Prima pagină » Diverse » Showbiz » Chef Orlando Zaharia, jurat la „Chefi la cuțite”, momente de CUMPĂNĂ: „Era o cameră frigorifică, iar deasupra, un pod. Acolo dormeam”

Chef Orlando Zaharia, jurat la „Chefi la cuțite”, momente de CUMPĂNĂ: „Era o cameră frigorifică, iar deasupra, un pod. Acolo dormeam”

Când începe noul sezon Chefi la cuțite / Sursa foto: Antena 1

Chef Orlando Zaharia, juratul Chefi la cuțite a vorbit despre cele mai grele momente din carieră. El a relatat că, la începuturile sale în domeniul gastronomiei, a fost nevoit să doarmă în podul restaurantului unde lucra.

„Cred că cele mai grele momente în bucătărie au fost legate de începuturile mele. A fost atât de greu!

Am lucrat la cel mai mare hotel din România la acele vremuri, cu unii dintre monștrii sacri ai bucătăriei de-atunci, care aveau o abordare dură, tocmai pentru ca oamenii din subordinea lor să învețe lucruri. Stăteam atât de mult la muncă încât preferam să dorm acolo.

Era o cameră frigorifică, iar deasupra, un pod – acolo dormeam. Locuiam foarte departe, dimineața începeam munca la 5 dimineața, c-așa se lucra la hotel, iar eu nu aveam cu ce să ajung. Părinții nu aveau posibilitatea să mă ducă, iar bani să dau pe taxi nu aveam, pentru că nu eram plătit. Am curățat acolo tone de cartofi și ceapă. Cred că acelea au fost cele mai grele momente pentru mine în bucătărie, dar atunci s-au pus bazele formării a tot ceea eu sunt azi în domeniul acesta”, a povestit Chef Zaharia.

„Am fost, timp de trei ani, bucătar pentru Președinția României”

„Drumul m-a purtat, însă, spre multe momente care au venit ca o recompensă. Am trăit multe împliniri care m-au făcut, o dată-n plus, să nu-mi doresc altă profesie. Mesele oficiale de la Cotroceni, la care au participat atâția președinți de stat din lume, sunt unele dintre amintirile de care sunt cel mai mândru. Am fost, timp de trei ani, bucătar pentru Președinția României și am muncit foarte mult ca să ajung acolo”, a mai spus Orlando Zaharia, citat de Observator News.

În prezent, el administrează restaurantele CAU din București și Constanța, iar din 2020 este GM în România pentru Yarzin-Sella, compania globală ce oferă servicii „Hight-End Food” pentru cele mai mari companii de High-Tech din lume.

Citește alte știri pe același subiect:

Recomandarea video

Mediafax
Zilele în care nu se fac nunți în 2026 și 2027. Calendar ortodox complet
Digi24
VIDEO De ce s-au bătut două femei la Timișoara: un influencer din campania lui Călin Georgescu, în mijlocul scandalului
Cancan.ro
EXCLUSIV | Imagini SFÂȘIETOARE la mormântul Ștefaniei Szabo, în prag de Crăciun. Omagiul care îți rupe sufletul
Prosport.ro
Loredana nu-și mai lasă soțul să muncească în Germania, deși e milionar, pentru că s-a plictisit de stilul de viață de acolo
Adevarul
Fără punte: premierul Bolojan elimină o zi liberă
Mediafax
Ce practici au românii de Ignat: Tradiții, credințe și obiceiuri păstrate din vechime
Click
Ce spun psihologii despre oamenii care păstrează pungile, borcanele goale, hârtia de ambalaj „pentru orice eventualitate”
Digi24
Consilierul de la Kremlin care a refuzat ordinul lui Putin și a încercat să oprească războiul din Ucraina. Era pregătit să fie împușcat
Cancan.ro
De ce ar fi murit mama Mihaelei Rădulescu, de fapt. Văduva lui Felix Baumgartner, primul mesaj oficial: 'Nu a fost bolnavă'
Ce se întâmplă doctore
Cum arată Narcisa Suciu la mai bine de 15 ani de când a plecat în Finlanda. De ce s-a reîntors în țară? E de nerecunoscut
Ciao.ro
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Promotor.ro
Mașini premium SH cu probleme. Expert: „Check engine aprins, beculețe care clipocesc...”
Descopera.ro
Prima întâlnire cu extratereștrii! Un astronom dezvăluie totul
Râzi cu lacrimi
BANCUL ZILEI. – Ce te doare, Bulă? – Mă doare buzunarul, dom doctor …
Descopera.ro
De ce lipsesc culori din Soare? Nici măcar oamenii de știință nu au răspunsul complet!