Dan Diaconescu, despre perioada în care era un personaj VOCAL și popular în România: „Mă mir că nu m-au omorât!”

Publicat: 24 11. 2024, 12:49
Actualizat: 24 11. 2024, 12:52

This browser does not support the video element.

Dan Diaconescu, părintele „senzaționalului” din presa românească, dar poate și cel mai controversat, adulat și în același timp comentat ziarist, a fost invitatul din această săptămână al podcastului „Altceva cu Adrian Artene”. Printre altele, el a vorbit despre perioada în care era cel mai vocal și popular personaj din România.

„Eu spun mereu că mă mir că nu m-am omorât. Îi salut, pe această cale. Asta cred eu că acum viața, cumva, evoluează și ei se poartă din ce în ce mai cu mănuși, fiindcă, uite, există toate aceste discuții privind morțile astea subite și oamenii cred că vor să o facă mai discret. Eu am urmărit cazul ăsta, Navalnîi. Eu, la o scară extrem de mică, m-am asemuit mult cu el. Eu am fost cu televiziunea, el era cu online-ul și erau aceleași probleme. El a refuzat să bată palma cu sistemul, s-a și întors în Rusia.

Vă dați seama… ce dilău de om, ce curajos, ce cutezanță, să te întorci în țara în care urma să moară. Și eu, cam la fel. N-am bătut palma cu sistemul, n-am luat blocul acela despre care se tot discută, n-am bătut palma. Ei încă nu m-au omorât, dar m-au curățat, cum se spune, adică n-au ajuns la eliminarea fizică, dar mi-au luat televiziunile, partidul, parlamentarii, libertatea, familia. Părinții mei… eu zic că mai aveau zile și mai trăiau și astăzi, dacă nu se întâmpla toate astea cu mine. Deci, eu cred că m-au avertizat, cum ar veni”, a spus Dan Diaconescu la podcastul „Altceva cu Adrian Artene”.

ABONEAZĂ-TE la canalul de Youtube „Altceva cu Adrian Artene”, pornește notificările, pentru că în fiecare sâmbătă de la ora 19:00, ai ocazia să descoperi în PREMIERĂ, ALTCEVA, un podcast care-ți antrenează mintea și-ți hrănește sufletului.

Conținutul „Altceva cu Adrian Artene” poate fi urmărit și pe conturile de FacebookInstagramTik Tok, dar și pe grupul de WhatsApp.

Vezi aici podcastul integral: