DIETA prin care Romanița Iovan se menține în formă. Arată incredibil la 60 de ani
Creatoarea de modă Romanița Iovan are o siluetă de invidiat la 60 de ani, iar multă lume se întreabă cum reușește să se mențină în formă.
Recent, aceasta a dezvăluit unele dintre secretele care o ajută să arate atât de bine, inclusiv dieta pe care o urmează în timpul postului.
Creatoarea de modă spune că ține o dietă simplă, fără nimic excentric sau exotic.
„Eu fac acasă doar salată. Mănânc salată și brânză de vaci. Dacă mănânci multă brânză de vaci te saturi și nu îți mai este foame. Nu pui pe tine nimic. Mănânc bulgărași din aceea de brânză. Mănânc o groază de bulgărași de brânză. Acum țin Postul de Paște și Postul de Crăciun”, a zis Romanița Iovan la podcastul lui Cătălin Măruță.
Carmen Brumă, despre cele trei greșeli care pot duce la îngrășare, în timpul Postului Paștelui
Postul Paștelui, cunoscut și sub numele de Postul Mare sau Postul Sfintelor Paști, este perioada de pregătire spirituală în calendarul creștin ortodox și catolic care precede sărbătoarea Paștelui. Acesta este un timp de rugăciune, post și abstinență în care credincioșii se pregătesc pentru sărbătoarea învierii Domnului.
Postul Paștelui începe în mod tradițional cu o săptămână înainte de Duminica Floriilor sau Duminica Paștelui, iar durata acestuia poate varia între 40 de zile (în tradiția latină) și 48 de zile (în tradiția ortodoxă orientală), în funcție de tradiția religioasă specifică. În timpul acestui post, credincioșii sunt îndemnați să renunțe la unele plăceri materiale, cum ar fi alimentația bogată, și să se concentreze mai mult pe viața spirituală prin rugăciune, meditație și fapte bune.
Principiile generale ale postului includ abstinența de la consumul de carne și produse lactate în anumite zile, restricționarea consumului de alimente în general (adică mâncare uscată și fără gust), evitarea anumitor distracții și reflexiunea asupra păcatelor personale pentru a își îndrepta viața spirituală către Dumnezeu. Citește mai mult…
Sursa foto: realitatea.net