Prima pagină » Diverse » TEST IQ | Calculați în minte, fără a folosi pixul: 6 + 6 + 6 + 6 x 0 = ?

TEST IQ | Calculați în minte, fără a folosi pixul: 6 + 6 + 6 + 6 x 0 = ?

TEST IQ | Calculați în minte, fără a folosi pixul: 6 + 6 + 6 + 6 x 0 = ?

Astfel de calcule sunt excelente pentru a oferi creierului un antrenament mental eficient. Acest puzzle mathematic este un tip de teaser în care trebuie să găsești valoarea lipsă. Acest tip de teaser îți testează capacitățile de gândire logică și analitică. Se poate rezolva în doar cinci secunde?

Un puzzle matematic este un tip de teaser care testeză gândirea critică și abilitățile de rezolvare a problemelor cititorului, provocându-l să rezolve o problemă. Astfel de provocări sporesc inteligența și îmbunătățesc concentrarea.

Acest teaser viral prezintă un puzzle matematic simplu care are o valoare lipsă la sfârșit. Trebuie să găsești valoarea lipsă în 5 secunde. Poți? Să aflăm!

6+6+6+6 X 0= ?

În acest exercițiu, mai întâi se rezolvă înmulțirea. După ce ai efectuat înmulțirea, se socotește și adunarea. Ce ai obținut?

Astfel că: 6+6+6 + 6 X 0= 6+6+6 +0=18

Răspunsul corect și rapid este 18.

Coeficientul de inteligență

Coeficientul de inteligență este un concept și un scor derivate din diferite teste standardizate, prin care se încearcă măsurarea inteligenței. Este, prin urmare, o formă de cuantificare a inteligenței umane.

Există mai multe tipuri de inteligență:

  • Logico-matematică;
  • Vizual-spațială;
  • Verbal-lingvistică;
  • Interpersonală (emoțională).

Inteligența măsurabilă prin teste IQ se referă în special la agilitatea mintală, la capacitatea și viteza de înțelegere și la ușurința de a face raționamente. Prin natura metodei de determinare, se poate spune că aceasta este cea mai apropiată de inteligența logico-matematică.

De asemenea, inteligența este deseori confundată cu înțelepciunea, cunoașteream capacitatea de memorare sau alte abilități ale minții umane. Această confuzie, precum și multitudinea de tipuri de inteligență, face ca definiția conceputului să fie puternic influențată de contextul în care este utilziată.

WIlliam Stern a definit inteligența ca fiind aptitudinea generală a individului de a-și adapta conștient gândirea unor cerințe noi: capacitatea spirituală de adaptare generală la noile cerințe și condiții ale vieții.

CITEȘTE ȘI:

 

Mirabela Năstase a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității Hyperion. Vreme de 3 ani a fost redactor la revista VIP, unde a făcut reportaje și interviuri ... vezi toate articolele