Prima pagină » Diverse » Showbiz » SECRETUL sarmalelor preparate de Elena Merișoreanu. ”Musafirii vor mai cere o porție, atât de gustoase sunt”

SECRETUL sarmalelor preparate de Elena Merișoreanu. ”Musafirii vor mai cere o porție, atât de gustoase sunt”

SECRETUL sarmalelor preparate de Elena Merișoreanu. ”Musafirii vor mai cere o porție, atât de gustoase sunt”
Secretul sarmalelor preparate de Elena Merișoreanu

Cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu, în vârstă de 78 de ani, a spus care este secretul unor sarmale perfecte de sărbători. ”Musafirii vor mai cere o porție, atât de gustoase sunt”, a spus aceasta.  

Elena Merișoreanu este una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate interprete de folclor. Cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu este căsătorită de foarte mulți ani cu Viorel Croitoru. Despre căsnicia sa a dat detalii artista în cadrul unui interviu pentru wowbiz.ro. Elena Merișoreanu și partenerul său de viață, Viorel Croitoru, au un mariaj de 50 de ani.

Elena Merișoreanu este și o gospodină desăvârșită. Aceasta a dezvăluit, pentru click.ro, care este secretul său pentru ca sarmalele de sărbători să îi dea gata pe invitați.

Secretul sarmalelor preparate de Elena Merișoreanu. ”Rețeta am învățat-o de la mama mea, este cea clasică, însă mai am și mici trucuri”

„La sarmalele de Crăciun, pe care și eu le prepar, în fiecare an, pentru familie, am mici secrete, pentru un gust delicios. Rețeta am învățat-o de la mama mea, este cea clasică, însă mai am și mici trucuri. De pildă, pun mai multă carne și mai puțin orez, am văzut că alte gospodine fac de fapt invers. Iar, printre sarmale, când le pun la fiert, strecor și bucățele de slăninuță afumată. Ca mirodenii, adaug cimbru, busuioc și mai puțin piper. Musafirii vor mai cere o porție, atât de gustoase sunt”, a explicat Elena Merișoreanu.

„Aveți grijă la varză! Înainte de a folosi foile, trebuie să le puneți la desărat, timp în care schimbați apa de mai multe ori. Și nici în compoziție să nu adăugați multă sare. Eu le fierb inițial pe aragaz, apoi le bag la cuptor. De obicei, în vreo 3 ore sunt gata preparate. Se pot servi la masa de Crăciun cu pâine, însă cu mămăliguță caldă sunt și mai gustoase”, a adăugat artista.

 

 

 

Autor