Adrian Păduraru, „Declarație de dragoste” pentru viață la „Altceva cu Adrian Artene”
Cel mai nou episod al podcastului „Altceva cu Adrian Artene”, care va avea premiera sâmbătă, 25 noiembrie, de la ora 19:00 pe contul de Youtube, păstrează, cumva, retorica propusă săptămâna trecută, cu singurul amendament că s-a schimbat puțin genul.
Dacă în urmă cu 7 zile, realizatorul Adrian Artene propunea publicului său să-l descopere ALTFEL pe cel despre care se spune că este Părintele Stand-Up-ului din România, Doru Octavian Dumitru, acum îl invită să se deschidă pe Veșnicul Îndrăgostit Alexandru din pelicula „Declarație de dragoste”, actorul Adrian Păduraru.
„Adrian Păduraru, invitatul meu de săptămâna aceasta, este un actor care dacă s-ar fi născut la Hollyood ar fi avut notorietatea lui Jude Law, Leonardo DiCaprio sau Brad Pitt. Un actor care „a scris” poate cea mai frumoasă „Declarație de dragoste” – Adrian Păduraru”, spune Adrian Artene în deschiderea celui mai nou episod de podcast.
Discuția pornește apoi firesc și trece prin perioada în care actorul a devenit modelul unor generații întregi datorită peliculei „Declarație de dragoste”, extrem de iubită și astăzi, îl descoperă de secrete pe bărbatul Adrian Păduraru, îi lasă la vedere credința, concepția, începuturile profesionale care au balansat între o carieră în medicină și una în matematică, atinge subiectul tenis, atât de drag omului Adrian Păduraru și încheie cu o declarație de dragoste pentru viață, învățătură pe care îi place să i-o transmită și fiicei lui.
„Îi spun fiicei mele des un lucru pe care îmi place să mi-l spun și mie: >!”
Urmărește sâmbătă, 25 noiembrie, o discuție poveste despre viața, activitatea și experiențele marelui actor Adrian Păduraru.
„Altceva cu Adrian Artene” este un podcast în care se rostesc cuvinte pătrunzătoare, iar invitații sunt lumini ce străpung întunericul. E „Altceva”, podcastul difuzat săptămânal – în fiecare sâmbătă, de la ora 19:00 -, și în jurul căruia s-a format o comunitate a oamenilor care vor să-și antreneze mintea și să-și hrănească sufletele. Comunitatea oamenilor normali, care nu au abandonat lecturile, care știu să asculte o muzică și cu inima, nu doar cu urechile, dar și comunitatea celor care extrag răspunsuri din tăcere și se bucură de o piesă de teatru ca de o zi de duminică. A acelora care cred că Dumnezeu ne-a creat pentru a arăta celorlalți bunătate și a lăsa în urma noastră opere de lumină.