Prima pagină » Diverse » Showbiz » De ce folosește actorul Dorel Vișan BRÂNCA URSULUI. ”Cel mai bun remediu pentru acest necaz”

De ce folosește actorul Dorel Vișan BRÂNCA URSULUI. ”Cel mai bun remediu pentru acest necaz”

De ce folosește actorul Dorel Vișan BRÂNCA URSULUI. ”Cel mai bun remediu pentru acest necaz”
De ce folosește actorul Dorel Vișan brânca ursului

Actorul Dorel Vișan, în vârstă de 86 de ani, a explicat la ce folosește planta numită brânca ursului. ”Cel mai bun remediu pentru acest necaz”, a spus acesta.

Dorel Vișan este unul dintre cei mai apreciați actori. A interpretat peste 40 de roluri în teatru, în cea mai variată gamă, de la Molière la Shakespeare, de la Marivaux la Büchner, iar în film a avut peste 50 de roluri în producții românești și internaționale.

Invitat la podcastul realizat de Adina Alberts, Dorel Vișan a vorbit, printre altele, și despre un tratament naturist pe care îl folosește pentru tiroidă. Acesta a explicat despre beneficiile plantei numite brânca ursului.

De ce folosește actorul Dorel Vișan brânca ursului. ”Asta reglează sistemul endocrin, nu numai o glandă”

„Tiroida este o glandă foarte importantă. De fapt, tot sistemul tiroid este foarte important, dar tiroida are niște rosturi ale ei. Niciodată nu se îmbolnăvește tiroida, ci se îmbolnăvește sistemul endocrin care, pe urmă, are influență asupra tiroidei și cel mai bun remediu pentru acest necaz este o plantă care se numește brânca ursului sau mâna ursului. (…) Se pune o lingură de brânca ursului dimineața într-un pahar cu apă și bei seara, și seara pui tot așa o lingură și bei dimineața, și faci timp de o lună de zile acest tratament. Asta reglează sistemul endocrin, nu numai o glandă. Dacă faci o cură de asta cu brânca ursului poate prelungi și perioada de a intra în menopauză”, a detaliat Dorel Vișan, potrivit click.ro.


Artistul a mărturisit și că, de ceva vreme, a început să consume carne crudă:

„Am început să mănânc în ultime perioadă carne crudă. O dai prin mașină și faci ceea ce se numește tartar. Pui piper, pui sare, pui un ou crud, un pic de unt, pui și oul cu totul să fie, nu te mai chinui cu gălbenușul ,iar după ce pui cimbru, mărar, leuștean le amesteci pe toate”.

 

A debutat în presă la începutul anilor 2000. Este absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității București și a colaborat, de-a lungul anilor, cu numeroase publicații naționale ... vezi toate articolele