Prima pagină » Diverse » Ușa ÎNGHEȚATĂ din Antarctica este o mină de aur pentru adepții teoriilor conspirației: „Intrarea într-un regat subpământean”

Ușa ÎNGHEȚATĂ din Antarctica este o mină de aur pentru adepții teoriilor conspirației: „Intrarea într-un regat subpământean”

Ușa ÎNGHEȚATĂ din Antarctica este o mină de aur pentru adepții teoriilor conspirației: „Intrarea într-un regat subpământean

Adepții teoriilor conspirației au observat pe Google Earth o ușă uriașă în Antarctica, și cred că aceasta ar putea fi intrarea într-un „regat subpământean” sau ar putea fi o bază nazistă.

În pustiul înghețat din sudul extrem al Pământului, observatorii atenți au descoperit ceea ce pare a fi o ușă imensă misterioasă ascunsă sub gheața Antarcticii. Este o formă ciudată de dreptunghi în mijlocul pustiului înghețat, iar descoperirea a provocat imediat controverse.

Potrivit DailyStar, discuțiile intense au început imediat pe un forum popular de adepții teoriilor conspirației, unde au apărut o varietate de presupuneri, una mai trăznită decât cealaltă.

Ar putea fi o intrare secretă într-o fortăreață nazistă sau poate o poartă secretă către un loc subpământean? Cu toate acestea, nu toată lumea crede în poveștile fanteziste, iar scepticii susțin că această descoperire nu este neobișnuită.

O explicație mai logică există, iar deoarece „ușa” se află chiar în centrul zonei în care echipa științifică japoneză și-a stabilit tabăra, descoperirea nu ar fi extraordinară.
Alți vizitatori cred că formațiunea albastră este doar o reflexie a luminii și face parte din decor.

„Este o descoperire groaznică. Ar putea fi o intrare subterană într-o bază sau poate fi nimic. Cu toate acestea, este o descoperire intrigantă. Nu am mai văzut niciodată o peșteră de gheață care să aibă o intrare perfect dreptunghiulară”, a spus un alt individ.

„Pare prea departe pentru a fi folosită. Ar putea fi una dintre bazele naziste vechi. Este ușa care duce la baza subterană a paznicilor pinguini”, adaugă altul.

Alt utilizator al forumului a spus în glumă: „Știi tu, locul unde dorm când nu păzesc zidul de gheață”.

Sursa foto: Google Earth