Stratulat Albulescu, în calitate de lider al consorțiului subcontractat de Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării din România, a furnizat servicii de asistență juridică pentru fuziunea post-achiziție între Orange România S.A. (ORO) și Orange România Communications S.A. (OROC), cu scopul de a crea un operator de telecomunicații complet convergent prin integrarea celei din urmă în Orange România.
Compania rezultată în urma fuziunii va susține obiectivul Orange de a deveni furnizorul preferat de servicii convergente fix/mobil de pe piața din România, atât pentru segmentul rezidențial, cât și pentru cel de afaceri.
În același timp, va stimula investițiile și concurența în sectorul telecomunicațiilor din România, ceea ce, fară îndoială, vă aduce beneficii întregii societăți.
Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării din România este autoritatea de stat în domeniile cercetării, dezvoltării experimentale și tehnologice, inovației, comunicațiilor și digitalizării, securității cibernetice, serviciilor poștale, comunicațiilor radio, tehnologiei informației, societății informaționale și cadrului național de interoperabilitate.
Grupul Orange este unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de telecomunicații și digitale din lume, deservind peste 287 de milioane de clienți la nivel global.
Începând cu achiziția din anul 2021 de către Orange România S.A. a unei cote de 54% din acțiunile operatorului de servicii fixe, Orange România Communications (anterior Telekom România Communications), Orange a parcurs o serie de pasi importanți din punct de vedere tehnic, care au permis unificarea canalelor de contact pentru a asigura o experiență aliniată pentru clienții OROC, precum și lansarea primei oferte comerciale comune.
Echipa SAA a fost coordonată de către Silviu Stratulat (Managing Partner) și Cristina Man (Partner) și a inclus și pe Andrei Albulescu (Partner), Adrian Hlistei-Mureșan (Managing Associate), Bogdan Florea (Senior Assoicate) și Amanda Csaki (Senior Associate).
Citește și: