Culisele poveștii de iubire dintre George Rotaru și faimoasa Naarghita: „De câte ori am venit, am încercat să o caut” | ALTCEVA cu Adrian Artene

Publicat: 07/07/2024, 17:00

George Rotaru, celebrul artist român, își împărtășește povestea plină de întorsături și momente memorabile într-un interviu recent acordat podcastului „Altceva cu Adrian Artene”. Artistul face dezvăluiri în premieră despre povestea de dragoste pe care a trăit-o cu artista de muzică indiană Naarghita.

La cei 71 de ani săi, dintre care 50 i-a petrecut pe scenele lumii, Rotaru este nu doar un cântăreț desăvârșit, ci și un povestitor pasionat al experiențelor sale de viață.

Prima întâlnire cu Naarghita

Una dintre poveștile remarcabile este cea legată de relația sa cu Naarghita, o celebră artistă de muzică indiană. Rotaru rememorează întâlnirea lor care a avut loc în perioada anilor ’77-’78, într-un context de solidaritate umanitară după cutremurul din România.

„Întâlnirea cu Narghita are loc în 77′-78′. După cutremur au fost spectacole de ajutorare pentru sinistrați. Noi aveam un autocar, autocarul teatrului, un Fiat 800. Și vine ea impecabil îmbrăcată, parfumată, o mare vedetă. Vine cu camerista după ea și zice: Păi ce e asta? Are aer condiționat? N-are aer condiționat? Eu nu plec cu așa ceva. În două ore am primit un autocar din autocarele alea mai frumoase cu care numai străinii veneau. Și așa am plecat în turneu în condiții extraordinare”, a spus acesta.

Indira Ghandi, premierul Indiei, fascinat de Naarghita

Adrian Artene: Naarghita provenea din Pufești, Vrancea. Se născuse acolo. Era un star internațional. A cântat în India, în America. Vine în 67′, la București, premierul Indiei, Indira Gandhi și o descoperă pe Naarghita.

George Rotaru a relatat cum a avut loc întâlnirea între premierul Indiei și celebra artistă.

„Vine în turneu Indira Gandi în țările socialiste. Vine la noi. Cântă ea la recepția respectivă și pleacă în Bulgaria. A venit Indira Gandi în Bulgaria și atunci s-a întrebat: Cine-i domnișoara? Și atunci i s-a spus. Nu vrei să vii să cânți la noi în India? Si statul român i-a pus covorul roșu”, a continuat artistul.

„De câte ori am venit am încercat să o găsesc”

George Rotaru și Naarghita au trăit o frumoasă poveste de iubire, însă pe parcurs au existat diferite momente care au dus la separare. Acesta s-a căsătorit cu altcineva, însă căsnicia nu a funcționat și cei doi au urmat drumuri separate în viață.

Acesta a dezvăluit că a căutat-o timp îndelungat, dar nu a reușit să o găsească. Cu toate acestea, nu a uitat-o niciodată. Într-un gest profund de respect, artistul i-a organizat un parastas la 7 ani de la moartea ei.

„Nunta nu a fost de gura părinților. Mi-a plăcut, chiar mi-a plăcut de o fată din Făgăraș, fiică de profesor. Foarte, foarte drăguță și foarte, dar gelozii din astea. Eu plecam, vin și eu. N-a fost să fie. N-am mai păstrat legătura”, a spus Rotaru.

Acesta a dezvăluit că a căutat-o timp îndelungat, dar nu a reușit să o găsească. Cu toate acestea, nu a uitat-o niciodată. Într-un gest profund de respect, artistul i-a organizat un parastas la 7 ani de la moartea ei.

„Naarghita a avut o perioadă, toată lumea știe, a murit mama ei și s-a retras. Am plecat în America, de câte ori am venit am încercat s-o găsesc. Imposibil. N-am dat de ea deloc. Și apoi am văzut-o la televizor că s-a relansat. A murit la 70 de ani. Eu i-am făcut parasas de 7 ani, acum vreo câțiva ani”, a adăugat acesta.

George Rotaru, la Altceva cu Adrian Artene

De loc din Făgăraș, George Rotaru cunoaște America asemenea propriei palme pentru că, acolo, de mai bine de 30 de ani, merge să cânte pentru toți cei care adoră să asculte muzică de suflet, fie că-s români din diaspora, fie că sunt americani de-ai locului.

Invitat în cel mai recent episod de podcast „Altceva cu Adrian Artene”care a avut premiera sâmbătă, 6 iulie, pe canalul oficial de Youtube, George Rotaru și-a povestit viața cu plusuri și cu minusuri, păstrând pe toată „întinderea” discuției dulceața în glas și lumina în privire.

Podcastul integral poate fi vizonat aici:

ABONEAZĂ-TE la canalul de Youtube „Altceva cu Adrian Artene”, pornește notificările, pentru că în fiecare sâmbătă de la ora 19:00, ai ocazia să descoperi în PREMIERĂ, ALTCEVA, un podcast care-ți antrenează mintea și-ți hrănește sufletului.

Conținutul „Altceva cu Adrian Artene” poate fi urmărit și pe conturile de FacebookInstagramTik Tok, dar și pe grupul de WhatsApp.

Silvia Tudor
Absolventă a Universității București, Facultatea de Litere, Silvia Tudor și-a început cariera ca editor în cadrul agenției de presă MEDIAFAX, mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un tsunami uriaș s-ar putea produce în Marea Mediterană până în 2030. Experții au avertizat...
Vali a murit la Costineşti, după ce şi-a presimţit sfârşitul: 'Să îmi reparaţi maşina şi...'
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat...
Un copil pierdut acum 28 de ani într-o gară chineză și adoptat în Olanda începe...
TOP 20 sexy vedete care au arătat tot! S-au încurcat în…pantalonașii buclucași!
Până la ce vârstă ar trebui să trăiești pentru a te bucura de întreaga contribuție...
O jurnalistă din Marea Britanie, despre Bucureşti: "Un amestec tentant de clădiri medievale, neoclasice, din...
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Meteorologii ANM au emis prognoza meteo pentru ziua de luni, 8 iulie. Ce temperaturi vom...
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
Publicație britanică, despre Dacia Duster: Nu e mastodont electric de 400 CP...
Companiile Leonardo din Italia şi Rheinmetall din Germania vor să construiască cel mai puternic tanc...
Forme CIUDATE, observate în atmosfera superioară a Pământului
Decizie pentru toți cei care mănâncă PEPENI românești. Se întâmplă de mâine, 8 IULIE
John Cena se pregătește să se retragă din wrestling. Ce și-a propus
Grasu XXL, în lacrimi pe scena de la Neversea 2024. Artistul a reușit cu greu...
Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe...
Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu...
Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta...
BANCUL ZILEI. Bulă la ora de Anatomie. Profesoara: – Bulă, ce este coloana vertebrală?
„Celulele timpului” din creier ar putea fi mai cruciale decât am crezut vreodată
×