Afacerile VRĂJITOAREI Sidonia, netulburate după ce fiii săi au ucis un om la Padina. Ce afiș tronează pe palatul clanului

Afacerile VRĂJITOAREI Sidonia, netulburate după ce fiii săi au ucis un om la Padina. Ce afiș tronează pe palatul clanului
Publicat: 06/10/2024, 09:00

Afacerile vrăjitoarei Sidonia, mama celor trei criminali de la Padina, Laurențiu, Louis Justin și George Armando Marin, nu sunt deloc afectate de procesul intentat fiilor pentru omor. Pe gardul palatului din Sectorul 5, un afiș ușor prăfuit prezintă serviciile de nerefuzat pentru oamenii cu probleme și afecțiuni de tot felul, mai ales protecție de rele. În spatele gardului, însă, palatul vuiește de petreceri și voie bună. Cei trei asasini, fiii vrăjitoarei, aflați în arest la domiciliu, așteaptă de aproape un an verdictul justiției, acompaniați de lăutari și tovarăși interlopi. Dacă ei nu pot părăsi reședința, lumea bună nu are nici o interdicție să intre. Iar business-ul prezicătoarei Sidonia merge strună.

Frații Laurențiu, Louis Justin și Armando George Marin, fiii Sidoniei, au fost arestați preventiv, în ianuarie, după ce l-au omorât cu macetele, la o petrecere organizată într-un restaurant din Padina, pe unul dintre apropiații liderului interlop Florin Ghinea, zis Ghenosu.

Scandalul a izbucnit după ce băieții vrăjitoarei Sidonia și ai liderului interlop Fabian ar fi jignit-o pe soția bărbatului respectiv, pe motiv că femeia dansa pe masă. Soțul acesteia i-ar fi lovit, iar cei trei tineri, din răzbunare, ar fi mers la mașină, de unde ar fi revenit înarmați cu macete și l-au măcelărit. Ulterior, tinerii au fugit la cabana „Cuibul cu dor” aflată în apropiere, de unde au fost ridicați de către polițiști.

Cazul celor trei fii ai vrăjitoarei Sidonia este unul unic în justiția din România. După ce au fost acuzați de omor, băieții vrăjitoarei Sidonia au invocat legitima apărare, însă magistrații au considerat că nu a putut fi vorba despre așa ceva, mai ales că la dosar au fost depuse imagini explicite surprinse de camerele de supraveghere.

Totuși, judecătorii Curții de Apel Ploiești au decis că cei trei frați nu constituie un pericol suficient de mare pentru societate și pot fi eliberați din detenție și plasați în arest la domiciliu.

Chiar în ziua deciziei, clanul a o organizat o petrecere monstru în spatele zidului din imagine. Cu această ocazie, grădinarul familiei a murit după ce a golit o sticlă de whisky uitată de meseni.

Ultimul zaiafet, nunta lui Unikat

Ultimul bairam de la palatul Sidoniei a avut loc marțea trecută, cu ocazia nunții singurului fiu aflat în libertate al vrăjitoarei, Unikat. Din cauza restricțiilor, Ahmet Marin, fratele lui Laurențiu, Louis Justin și George Armando, a fost nevoit să facă două paranghelii, una la mama acasă, să se bucure și frățiorii, și a doua într-un local de lux din Otopeni.

Ahmet a invitat interlopi periculoși în bătătura palatului din Rahova și cohorte de lăutari.

Sursele Gândul au precizat că petrecerea de nuntă ar fi început la casa părintească, din Sectorul 5, pentru a putea participa și cei trei ucigași de la Padina, după care mirii și cele două fete proaspăt botezate s-au mutat la un restaurant din orașul Otopeni, unde au fost invitați sute de membri ai lumii interlope.

„Ioana Sidonia, apărută recent la toate posturile TV, chiar și la Acces Direct”

Dovada că afacerile Sidoniei nu s-au împotmolit, în ciuda problemelor de tot felul, stă în afișul care tronează pe palatul din Sectorul 5 al clanului:

„Atenție! Încă mai aveți șansa de a avea zâmbetul pe buze!

Aici locuiește celebra tămăduitoare și făcătoarea de minuni Prezicătoarea Ioana Sidonia, apărută recent la toate posturile TV, chiar și la Acces Direct, ghicește în tarot original, în ghioc, în cafea și în palmă, rezolvă orice problemă legată de farmece și blesteme, aduce spor în afaceri, te îndepărtează de cel rău și te unește cu binele, împreunează iubit cu iubită, certații îi împacă, leagă, dezleagă cununii, scoate argintul viu, îndepărtează stări depresive, alcoolemia, impotența, fertilitatea, certuri în căsnicie.

Ea dezvăluie situații neștiute în casa omului”, scrie pe zidul exterior al reședinței vrăjitoarei și a fiilor săi judecați pentru crimă.

Iar rezolvarea e garantată 100%.

Citiți și:

CRIMINALII de la Padina au chefuit în palatul familiei la NUNTA fratelui Unikat. Interlopul a grăbit evenimentul ca să-și prindă frații în libertate

Rene Pârșan
Rene Pârșan a debutat în presă în 1992, reporter și redactor la Evenimentul Zilei. Între 1994 și 2010 a fost senior editor, editorialist, reporter mai mult

Dacă duminică ar fi alegeri, tu cu cine ai vota?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Motivele pentru care candidatura Dianei Șoșoacă la alegerile prezidențiale a fost respinsă de CCR. Explicația...
Meteorologii EaseWeather anunță o iarnă ciudată în România. Câte zile ninge în decembrie, ianuarie și...
FOTO. Ea e considerată cea mai sexy mamă a unui fotbalist din întreaga lume. La...
Suma uriașă cu care se vinde vila arhitectului care a coordonat construcția sediului Primăriei Capitalei
Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul,...
Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este...
Autorul jafului de la banca din Iași vine cu o explicație halucinantă: spune că e...
Oana Ciocan rupe tăcerea după ce Zanni a dezvăluit că Jador ar fi agresat-o: 'Vă...
Cosmina Păsărin a ajuns de nerecunoscut! Cum arată acum fosta vedetă Playboy
Meteo: O nouă avertizare de vreme rea, emisă de ANM. Cod galben de ploi în...
"Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial
El este Octavian, tânărul în vârstă de 22 de ani decedat într-un tragic accident rutier...
Unde va fi înmormântat Irinel Columbeanu. Dezvăluiri făcute de patronul azilului
Cât ulei trebuie să consume o mașină?
Candidatura Dianei Şoşoacă la alegerile prezidenţiale, respinsă de judecătorii CCR
Un economist DĂ VERDICTUL! Câte joburi VA FURA Inteligența Artificială?
Taxă obligatorie pentru români. Crește de aproape 3 ori: „S-a mărit și se va mări...
Vin ninsorile în România. Unde vor cădea mari cantități de precipitații
Lora și Ionuț Ghenu au fost fabuloși la dansul mirilor. Imagini superbe de la nunta...
VIDEO China este pregătită de război
Ce părere a avut Dan Bălan despre Arsenium, atunci când s-au cunoscut: "Mă privea de...
Tradiția pe care Lora a refuzat să o respecte la nuntă: ”Este un obicei barbar”
BANCUL ZILEI. Bulă: - Domnișoară, sunteți prima femeie pe care o iubesc!
Un studiu a identificat 33 de „zone întunecate” la nivel global, unde mii de specii...