Cu o voce puternică și cu un vibe de neegalat, Nicola a reușit să capteze atenția publicului meloman dornic să asculte piese cu mesaje poveste. Artista a fost invitata lui Adrian Artene la ediția podcastului ALTCEVA de sâmbătă, 27 aprilie. Printre altele, ea a vorbit și despre regretele sale.
Totul a început atunci când realizatorul podcastului a întrbat-o unde crede că va fi locul eu peste 5 ani. Și a dat și un exemplu… la Cerbul de Aur?
„E… de unde să știu ce? Da, și s-a fracturat rău de tot acum. Nu înțeleg de ce a dispărut iar Cerbul de Aur, de-abia reîncepuse treaba și, pac, s-a dus. (…) Chiar îmi pare rău că nu mai există nici acest festival. S-a încercat anul trecut să se refacă Mamaia. Am înțeles că n-a fost o încercare prea reușită. Până la urmă, bine că a fost acolo ceva. Eu îmi doresc să să reintre pe făgașul lor aceste două festivaluri mari pe care le-am avut și noi. Chiar îmi doresc… și Mamaia și Cerbul de Aur”, a declarat Nicola la podcastul ALTCEVA.
Despre arta sa, despre începuturi, dar și despre ce trăiește astăzi, Nicola, artista a fost de acord să povestească în cel mai nou episod de podcast „Altceva cu Adrian Artene”, care a avut premiera sâmbătă, 27 aprilie, pe canalul oficial de Youtube.
„Este o bucurie să o reîntâlnesc pe Nicola, artista a cărei pasiune pentru muzică trece mai departe de puterea de imaginație a multora dintre noi. Iubește ce se întâmplă pe scenă, dar și ce se întâmplă înainte de a ajunge în fața publicului, iar acest lucru o face specială. Urmăritorule „Altceva” ești invitatul meu să privești un episod de podcast care, cu siguranță, nu te va lăsa indiferent”, declară Adrian Artene.
„Milioane”, „Cu tălpile goale”, „Balerina” sau „Lângă mine” sunt doar o parte dintre piesele care și-au găsit validarea publicului grație interpretării semnate de Nicola, una dintre artistele care și-au pus amprenta puternic pe arta muzicală românească înregistrată la finalul anilor `90, începutul anilor 2000.
„Cred că nimic nu te îmbogăţeşte mai tare ca om decât să vezi locuri noi şi, mai ales, să cunoşti oameni. Mulţi oameni. Să vorbeşti cu fiecare dintre ei este ca şi cum ai citi câte o carte. Eu, personal, sunt ca un burete: nimic nu-mi scapă, dacă văd ceva ce-mi place, ce mi se potriveşte ca stil de viaţă, acumulez imediat. Bineînţeles, depinde mult şi de om. Uite, noi suntem patru fraţi şi, deşi am primit aceeaşi educaţie cu toţii, suntem foarte diferiţi, iar această diferenţă e făcută (pe lângă fire) tocmai de cum alegi să înţelegi să-ţi trăieşti viaţa, după ce eşti pe picioarele tale”, declara artista, la un moment dat.
ABONEAZĂ-TE la canalul de Youtube „Altceva cu Adrian Artene”, pornește notificările, pentru că în fiecare sâmbătă de la ora 19:00, ai ocazia să descoperi în PREMIERĂ, ALTCEVA, un podcast care-ți antrenează mintea și-ți hrănește sufletul.
Conținutul „Altceva cu Adrian Artene” poate fi urmărit și pe conturile de Facebook, Instagram, Tik Tok, dar și pe grupul de WhatsApp.
VEZI AICI EDIȚIA INTEGRALĂ A PODCASTULUI ALTCEVA: