Filmul SCANDALULUI de la restaurantul din Craiova. Soția jandarmului o acuză pe patroană: ”A spus: «Fac botezul la toți copiii străzii» și blesteme”

Filmul SCANDALULUI de la restaurantul din Craiova. Soția jandarmului o acuză pe patroană: ”A spus: «Fac botezul la toți copiii străzii» și blesteme”

Un botez care s-a desfășurat la un restaurant din Craiova s-a încheiat cu un scandal imens, după ce patroana localului a intrat în conflict cu familia care a organizat evenimentul. La finalul petrecerii, patroana restaurantului ar fi cerut cash suma de 27.000 de lei, a fost refuzată și i s-a spus că banii vor fi plătiți prin bancă, iar atmosfera a degenerat.  Bărbatul – jandarm în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dolj, aflat în concediu de odihnă la momentul respectiv – a reacționat și a lovit-o pe femeie, așa cum s-a putut vedea pe imaginile apărute în spațiul public.

Patroana restaurantului a depus și o plângere, după acest incident, atât la Inspectoratul de Jandarmi Județean Dolj, cât și la Parchetul Militar. Inspectoratul de Jandarmi Județean Dolj a declanșat o anchetă internă, pentru stabili care au fost circumstanțele care au dus la această situație.

Gândul prezintă, în exclusivitate, detalii oferite chiar de soția jandarmului implicat în acest incident de la restaurantul din Craiova, care a avut loc în noaptea de 25 spre 26 mai 2024. Aceasta susține că patroana restaurantului ar fi dat doar imaginile care i-au susținut punctul de vedere și, mai mult, nici nu a blurat fețele celor surprinși pe cameră, ceea ce este o încălcare a legii.

Femeia a povestit ce s-a întîmplat la momentul respectiv, dar a prezentat și un cumul de factori care ar fi dus, pe parcursul mai multor zile, la tensionarea situației, considerând că vinovată pentru tot ce s-a întâmplat este patroana localului.

Gândul a solicitat și punctul de vedere al patroanei restaurantului unde a avut loc incidentul, dar aceasta a transmis că, fiind o anchetă în desfășurare, nu poate oferi informații despre ceea ce s-a întâmplat în timpul evenimentului.

Deocamdată, până nu se termină ancheta, îmi pare foarte rău, dar nu pot să vă dau detalii. Avocatul m-a sfătuit să nu intru într-un scandal media, fiindcă nu este cazul”, a spus patroana localului, în exclusivitate pentru Gândul.

„Și lăutarii au avut probleme cu ea în trecut, la un eveniment le-a scos siguranțele de la panoul electric, pentru că era muzica prea tare”

Soția jandarmului implicat în incidentul de la restaurantul din Craiova a declarat că o cunoștea de mai mulți ani pe patroana localului, fiindcă au fost vecini de bloc, iar salonul le-a plăcut foarte mult, acesta fiind motivul principal care a stat la baza alegerii lor.

Numai că au existat, spune femeia, și unele semnale de alarmă, venite din partea unor oameni – lăutarii angajați sau cei care au organizat Candy Barul la eveniment – care avuseseră „probleme”, în trecut, în locația respectivă.

Evenimentul s-a produs pe 25/26 mai și ea acum face atâta tam-tam, după o lună de zile. Eu o cunoșteam pe dânsa, a fost vecină de bloc cu noi, cu mulți ani în urmă. Și ne-a plăcut sala, doream să facem un botez. Cum ne cunoșteam, ne felicitam de zile de naștere, am mers și am discutat cu dânsa pentru sală, i-am achitat 2.000 de lei avans.

Am încheiat un contract cu dânsa, a spus că nu ne poate da atunci chitanță pentru cei 2.000 de lei avans. Mă știa pe mine de mică, o fi zis «lasă, că nu mai plătesc impozite, taxe, iau banii la negru»… A spus că va tăia ulterior chitanță.

N-am mai zis nimic… După treaba asta, au început diverse șicane din partea ei, mereu a căutat scandal. Noi, după ce am făcut contractul cu ea, am aflat din mai multe locuri că nu e totul în regulă. Căutam să facem Candy Bar-ul, am vorbit cu mai multe persoane, au spus că îl fac, dar nu vor veni să îl amenajeze la local, pentru că au avut tot felul de divergențe, certuri și scandaluri cu patroana.

Lăutarii pe care i-am avut la eveniment ne-au spus că vin să cânte doar pentru că îl cunosc pe soț, altfel nu ar veni să cânte la ea în local. Și ei au avut probleme cu ea în trecut, la un eveniment care s-a desfășurat cu câteva luni în urmă, s-a dus și le-a scos siguranțele de la panoul electric, pentru că era muzica prea tare.

La un alt eveniment le-a adus cartoane, pentru a le pune sub boxe, să nu-i murdărească mocheta, șicane de nimic”, a povestit soția jandarmului, în exclusivitate pentru Gândul.

„Lumea era la masă și ea le strângea tacâmurile și paharele, se ducea la lăutari și le spunea, ironic, să cânte mai tare”

Soția jandarmului a mai precizat că atitudinea patronei restaurantului, în timpul evenimentului, a fost una care a indus o stare de tensiune de la bun început.

A fost vorba despre o „implicare” mult prea accentuată, care ar fi creat o stare de disconfort nu numai invitaților, ci și celor din orchestră.

Ea are restaurantul la parter, iar la etaj are oameni cazați în hotel și nu-i convine să fie gălăgie. Nu-i convine să-i piardă nici pe cei cazați, dar nu-i convine nici să nu mai aibă evenimente în restaurant.

În timpul evenimentului nostru, venea prin sală și se lua de angajați, nu mi se pare normal… S-a luat de lăutari, s-a luat de băiatul de la open bar, de fotografi… Se mai băga și în seamă cu invitații, aiurea…

Venise un băiețel, își luase de la Candy Bar niște prăjiturele, i-a tras farfuria din mână – «Tu nu mănânci acum prăjituri, acum mănânci mâncare!»

Nu mi se pare normal să vii să-mi strici evenimentul… Se ducea la lăutari și le spunea, ironic, să cânte mai tare.

Lumea era la masă și ea le strângea tacâmurile și paharele, spunea că se pregătește pentru a doua zi, că avea bufet suedez la hotel. Să pună la dispoziție filmarea integrală, nu doar pe bucăți… În timpul evenimentului nostru, patroana punea pe o masă cereale, lapte, ce avea ea de pus pentru bufetul suedez de a doua zi…

Noi am dus băutura la local cu câteva zile înainte și ea ne tot spunea că am pus prea multe prăjituri la Candy Bar, că am adus prea multă băutură, cum să comentezi pe banii mei? Eu îți achit evenimentul, dar nu te implica, nu-mi da mie vreun sfat, n-am nevoie de sfaturi, dacă am nevoie de un sfat ți-l cer…”, a mai povestit soția jandarmului.

Soția jandarmului explică ce s-a întâmplat înainte ca patroana restauranrtului să fie agresată 

Șicanele patroanei restaurantrului ar fi continuat pe tot parcursul evenimentului, spune soția jandarmului implicat în incident. La un moment dat, când evenimentul se apropia de final și situația era din ce în ce mai tensionată, patroana restaurantului, nervoasă, i-ar fi spus jandarmului: „Am ajuns să fac botezul la toți copiii străzii”.

Șicanele au continuat pe tot parcursul evenimentului. Când am discutat, inițial, despre aranjarea meselor, a spus să nu punem fotografii cu lăutarii la masă, fiindcă fotografii se mai îmbată, varsă băutură pe camere, pe aparatul de fotografiat… Am zis să-i punem la mese separate, atunci…

Când au ajuns la local, patroana s-a dus la fotografi și le-a spus că noi suntem oameni de nimic, pentru că nu i-am pus cu lăutarii la masă! Eu cred că are o problemă de natură psihică. Băiatului de la open bar i-a spus să-și strîngă sticlele goale care rămân, fiindcă ea nu aruncă gunoiul nimănui. Le-a cărat băiatul cu sacii menajeri, a plecat cu ei cu mașina…

Nu m-a lăsat să dau nimic ospătarilor care au servit la eveniment, a zis să îi dau ei bacșișul, că îl dă ea mai departe. Nici n-a vrut să le dea să mănânce picolițelor și ospătarilor, fetele se ascundeau după Candy Bar cu câte un pahar, cu o prăjitură…

Apoi a venit la mine și a spus: «Hai, dă-mi banii acum, dă-mi banii cash!» I-am spus că nu se mai dau cash sume atât de mari – 27.000 lei – și că îi virăm prin transfer bancar a doua zi, niciun fel de problemă. S-a enervat, a zis să ne luăm tot, să ne luăm toată băutura, că altfel nu ne mai dă deloc…

Lăutarii aveau o dubiță, au început să care, eu – operată de cezariană – căram sticle de suc și de apă la trei și jumătate noaptea… Ulterior, ea fiind foarte nervoasă, i-a zis soțului – când căram sticlele, pe mine m-a și împins, m-a lovit un pic de un perete – «am ajuns să fac botezul la toți copiii străzii»… Și blesteme, și înjurături”, a mai povestit soția jandarmului implicat în incidentul de la restaurantul din Craiova.

„Am făcut plângere, vom merge și în instanță”

Patroana restaurantului din Craiova este acuzată de soția jandarmului că a transmis presei imaginile trunchiate din acea noapte și că a avut un comportament lamentabil.

S-a ajuns la violență pe un astfel de fundal tensionat – mai ales că patroana ar fi solicitat banii cash și, refuzată, s-a enervat și mai mult -, iar jandarmul a lovit-o pe patroana restaurantului, ceea ce a fost o „greșeală”, spune soția acestuia, dar acum se vor adresa instanței de judecată pentru ca acest incident să fie analizat ținându-se cont de toate circumstanțele.

Să dea imaginile complete, cu tot cu sonor… Să arate și când a luat din sticlele noastre pentru oamenii cazați la ea în hotel… Să dea totul… Totul s-a tensionat după ce nu am vrut să îi dăm banii cash.

După ce i-a spus soțului că a ajuns să boteze toți copiii străzi și a blestemat etc., acesta – era și puțin băut – a reacționat. E greșeala soțului că i-a dat o palmă… Dar toți invitații au văzut cum s-a comportat ea pe parcursul evenimentului. Dar oricine, pentru copilul lui, și-ar da și viața. Bine că n-am fost eu în preajma ei, că poate o călcam în picioare… Deși nu e etic și nici moral…

Masa de Candy Bar, pe care trebuia să o luăm a doua zi, era scoasă de dimineață pe trotuar, pur și simplu. Ca să vedeți ce caracter are patroana. De ce a dat acele imagini la presă, cum le-a folosit, ca persoană fizică sau ca persoană juridică, acele imagini trebuiau ridicate de poliție.

Ea, ca persoană fizică, s-a folosit de acele imagini. Nu mi se pare OK. Am făcut plângere, vom merge și în instanță. Și să îmi trimită factura corectă, să pot să o achit. La prima factură a trecut «bulete de brânză consumate la eveniment și refuzate la plată». Ați achita o factură pe care scrie total altceva?

Dacă soțul a bătut-o așa crunt cum a ieșit ea să afirme în presă și televiziune, de ce nu a apelat numărul de urgență 112 la momentul evenimentului? Să fi solicitat un echipaj de poliție și de ambulanță la fața locului”, a încheiat soția jandarmului, în exclusivitate pentru Gândul.


CITEȘTE ȘI:

Nicușor Dan vrea și al treilea mandat la PMB: „Anticipez problemele” / Avocat: „Bucureștiul va fi un oraș MORT, nelocuibil”

Motociclistul în care a intrat cu mașina Monica Macovei încă are resturi metalice în corp. ”Urmează alte trei operații. Nu mai sunt cel de dinainte”

Cum a încercat șeful IPJ Cluj să SCAPE de o amendă pentru viteză excesivă, după ce a condus cu 120 km/h prin oraș. Cine a fost „pionul de sacrificiu”

Stenograme incendiare în dosarul DNA „ȘPĂGI în Energie”. Speriat, ex-managerul CE Oltenia a pus mâna pe telefon: „Șșșttt… taci în puii mei!”

Contractele pentru care șeful CJ Călărași a fost trimis în judecată de DNA. Centrul Militar Județean, lăsat fără pază armată, dintr-o semnătură

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Se complică ancheta în cazul familiei din Suceava care a murit când se întorcea din...
BAC 2024 | Subiecte dificile la fizică, informatică, chimie și biologie
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant...
Un român a fost arestat în Grecia pentru că ar fi dat foc intenționat unei...
Ilie Năstase s-a despărțit de Ioana: 'Durere mare…'. A plecat singur în Cehia, cu lacrimi...
Dieta Mădălinei Ghenea: ce consumă zilnic pentru a avea un trup fără celulită! Și-a dezvăluit...
Subiecte Bac 2024 - Geografie. Ce au avut de rezolvat elevii de clasa a 12-a...
Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat....
Invazie de alge la malul Mării Negre! În ce zonă a litoralului se manifestă acest...
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
Șoferii au voie să refuze etilotestul și drugtestul. Ce pot face polițiștii în continuare
Tabloul complet şi programul sferturilor de finală de la UEFA Euro 2024
Au fost descoperite resturi din SCOARȚA PRIMORDIALĂ a PĂMÂNTULUI!
Statul VREA BANI de la români. Decizia luată azi, 4 iulie: Clopoţelul va suna pentru...
Situație incredibilă. O tânără și-a dat părinții în judecată. Vaccinul, banii și „traumele”
Primele declarații ale soțului Ilenei Stana Ionescu după moartea actriței. Andrei Ionescu e sfâșiat de...
Un asteroid se apropie de Pământ! NASA a făcut anunțul cu puțin timp în urmă
Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat!...
Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”
BANCUL ZILEI. Profesorul: - Bulă, dacă într-un măr sunt 3 viermi și tu mănânci unul,...
Test de cultură generală. Ce animal bea 600 de litri de lapte pe zi?
×