Prima pagină » Diverse » Showbiz » REȚETA pe care Monica Davidescu o prepară mereu de sărbători. ”Ajută la digestie”

REȚETA pe care Monica Davidescu o prepară mereu de sărbători. ”Ajută la digestie”

REȚETA pe care Monica Davidescu o prepară mereu de sărbători. ”Ajută la digestie”
Rețeta pe care Monica Davidescu o prepară mereu de sărbători

Actrița Monica Davidescu, în vârstă de 51 de ani, a dezvăluit care este rețeta pe care o prepară mereu de sărbători. ”Ajută la digestie”, a spus aceasta.

Monica Davidescu este una dintre cele mai apreciate actrițe din țara noastră. Aurelian Temișan are o carieră de invidiat. Este cântăreț și actor, dar a fost implicat și în numeroase proiecte de televiziune de succes. Aurelian Temișan este căsătorit cu Monica Davidescu, împreună cu care are o fetiță, Dora. Cei doi artiști sunt căsătoriți de peste 15 ani.

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Monica Davidescu a dezvăluit, pentru revista Unica, care este preparatul care nu lipsește niciodata de pe masa familiei sale în această perioadă. Este vorba despre o salată de gulie cu măr care, potrivit artistei, ajută la digestie. Binecunoscuta artistă a oferit și rețeta pentru această salată specială pe care o pregătește în mod special de sărbători.

Rețeta pe care Monica Davidescu o prepară mereu de sărbători. ”Totul după gust”

”Salată de gulie și măr. Aveți nevoie de o gulie, două mere, scorțișoară, sare, piper, ulei, zahăr, lămâie. Se curăță gulia și cele doue mere, se feliază în felii foarte, foarte fine, să se vadă prin ele practic. Se toarnă un strop de ulei, se asezonează cu sare, zahăr praf, un strop de piper, scorțișoară și zeamă de lămâie. Totul după gust. Ajută la digestie”, a detaliat Monica Davidescu.

Actrița a dezvăluit și care este felul de mâncare pe care soțul său, Aurelian Temișan, și fiica lor, Dora,  îl cer în mod special de sărbători. Este vorba despre salata de boeuf, pe care, însă, Monica Davidescu o prepară fără carne și despre care a spus că nu îi place să o orneze:

”Salată boeuf. Noi o facem fără boeuf, adică e o salată fără carne care are însă toate celelalte ingrediente. E tradiție, să existe salata pe masă. Nu îmi place să o ornez însă. Nici lor”.

 

 

A debutat în presă la începutul anilor 2000. Este absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității București și a colaborat, de-a lungul anilor, cu numeroase publicații naționale ... vezi toate articolele