Trei europarlamentari români, nominalizați la „MEP Awards”

Trei europarlamentari români, nominalizați la MEP Awards
Publicat: 17/02/2020, 18:35
Actualizat: 20/02/2020, 22:31

Trei români sunt nominalizați anul acesta  la „MEP Awards”. Europarlamentarul Alianței USR PLUS Dragoș Pîslaru este nominalizat la categoria  ”Ocuparea forței de muncă, afaceri sociale și regiuni”, Cristian Bușoi, europarlamentarul PNL (PPE) este nominalizat la  categoria ”Sănătate”, iar eurodeputatul PNL (PPE) Marian-Jean Marinescu este nominalizat la categoria cel mai bun europarlamentar în domeniul transporturilor și turismului.

Europarlamentarul Alianței USR PLUS Dragoș Pîslaru este nominalizat la  categoria  ”Ocuparea forței de muncă, afaceri sociale și regiuni”. Coordonator al echipei Renew Europe în Comisia pentru ocuparea forței de muncă și afaceri sociale (EMPL), Dragoș Pîslaru a fost nominalizat la „MEP  Awards”, pentru activitatea sa din Parlamentul European.

Dragoș Pîslaru a declarat pe Facebook:  „Sunt onorat să mă număr printre europarlamentarii nominalizați pentru „Premiile Europarlamentarul Anului 2020 – MEP Awards”. Este o desemnare care mai mult decât să confirme munca noastră în Parlamentul European, ne responsabilizează să continuăm în același ritm, pentru ca cetățenii europeni, indiferent de țară, să beneficieze pe deplin de oportunități pentru dezvoltarea unor societăți inclusive”.

Cristian Bușoi, europarlamentarul PNL (PPE) este nominalizat  la categoria ”Sănătate”. Cristian Busoi, a fost ales în anul 2016, la Bruxelles, Europarlamentarul Anului pentru activitatea sustinută in domeniul Sănătătii. La categoria  ”Sănătate ”, Cristian Bușoi îi are drept contracandidați pe cipriotul Loucas Fourlas (Partidul Popular European – PPE) și pe eurodeputata portugheză Sara Cerdas (Grupul Alianței Progresiste a Socialiștilor și Democraților).

Eurodeputatul PNL (PPE) Marian-Jean Marinescu este pe lista scurtă a nominalizărilor la MEP Awards 2020, la categoria cel mai bun europarlamentar în domeniul transporturilor și turismului. El îi are drept contracandidați pe bulgarul Andrei Novakov (Partidul Popular European – PPE) și pe francezul Dominique Riquet (Renew Europe Renaissance).

„O onoare pe care am mai trait-o de inca doua ori in cei peste 13 ani de activitate in Parlamentul European. In 2017 si in 2014 am fost ales eurodeputatul anului la categoria ”Cercetare și inovare”. Le multumesc celor care m-au propus si care au vazut plus- valoarea activitatii mele in TRAN, fie ca raportor al viitoarei politici de transport europene (CEF) sau al Cerului Unic European (SES), fie ca initiator al unor proiecte pilot cum ar fi cel referitor la calitatea serviciilor in turism, fie ca negociator al regulamentului EASA, fie ca presedinte al Intergrupului Cer si Spatiu”, a declarat eurodeputatl pe pagina sa de Facebook.

Carmen Dinu, asistentă a eurodeputatului S&D (PSD) Claudiu Manda, este pe lista scurtă pentru „The Best Assistant Award” (premiul pentru cel mai bun asistent).

„După ce a lucrat pentru Parlamentul UE de mai bine de 10 ani, rețeaua și credibilitatea ei sunt bine cunoscute în grupul său politic, dar și în întregul Parlament. Cunoștințele și expertiza ei cu privire la problemele actuale aduc cu sine o bogată cunoștință în ceea ce privește dinamica afacerilor externe din Parlamentul European. ”, spune  site-ul The Parliament Magazine.

Premiile Europarlamentarul Anului 2020 – MEP Awards se organizează anual de revista The Parliament Magazine pe diferite categorii de activitate ale membrilor Parlamentului European.

Sursă FOTO: Twitter

Loredana Dinu
S-a născut în București și este absolventă a Facultăţii de Științe Politice și a două programe de masterat. Și-a desfășurat o parte din activitate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Filmul crimei din Brăila. Doctorița a fost ucisă în 33 de secunde. Cum a încercat...
DEZVĂLUIRI NOI | Ce au descoperit legiștii sub unghiile Marinei, dentista din Brăila. Cât ar...
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate...
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut...
Restaurantele din Paris, pustii ca în pandemie înainte de Jocurile Olimpice. Proprietarii sunt furioși: „O...
Andrei Versace, dator la CĂMĂTARI?! Un prieten rupe tăcerea despre sursa de venit a influencerului:...
Mantea și-a dezvăluit DIETA specială pe care o respectă! Arată fabulos la 38 de ani
Vremea se schimbă radical în România, de la mijlocul săptămânii. ANM a emis prognoza meteo...
Doctorița, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste...
Au peste 40 de ani, dar arată ca la 20. Ele sunt vedetele pentru care...
Cele mai ieftine SUV-uri cu transmisie automată. Care sunt rivalii lui DUSTER?
Bombardiere americane sosesc în România pentru misiunea Bomber Task Force 24-4. Acestea au fost interceptate...
REVOLUȚIE în electronică! Au anunțat o descoperire remarcabilă!
S-au ordonat restricții în România. Decizie în orașe și sate. E permis doar între anumite...
S-a dus mult prea devreme. O cunoscută actriță a murit la 51 de ani
Ce a putut să își pună un român la fereastră, fără să îi pese de...
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace
Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online....
Cine sunt părinții lui Andrei Versace și cu ce se ocupă? Povestea unui imperiu imobiliar...
BANCUL ZILEI. Costică îl întreabă pe Mitică: –De ce porți verigheta pe mâna cealaltă?
Apetitul Braziliei pentru carnea de rechin pune în pericol speciile