Dorina Lazăr, mărturisiri despre cel care i-a fost partener de viață. ”M-am gândit că trebuie să-mi și recuperez BANII, așa că l-am luat de soț”

Dorina Lazăr, mărturisiri despre cel care i-a fost partener de viață. ”M-am gândit că trebuie să-mi și recuperez BANII, așa că l-am luat de soț”
Publicat: 19/03/2024, 16:30

Actrița Dorina Lazăr, în vârstă de 83 de ani, a făcut mărturisiri despre cel care i-a fost partener de viață. Artista a povestit cum l-a cunoscut și cum l-a luat de soț pe Mihai Mircea Lazăr.  

Dorina Lazăr, una dintre cele mai apreciate actrițe din România, a povestit lucruri mai puțin cunoscute din căsnicia pe care a avut-o cu Mihai Mircea Lazăr. Partenerul de viață al Dorinei Lazăr a încetat din viață în urma unui cancer.

Renumita artistă a făcut mărturisiri despre cel care i-a fost soț. Aceasta a povestit cum l-a cunoscut și cum a decis să se căsătorească cu Mihai Mircea Lazăr.

Dorina Lazăr, mărturisiri despre cel care i-a fost partener de viață.  ”Eu tocmai luasem leafa. Mi-a cerut-o împrumut și mi-a pierdut-o la poker într-un sfert de oră”

”Aș vrea să mai am o dată sentimentul pe care l-am avut când l-am văzut prima dată pe bărbatul meu. Eram tineri, aveam o gașcă și obișnuiam să ne strângem cu toții acasă la Pavel Popescu. (…) Într-o seară, se deschide ușa și-l aud pe Pavel al nostru spunând: „Ooh, Mihai Mircea Lazăr, poftiți, poftiți!” Eu eram pe un scaun, l-am văzut și în clipa aia m-am prăbușit în mine. Pe el îl chema Lazăr, pe mine de-acasă tot Lazăr. Peste două săptămâni, când ne-am regăsit în atelierul lui Alin Gheorghiu, se prosteau jucând cărți. Mihai era cel mai nepriceput jucător de poker pe care l-am văzut în viața mea. Eu tocmai luasem leafa. Mi-a cerut-o împrumut și mi-a pierdut-o la poker într-un sfert de oră. N-am mai avut bani nici de taxi, așa că am venit amândoi pe jos până acasă, la 2 noaptea. Ei, și m-am gândit că acum trebuie să-mi și recuperez banii, așa că l-am luat de soț”, a povestit Dorina Lazăr pentru publicația Formula AS.

”El era mult mai detașat, spre deosebire de mine, care eram acaparatoare și îngrozitor de geloasă. Mai fusese însurat înaintea mea. Când i-am găsit fotografiile cu fosta, i le-am făcut ferfeniță. Când ne mai certam uneori, striga: „Nu trebuia să mă însor! Cine m-a pus să mă însor? O să divorțăm!”. Iar eu îi ziceam: „Mihai, uită-te bine la mine, din căsnicia asta nu se iese decât cu picioarele înainte!”. Acum, lăsând glumele la o parte, Mihai era un intelectual adevărat, un tip foarte cultivat, cu simțul umorului, un extraordinar jurnalist și un foarte bun specialist în politică externă. A lucrat toată viața în televiziune. După revoluție, fiindcă împlinise deja anii de ieșit la pensie, noua conducere a televiziunii l-a scos pe tușă. El făcuse parte dintre jurnaliștii care îl însoțeau pe Ceaușescu în diverse călătorii de lucru. Asta l-a făcut indezirabil. A suferit foarte mult, l-a dărâmat efectiv, avea sentimentul că nimeni nu mai vrea să-l vadă, de la un punct încolo nici n-a mai vrut să iasă din casă. Și așa, pe fondul ăsta de suferință, a făcut un cancer și s-a prăpădit”, a mai spus îndrăgita artistă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Filmul crimei din Brăila. Doctorița a fost ucisă în 33 de secunde. Cum a încercat...
DEZVĂLUIRI NOI | Ce au descoperit legiștii sub unghiile Marinei, dentista din Brăila. Cât ar...
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate...
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut...
Restaurantele din Paris, pustii ca în pandemie înainte de Jocurile Olimpice. Proprietarii sunt furioși: „O...
Andrei Versace, dator la CĂMĂTARI?! Un prieten rupe tăcerea despre sursa de venit a influencerului:...
Mantea și-a dezvăluit DIETA specială pe care o respectă! Arată fabulos la 38 de ani
Vremea se schimbă radical în România, de la mijlocul săptămânii. ANM a emis prognoza meteo...
Doctorița, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
Nuntă transformată în tragedie, în Botoșani. O femeie a decedat după ce fiica ei a...
Au peste 40 de ani, dar arată ca la 20. Ele sunt vedetele pentru care...
Cele mai ieftine SUV-uri cu transmisie automată. Care sunt rivalii lui DUSTER?
Bombardiere americane sosesc în România pentru misiunea Bomber Task Force 24-4. Acestea au fost interceptate...
REVOLUȚIE în electronică! Au anunțat o descoperire remarcabilă!
S-au ordonat restricții în România. Decizie în orașe și sate. E permis doar între anumite...
Propunerea care-l scoate pe Geoană din turul II. Putere absolută pentru funcționarii ANAF
Ce a putut să își pună un român la fereastră, fără să îi pese de...
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace
Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online....
Oana Moșneagu și Vlad Gherman, regrete după nunta de vis. Ce ar schimba dacă ar...
BANCUL ZILEI. Costică îl întreabă pe Mitică: –De ce porți verigheta pe mâna cealaltă?
FACULTATE ÎN ȚARĂ SAU ÎN STRĂINĂTATE? ECATERINA ANDRONESCU LĂMUREȘTE TOȚI ELEVII LA PODCAST „ALTCEVA CU...