„Amazoana” Diana Șoșoacă, la Gândul: „Vreau să merg pe politica externă a lui Ceaușescu. Vreau reluarea relațiilor cu Federația Rusă”

Publicat: 05/09/2024, 08:00
Actualizat: 06/09/2024, 00:03
23:45

Întrebările lui AndreI către D. Șoșoacă: „Eu nu pot să vorbesc cu inteligența artificială”

1. Ce super-erou alege Diana Șoșoacă să fie Ambasadorul României?

„Harap-Alb, ca super-erou. Ca om: Nicolae Titulescu, Vlad Țepeș sau Mihai Viteazul”.

2. Dacă ar trebui să redenumiți o lună a anului ce nume i-ați da?

„Nu aș putea. Am un respect pentru strămoșii noștri. Nu e atributul meu”.

3. Ce părere aveți despre schimbarea orei de vară și de iarnă?

„Nu îmi place! Sunt oameni care intră în depresie din cauza schimbării de oră”.

4. Ce credeți de tehnologia 5G?

„Am votat împotriva acestei tehnologii. S-a demonstrat că atacă la nivel cerebral. Deviază comportamentul păsărilor. Am văzut cercecetări unde animalele sau păsările au murit”.

5. În ce zi ar trebui să fie o sărbătoare națională a somnului?

„În fiecare zi la cât doarme națiunea română”.

23:29

Șefa SOS, despre declarațiile privind vaccinurile care fertilizează 3 generații

„Vaccinarea se făcea pe 3 generații. Lumea nu știe ce este o generație. De la 10 la 25 de ani, între 25 și 40 de ani și peste 40 de ani. Sunt afectate 3 generații. (…) Vaccinarea este un dezastru. A adus foarte mulți morți și a produs daune României”, a spus Șoșoacă, legat de declarațiile sale privind vaccinurile împotriva COVID-19.

23:23

Diana Șoșoacă, atac la Denise Rifai: „Sunteți musulmană”

Dumneavoastră ca musulmană nu aveți voie să îmi spuneți mie să spun Crezul (….) Mi se pare un atac josnic la adresa mea, a acuzat președintele SOS.

23:16

Diana Șoșoacă: „NATO nu este o organizație defensivă. Este ofensivă”

„NATO a făcut dezastru peste tot. Îmi amintesc de ce a făcut în Serbia. A bombardat Bisericile din Serbia în ziua de Paște. În calitate de parlamentar am solicitat respectarea principiului reciprocității. Cum și SUA au baze în România, și noi să avem baze românești în SUA. NATO nu ne-a ajutat cu nimic. Vreau să fim ca Elveția”, a afirmat lidera SOS.

Ajutoarele pentru ucraineni s-au diminuat datorită mie. (…) De ce să trimit români în Ucraina să lupte pentru interesul lor. Avem peste 300 de morți în Ucraina. Sunt militari, a adăugat Diana Ivanovici Șoșoacă.

Întrebată dacă are dovezi, Șoșoacă a spus că are o listă cu 300 de români uciși în Războiul din Ucraina.

23:13

Putin, caracterizat de Diana Șoșoacă: Își iubește țara lui

Un președinte care își iubește țara lui, a spus Șoșoacă despre Vladimir Putin.

Legat de vizitele sale la Ambasada Rusiei, Șoșoacă a spus: „Am salvat România de la situații grave. Datorită mie România nu a intrat în război de 2 ori”.

23:03

Șoșoacă: „Vreau să merg pe politica externă a lui Ceaușescu”

„Vreau reluarea relațiilor cu China, cu statele arabe și cu Federația Rusă. Asta nu înseamnă că mă vând rușilor. Eu sunt pentru România și atât. Vreau să fim neutri ca Elveția. Ucraina ne deține teritorii ca urmare a pactului Ribbentrop-Molotov. De ce teritoriile mele care au fost luate de URSS au rămas la Ucraina”.

UE importă peste 51% gaz din Federația Rusă. Cum mai importăm gaz de la ruși dacă s-au impus sancțiuni. Nu vi se pare că aceste sancțiuni a adus mai multe deservicii Europei decât UE. Trebuie să facem o politică neutră că suntem la mijlocul dintre Occident și Orient. Nu te cerți cu vecinii, a adăugat Șoșoacă, referitor la relațiile cu Federația Rusă.

22:59

Relația dintre România și UE, în viziunea eurodeputatei SOS

„În relația cu UE trebuie stabilite întâlniri foarte clare (…) Este imposibil să pui în aplicare toate normele impuse de UE. Dintre români, nimeni nu are curajul să spună aceste lucruri. Nu mai avem resursele noastre. Suntem puși să ne distrugem tot ce mai avem: mineritul. Germania, Polonia și Ungaria deschid mine noi. Tot acel PNRR pe care ei ni-l invocă poate fi modificat”, a precizat Șoșoacă.

22:49

Diana Șoșoacă neagă că a participat la privatizarea Petrom

Nu am lucrat la Guvern. Eu nu am fost în subordinea Guvernului (…) Petrom a fost vândut prin Legea 555/2004, iar unicul parlamentar care a cerut abrogarea legii, am fost eu. Contractul de vânzare a fost votat de parlament și a devenit lege. Adrian Năstase nu are semnătura pe contract. Parlamentarii nu răspund pentru votul lor, a spus Șoșoacă.

22:40

Diana Șoșoacă refuză să spună Crezul în direct

„Nu trebuie să-l spun nimănui. Mărturisirea mea publică a fost atunci când au fost închise Bisericile (…) Nu suntem obligați să vă răspundem dvs. Crezul îl spun când dorm. Ciucă face pe creștinul și Ciolacu la Athos…după vin să-și bată joc de pensionari. (…) Nu suntem aici să recităm rugăciunile și nici nu este un loc unde să ne batem joc de creștini….Nu sunt teolog și nici nu am venit să fac emisiune bisericească”, a spus Diana Șoșoacă.

22:32

Diana Șoșoacă: În PE nu există o icoană

În PE nu ai voie să vorbești de Dumnezeu. Nu există o icoană în toată sala (…) Eu am vrut să-i ofer o icoană doamnei Ursula von der Leyen, dar a refuzat-o, a spus șefa SOS.

AUR are parte de sprijin a unei părți din Biserică. De exemplu: de la starețul Mănăstirii Petru Vodă. (…) PE este un parlament de satane.

22:23

Comentariile Dianei Șoșoacă legate de moementul când a fost scoasă afară din plenul PE de Roberta Metsola

„Este mesajul unei lumi întregi. Pentru prima dată în istorie s-a auzit mesajul României. Botnița reprezintă interdicția dreptului la liberă exprimare. Primul lucru care mi s-a spus în PE este că nu am voie să vorbesc despre Dumnezeu”, a spus lidera SOS, referitor la „momentul botniței” din PE.

Am vrut să le arăt (n.r – botnița). Reprezintă dictatura din UE și încălcarea drepturilor omului. (…) A fost un protest parlamentar. Toți cetățenii europeni mă iubesc pentru asta. Este pentru prima dată în istorie când un parlamentar român este cunoscut în toată Europa. Mi-au scris sute de mii de oameni. Botnița înseamnă suprimarea tuturor drepturilor și libertăților cetățenești.

Șoșoacă: „Aderarea României la UE reprezintă un lucru rău. România nu are drepturi egale cu Germania și Franța. Votul aparține marilor țări”.

22:12

Diana Șoșoacă, despre divorțurile din viața sa: „Silvestru Șoșoacă a fost preluat de serviciile secrete”

Fostul meu soț este căsătorit cu cea mai bună prietenă a mea. Familia nu înseamnă să fii măritată (…) Familia este făcută dintr-un bărbăt și o femeie, dar ce te faci când unul dintre el moare. Nu toți avem norocul să avem familii. În cazul meu, soțul a fost preluat de serviciile secrete. A zis că se întâlnește cu adjuncți din SIE și SRI. Văzând ce s-a întâmplat am înțeles că se întâlnea cu ei. (…) Am primit amenințări de la soțul meu să-mi dau demisia din funcția de președinte SOS și din calitatea de senator.

Întrebată de ce nu l-a denunțat, Șoșoacă a spus: „L-am denunțat după aceea. Eu pe acest om l-am iubit cum nu am iubit pe nimeni în viața mea. Serviciile au gândit un lucru foarte interesant. M-au lovit în anul de candidatură…eram de 7 ani împreună. A fost o chestie foarte frumoasă până să intrăm în politică. (…) El are un comportament foarte violent. Sărea să se bată cu jandarmii la miting-uri. (…) Este președinte AUR Galați și candidat nr. 1 la Senat. Totul a fost pus la cale de el, George Simion și Marcel Ciolacu, a precizat Diana Șoșoacă, referitor la relația ei cu fostul soț Dumitru Silvestru Șoșoacă.

22:05

Cum conduce Diana Șoșoacă partidul SOS: Sunt indulgentă

Este o decizie a Comitetului Național ca până la sfârșitul anului să nu fie alegeri (n.r – interne) pentru că am avut probleme. Suntem un partid nou…Toate partidele lucrează pe interimat. Totul este înscris la Tribunal și AEP.

„Am fost  prea indulgentă cu foarte mulți. Întodeauna am acordat șanse unor persoane care nu trebuia să le accept în partid. Cine a putut evolua a mers înainte. Excluderi au fost doar anul acesta.  Foarte mulți au încercat să se cațere pe notorietatea mea. Nu se poate așa ceva. Trebuie să muncești. Vrem oameni care să-și asume responsabilității, nu funcții (…) Cer respectarea principiilor naționaliste. Cer respectarea Constituției…Unii mă ascultă, ceilalți nu. Eu nu pot să-i dau afară, doar să-i suspend. Mi-am propus să obțin peste 50% la alegerile parlamentare”, a spus Șoșoacă despre cum este ea ca președinte de partid.

21:59

Șefa SOS: Numele de Șoșoacă este al meu!

„Numele Șoșoacă eu l-am făcut cunoscut. Până atunci nimeni nu știa cine este Șoșoacă. Conform legislației este numele meu. Că e numele tatălui sau al mamei, nu contează. Nu renunț la el pentru că l-am obținut pe cale administrativă printr-o decizie a Primăriei București. Nu poți să renunți la un nume pentru că l-am obținut pe cale administrativă. Numele Șoșoacă l-am făcut cunoscut la nivel internațional. Copii își denumesc cățeii Șoșo, și mă sună să îmi zică….”, a spus Diana Șoșoacă referitor la numele său.

21:48

Legăturile Dianei Șoșoacă cu PSD

„Vă referiți la o doamnă care a făcut desenele. Doamna respectivă nu a fost niciodată membră de partid. Niciodată PSD nu și-ar dori să îmi acorde sprijin. Le-am făcut cele mai multe plângeri penale. Le-am arătat românilor toate fraudele și încălcările de Constituție a PSD-ului, cum credeți că m-ar putea susține. PSD sprijină AUR”, a spus Șoșoacă la Gândul.

21:45

Șoșoacă acuză interferența serviciilor în alegeri

Ce caută STS în procesul de vot? Cel de la STS întreba dacă vrem să votăm la europarlamentare. Am adus la cunoștința BEC că se încalcă dreptul la vot liber. O doamnă a zis că „așa s-a dispus”.

21:41

Cum se simte Diana Șoșoacă la Bruxelles

Un naționalist în PE se simte ca un om la închisoare. Este interzis să îți reprezinți țara și poporul.

21:30

Diana Șoșoacă (SOS): Am fost primu om politic care am solicitat candidaților să participe la o emisiune cu mine

„Nu o să fiu niciodată în opoziție cu dvs. Sunt în opoziție cu globaliștii, cu tot ce înseamnă rău pentru România. Vă respect că ați avut curajul să treceți peste interdicția de a participa într-o emisiune”, a spus Diana Șoșoacă în debutul emisiunii „În Opoziție cu Denise Rifai”.

Într-o ediție care se anunță incendiară, emisiunea „În Opoziție cu Denise Rifai” o va avea ca invitată pe una dintre cele mai controversate figuri politice din România, senatoarea Diana Șoșoacă. Prezența Dianei Șoșoacă în platoul emisiunii promite o discuție intensă și plină de surprize

Diana Șoșoacă a devenit rapid o voce puternică și inconfundabilă în peisajul politic românesc, atrăgând atenția prin abordările sale directe și uneori șocante. Fie că este vorba despre protestele sau despre pozițiile sale radicale în diverse chestiuni, ea a reușit să-și impună partidul nou înființat în Parlamentul European. În emisiune, Diana Șoșoacă va avea ocazia să-și expună viziunea asupra situației politice actuale, să explice motivele din spatele acțiunilor sale și să răspundă criticilor care i-au fost aduse de-a lungul timpului.

Denise Rifai, cunoscută pentru interviurile incisive și stilul neiertător de a pune întrebări, va pune sub lupa ei aspectele cele mai controversate din activitatea și declarațiile invitatei sale.

Nu ratați o ediție explozivă a emisiunii „În Opoziție cu Denise Rifai”, unde Diana Șoșoacă va răspunde întrebărilor fără menajamente și va oferi o perspectivă unică asupra modului în care vede România și politica din interiorul ei.

Carla Adamescu
Carla Adamescu este un jurnalist cu experiență în domeniul social. A lucrat în presa locală și, ulterior, la publicații din Capitală. S-a mai mult

Dacă duminică ar fi alegeri, tu cu cine ai vota?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ce răspuns a dat Ion Țiriac la întrebarea dacă a primit pensia recalculată
Ce pensie primește un român, dacă a lucrat 16 ani cu carte de muncă și...
Avem detaliile fabuloase din dosarul secretizat în care Florinel Coman a primit 11 luni de...
Motivul pentru care un american s-a mutat în țara noastră pentru a-și crește copiii: „România...
Adriana Simionescu și soțul ei și-ar fi spus „adio” după nici două luni de la...
VIDEO Cum se rezolvă problema de matematică de clasa a IV-a care îi încuie pe...
Încă un divorț în familia lui Adrian Minune! Și-au spus ADIO, la doar două luni...
O româncă a scăpat de operație după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj...
Vremea 9 septembrie - 7 octombrie 2024. ANM anunţă ploi şi vijelii, de la mijlocul...
Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025
Ciclonul care lovește Europa ajunge și în România. În ce regiuni se vor înregistra furtuni...
Pictorial de senzaţie cu cei mai obraznici 'iepuraşi' din România. Andreea Bălan, Anda Adam, Lavinia...
Contractul de montare a radarelor fixe, semnat! Unde vor fi amplasate acestea
SUA acuză cinci ofiţeri ruşi pentru atacurile cibernetice din Ucraina
Astronomii se CUTREMURĂ: Un semn URIAȘ de întrebare, văzut în spațiul COSMIC!
Cutremur în TV. Demisie de răsunet la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Marea vedetă a...
Mihai Bobonete, ironic la o fotografie postată de Mădălina Ghenea. Mesajul s-a viralizat rapid
Insula Iubirii sezon 8. Diandra, reacție neașteptată după ce Iustina a jignit-o în emisiune. Ce...
"Ea era rece, moartă, iar el abia respira" Ana Maria a murit în beci, lângă...
Cum s-a raportat Oana Radu la relații, în ciuda complexelor pe care le avea în...
Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un...
BANCUL ZILEI. Sultanul: - Eunuc, adu-mi nevasta cu numărul 80!
„Poarta către lumea de dincolo” din Siberia se deschide din ce în ce mai mult