Adrian Păduraru, la ALTCEVA. Când ar fi dispus să renunțe la actorie: „Va fi ultima reprezentație”
This browser does not support the video element.
Actorul Adrian Păduraru a fost invitatul lui Adrian Artene la podcast-ul ALTCEVA. În timpul discuției, Adrian Artene l-a întrebat pe actor dacă i-a fost vreodată teamă atunci când a pășit pe scenă.
Acesta spune că emoțiile sunt esențiale în viața unui actor, iar în momentul în care acestea dispar, practic, odată cu ele dispare și actorul.
„Cred că alaltăieri. Continuă. Continuă să existe emoția și, altfel, mi-am și zis și sunt câțiva prieteni și acuma o să fie mai mulți, dar cred că am mai spus-o public. În clipa în care voi intra pe scenă și voi simți că nu, nu mai există emoție, va fi ultima reprezentație. Pentru mine, cel puțin, e important să am emoții. Emoțiile nu sunt… Poate că la început erau. «Oare sunt bun? Oare publicul o să mă placă sau nu?». Am acceptat faptul că o parte din public te place, o altă parte nu, asta e.
Deci am acceptat lucrul ăsta. Dar emoția e… «Voi fi capabil să le transmit oamenilor ce vreau să le transmit?» Și în fiecare dintre persoane eu am încă naivitatea de a pune tot ce pot mai bun, ca și cum de fiecare dată aș juca Hamlet sau Peer Gynt. Dar sunt acolo 100%, fie că e vorba de un rol complex, fie că e vorba de un rol simplu, fie că e vorba de comedie. Paranteză: eu sunt un actor de dramă care a jucat foarte multă comedie. Și în viața de de toate zilele, mereu spun: nu uitați, eu sunt actor de dramă”, povestește cunoscutul actor.
Podcastul „Altceva cu Adrian Artene”
Podcastul „Altceva cu Adrian Artene” poate fi urmărit pe contul de Youtube, acolo unde veți descoperi o discuție despre viața, activitatea și experiențele îndrăgitului actor Adrian Păduraru.
„Altceva cu Adrian Artene” este un podcast în care se rostesc cuvinte pătrunzătoare, iar invitații sunt lumini ce străpung întunericul. E „Altceva”, podcastul difuzat săptămânal – în fiecare sâmbătă, de la ora 19:00 -, și în jurul căruia s-a format o comunitate a oamenilor care vor să-și antreneze mintea și să-și hrănească sufletele. Comunitatea oamenilor normali, care nu au abandonat lecturile, care știu să asculte o muzică și cu inima, nu doar cu urechile, dar și comunitatea celor care extrag răspunsuri din tăcere și se bucură de o piesă de teatru ca de o zi de duminică. A acelora care cred că Dumnezeu ne-a creat pentru a arăta celorlalți bunătate și a lăsa în urma noastră opere de lumină.