Petre Roman a vorbit, în podcastul „ALTCEVA cu Adrian Artene” de săptămâna aceasta, despre celebrul pulover al său, care a devenit chiar un simbol al Revoluției din 1989. El spune că îl are și acum și că îl mai poartă cu anumite ocazii.
Fostul premier al României a fost invitatul lui Adrian Artene în cadrul podcatului Altceva care a fost difuzat sâmbătă, 16 decembrie. În decurs de o oră, cât a durat dialogul dintre cei doi, Petre Roman a relatat mai multe momente legate Revoluția din 89, vorbind inclusiv despre puloverul pe care l-a purtat în prima transmise televizată de după căderea regimului comunist,
„Puloverul de la Revoluție era un pulover de lână croșetat de bunica unui doctorand de-ai mei. Îl am și acum.
Era un pulover cum sunt puloverele din tradiția sătească, adică lână mai groasă. Era frumos. Îl am și acum și l-am mai folosit câteodată când am fost la vânătoare, de exemplu”, a spus Petre Roman, în cadrul podcastului „ALTCEVA”.
„În momentul în care am ajuns prim-ministru, m-am decis că în niciun caz nu mă îmbrac în costum și aveam puloverul ăsta care era foarte frumos, un fel de roșu.
Din momentul ăla, am purtat multe zile numai puloverul ăsta cu cămașă, inclusiv în interviu la celebru cu Anne Sinclar de la TF1, care a fost pe 7 ianuarie, tot în puloverul ăla eram și din cauza asta a reverberat peste tot: Roman în puloverul roșu. Îl am acasă și era un pulover foarte bun și dacă îl am și acum”, a mai adăugat Petre Roman.
Podcastul „Altceva cu Adrian Artene” poate fi urmărit pe contul de Youtube, acolo unde veți descoperi o discuție despre viața, activitatea și experiențele îndrăgitului actor Adrian Păduraru.
„Altceva cu Adrian Artene” este un podcast în care se rostesc cuvinte pătrunzătoare, iar invitații sunt lumini ce străpung întunericul. E „Altceva”, podcastul difuzat săptămânal – în fiecare sâmbătă, de la ora 19:00 -, și în jurul căruia s-a format o comunitate a oamenilor care vor să-și antreneze mintea și să-și hrănească sufletele. Comunitatea oamenilor normali, care nu au abandonat lecturile, care știu să asculte o muzică și cu inima, nu doar cu urechile, dar și comunitatea celor care extrag răspunsuri din tăcere și se bucură de o piesă de teatru ca de o zi de duminică. A acelora care cred că Dumnezeu ne-a creat pentru a arăta celorlalți bunătate și a lăsa în urma noastră opere de lumină.
Vă recomandăm să citiți și: