Adrian Păduraru, la ALTCEVA. Ce roluri i-au rămas în suflet? „E o întrebare la care acum 30 de ani aș fi răspuns râzând”
This browser does not support the video element.
Actorul Adrian Păduraru a fost invitatul lui Adrian Artene la podcast-ul ALTCEVA. El a vorbit despre cariera sa, inclusiv despre personajele care l-au marcat de-a lungul timpului.
Întrebat despre personajele marcante din cariera sa, actorul a răspuns în mod sincer că în tinerețe nu vedea rolurile în acest mod, dar că, odată cu trecerea timpului, lucrurile s-au schimbat.
„E o întrebare la care acum 30 de ani aș fi răspuns râzând «nu există așa ceva». Cum n-am crezut când citeam în revista Cinema sau în revista Teatru, scriau marii actori despre întâlnirile lor. Și am întâlnirea. În timp, mi-am dat seama că există întâlniri, că sunt trei cuvinte pe care le schimb cu un om. Sau faptul că stai și el vede că se întâmplă modificări în tine, că e o lumină care are vine și care-ți modifică sau nu neapărat, nu te modifică. Nu cred că noi ne modificăm. Cred că doar arătăm lucruri pe măsură ce evoluăm sau nu evoluăm. Acum răspund că da, sunt, cred că fiecare. Fiecare dintre roluri a lăsat câte ceva.
Cred că e și fizic normal. Există un schimb. Nu, nimic nu se pierde, totul se transformă de vreme ce e adevărat sau ne amăgim că punem ceva din noi în rolurile pe care le jucăm. E normal ca, în principiul, vaselor comunicante, să se întoarcă ceva să pentru ca echilibrul să se păstreze, a povestit el.
Podcastul „Altceva cu Adrian Artene”
Podcastul „Altceva cu Adrian Artene” poate fi urmărit pe contul de Youtube, acolo unde veți descoperi o discuție despre viața, activitatea și experiențele îndrăgitului actor Adrian Păduraru.
„Altceva cu Adrian Artene” este un podcast în care se rostesc cuvinte pătrunzătoare, iar invitații sunt lumini ce străpung întunericul. E „Altceva”, podcastul difuzat săptămânal – în fiecare sâmbătă, de la ora 19:00 -, și în jurul căruia s-a format o comunitate a oamenilor care vor să-și antreneze mintea și să-și hrănească sufletele. Comunitatea oamenilor normali, care nu au abandonat lecturile, care știu să asculte o muzică și cu inima, nu doar cu urechile, dar și comunitatea celor care extrag răspunsuri din tăcere și se bucură de o piesă de teatru ca de o zi de duminică. A acelora care cred că Dumnezeu ne-a creat pentru a arăta celorlalți bunătate și a lăsa în urma noastră opere de lumină.