Regimul DRASTIC pe care l-a ținut Bianca Brad când a fost diagnosticată cu cancer. ”Ajunsesem la 46 de kilograme”
Actrița Bianca Brad, în vârstă de 56 de ani, a spus ce regim a ținut în perioada în care a fost diagnosticată cu cancer. Aceasta a slăbit foarte mult în acea perioadă.
Bianca Brad este o cunoscută actriță din România. În anul 1990 a fost câștigatoare a unui concurs de Miss – ”Miss Prințesa Frumuseții”, imediat după Revoluția din 1989. A jucat în filme precum „Al patrulea gard lângă debarcader” (1985), „Zâmbet de Soare” (1987), „Duminică în familie” (1987), „Domnișoara Aurica” (1998) și multe altele.
Bianca Brad este mama unui băiat, Luca. Actrița a mai avut o fetiță, Emma. Cu doar câteva zile înainte să nască, vedeta a aflat că micuța sa i-a murit în pântece, din cauza unei malformații la inimă. În urmă cu nouă ani, în anul 2015, actrița Bianca Brad a fost diagonsticată cu o boală cruntă – cancer la sân.
În perioada respectivă, Bianca Brad a ținut un regim drastic și a slăbit foarte mult, după cum a mărturisit pentru revista Viva.
Regimul drastic pe care l-a ținut Bianca Brad când a fost diagnosticată cu cancer. ”Efectiv, nu mâncam, de frică. Îmi chioraia stomacul de foame, dar nu mâncam”
”După ce m-am informat despre ce alimente trebuie incluse sau eliminate din dietă, am luat decizia radicală de a renunța, efectiv de pe o zi pe alta, la tot ce ar fi putut crea și întreține inflamație în corp. Așa că, în prima fază, am băut doar smoothie-uri din frunze verzi. Apoi, am început să mănânc salate și alimentele recomandate. Timp de aproape 4 ani, nu am pus nici măcar vârful limbii pe nimic din ce nu aveam voie – zahăr, carne roșie, lactate, făinoase albe, alimente semipreparate, ambalate, prăjeli. A fost foarte, foarte, foarte greu. Mai ales când călătoream”, a explicat Bianca Brad.
”În primul an, am slăbit mult. Prea mult. Ajunsesem la 46 de kilograme, dar nu din cauza bolii, ci pentru că, efectiv, nu mâncam, de frică. Îmi chioraia stomacul de foame, dar nu mâncam. Plângeam de frustrare, dar nu mâncam. Mergeam la restaurant, la petreceri, unde toți savurau feluri de mâncare gustoase, în timp de eu mâncam sau nu, în funcție de ce exista în meniu. Din fericire, am realizat că nu aia este calea cea bună și am început să mănânc mai bine, echilibrat, introducând carnea de pește și mâncarea gătită”, a mai spus aceasta.