Fiul lui Romică ȚOCIU a confundat America Express cu Chefi la Cuțite. Din ce face bani Cătălin „Scărlătescu” Țociu, la 29 de ani

Fiul lui Romică ȚOCIU a confundat America Express cu Chefi la Cuțite. Din ce face bani Cătălin „Scărlătescu” Țociu, la 29 de ani
Fiul lui Romică Țociu a confundat America Express cu Chefi la Cuțite / Sursa FOTO: Facebook
Publicat: 04/12/2023, 08:40

Prezența lui Romică Țociu la America Express aduce un plus de energie acestui îndrăgit show tv difuzat de Antena 1. Împreună cu fiul său, Cătălin, Romică Țociu a ajuns până în faza finală a competiției.

Dacă pe el îl cunoaște toată țara, Cătălin Țociu este personajul care se dezvăluie românilor prin participarea la America Express.

Din ce face bani Cătălin Țociu

Asta, deși mulți au spus că Țociu jr. a confundat America Express cu Chefi la Cuțite. De ce? Pentru că fiul actorului este pasionat de gastronomie și chiar are talent în bucătărie.

Pot să spun că sora mea a moștenit talentul la actorie, iar eu talentul culinar. Dacă nu știi cu ce se mănâncă afacerea respectivă, nu poți să ai succes. Este o pasiune de-ale mele mai veche și acum o cultiv. După cele trei module, ai diploma de chef bucătar, dar trebuie să profesezi. Și înainte, și după ce termini. După ce termini, poți să lucrezi într-o bucătărie cu stele Michelin. Noi nu cred că putem să ne dăm două ore din timpul nostru ca să ne bucurăm de o experiență”, a mărturisit Cătălin Țociu, mai demult, în emisiunea Xtra Night Show.

Altfel, la ultima ediție a show-ului America Express și-a făcut apariția Anamaria Prodan, care s-a alăturat echipei formate din Cătălin și Romică Țociu.

Concurenții au avut de trecut peste numeroase provocări, fiind nevoiți să dea tot ce au avut mai bun pentru a evita eliminarea. Iar printre cei înscriși în concurs pe ultima sută de metri s-a numărat și Anamaria Prodan.

Etapa de adio din Ecuador nu se putea defășura pe orice traseu. Misiune după misiune, oraș după oraș, vom merge chiar pe La ruta del sol – Drumul Soarelui. Este ruta ca care a inspirat acest sezon. Vorbim despre un drum vechi, ce unea triburile indigere din această regiune însorită cu plajele sălate de valurile Pacificului. Un drum comercial de coastă, vechi de mai bine de 3000 de ani”, a anunțat Irina Fodor, gazda America Express.

Nu pot să cred așa ceva! Deci, v-am spart!”, a exclamat Cătălin Țociu când a aflat că Anamaria Prodan se alătură echipei sale.

Sincer să fiu, eu am avut o foarte mare bucurie, pentru că o cunosc demult pe Anamaria Prodan, de când era puștoaică”, a reacționat și Romică Țociu. „Cu siguranță, vin la greu. Știu ce mă așteaptă. Am văzut toate emisiunile și, dacă m-am înhămat, trebuie să o duc până la capăt”, a precizat și Anamaria Prodan.

La startul America Express au pornit pe Drumul Soarelui nouă perechi: Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene (prezentatoarea Observatorului) și jurnalista Sonia Simionov, Sânziana Negru și Laura Giurcanu (influencerițe), actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș.

În ultima etapă de la America Express, care s-a desfășurat pe traseul La Ruta del Sol, au ajuns Aris și Alexia Eram, Iulia Albu și Mike, Giulia și Vlad Huidu, Ada și Tony Galeș, Laura Giurcanu și Sânziana Negru, Romică și Cătălin Țociu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Descoperirea care ne face să regândim modul în care a apărut viața pe Pământ”. Ce...
Ipoteză bulversantă lansată în cazul morții lui Andrei Pârvan A fost otrăvit Versace?! 😲
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate...
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut...
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele...
Mantea și-a dezvăluit DIETA specială pe care o respectă! Arată fabulos la 38 de ani
Dentista Marina Gavril ar fi fost ucisă la comandă. Luni a fost înmormântată în R....
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
Un bărbat a fost atacat de urs în Bistrița-Năsăud! Victima a fost transportată de urgență...
Au peste 40 de ani, dar arată ca la 20. Ele sunt vedetele pentru care...
Cele mai ieftine SUV-uri cu transmisie automată. Care sunt rivalii lui DUSTER?
Oamenii de ştiinţă sunt uimiţi de „oxigenul întunecat” din adâncurile oceanului Pacific
Eveniment RAR deasupra Antarcticii! S-a întâmplat BRUSC
Obligație în România. Trebuie să semneze neapărat contractul. Au început amenzile
Cea mai periculoasă armă din istorie. Poate să facă prăpăd
Imagini din apartamentul în care Andrei Versace a fost găsit fără suflare. Ce se observă...
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace
Cât au plătit Tavi Clonda și Gabriela Cristea pentru o cursă de la aeroport la...
Cine sunt părinții lui Andrei Versace și cu ce se ocupă? Povestea unui imperiu imobiliar...
BANCUL ZILEI. Costică îl întreabă pe Mitică: –De ce porți verigheta pe mâna cealaltă?
Telescopul Hubble urmărește materia întunecată din galaxii cu ajutorul stelelor