Prima pagină » Economic » Acuzațiile unui presupus angajat McDonald’s: Grăsimea, carnea putrezită și produsele din pui alterate mi-au provocat coșmaruri

Acuzațiile unui presupus angajat McDonald’s: Grăsimea, carnea putrezită și produsele din pui alterate mi-au provocat coșmaruri

Acuzațiile unui presupus angajat McDonald's: Grăsimea, carnea putrezită și produsele din pui alterate mi-au provocat coșmaruri
Un presupus angajat al McDonald's a început să răspundă, sub protecția anonimatului, la întrebările utilizatorilor site-ului de socializare Reddit în legătură cu ceea ce se întâmplă în bucătăria restaurantului la care lucrează.

Un presupus angajat al McDonald’s a început să răspundă, sub protecția anonimatului, la întrebările utilizatorilor site-ului de socializare Reddit în legătură cu ceea ce se întâmplă în bucătăria restaurantului la care lucrează. Informațiile date de acesta nu pot fi însă confirmate, informează Business Insider.

Întrebat care a fost cea mai dezgustătoare experiență pe care a avut-o în cei cinci ani de când este angajatul McDonald’s, el a răspuns că aceasta este pregătirea pentru inspecția care are loc la fiecare câteva luni.

„La fiecare câteva luni, restaurantul trece printr-o inspecție. Înainte de inspecție, proprietarul restaurantului îi pune pe toți angajații să curețe, să vopsească și să își îmbunătățească abilitățile și obiceiurile. Într-una dintre aceste ocazii, am primit sarcina de a curăța în spatele cuvelor și al grătarelor. Grăsimea strânsă acolo, căzută, carnea putrezită și produsele din pui alterate aflate sub ele au fost de ajuns pentru a mă face să am coșmaruri”, povestește presupusul angajat McDonald’s care adaugă și că printre arsură și mizerie se aflau sute de muște moarte.

FOTO: Reddit

El a mai explicat și cum sunt pregătite gogoșile.”Se ia interiorul unei chifle, se rulează și se pune în cuvă pentru câteva minute. Atunci când este destul de crocantă, se scoate și se dă prin zahăr”, spune angajatul, în vârstă de 20 de ani.

El dă, de asemenea, sfaturi utilzatorilor Reddit în ceea ce privește ce nu ar trebui să comande niciodată atunci când se află într-un restaurant McDonald’s.

„Eu nu aș mânca niciodată fileul dublu. Avem în fiecare zi cel puțin cinci clienți fideli care comandă un astfel de produs. Mirosul lui este respingător… Presupun că acesta este singurul motiv pentru care nu l-aș comanda. Din când în când avem McRib la promoție. Acele lucruri se alterează în dulap foarte mult timp”, spune el.

Un alt lucru pe care îl explică presupusul angajat este acela că uleiul în care se prăjesc produsele fast-food nu este vegetal, ci este grăsime animală.

Circa 68 de milioane de persoane mănâncă zilnic în cadrul restaurantelor lanțului fast-food McDoanald’s, prezent în 119 state, printre care se numără și România.

Citește și