Prima pagină » Economic » Cel mai bun loc din România în care se vinde șaorma. Sunt cozi la orice oră, iar clienții nu se uită la preț

Cel mai bun loc din România în care se vinde șaorma. Sunt cozi la orice oră, iar clienții nu se uită la preț

Cel mai bun loc din România în care se vinde șaorma. Sunt cozi la orice oră, iar clienții nu se uită la preț
Restaurantele Dristor Kebab, La Haleală și Calif vând zilnic mii de șaorma cu cele trei unități amplasate pe o rază de 50 de metri la intersecția străzilor Șelari, Smârdan și Franceză din centrul istoric al Bucureștiului.

 Zona este cunoscută drept una dintre cele mai intens circulate din Capitală, fiind și intrarea principală în Centrul Vechi, grație apropierii de stațiile de metrou Piața Unirii 1 și Piața Unirii 2.

„Este cea mai importantă intersecție de acolo. În altă parte nu ar merge atât de bine”, spune Răzvan, administratorul La Haleală, una dintre șaormeriile prezente în centrul istoric al Capitalei. Compania deține și o unitate în zona Gării de Nord și în prezent o modernizează pe cea de pe strada Șelari. „Noi practicăm cele mai mari prețuri din Centrul Vechi și tot există cerere. La fel și la Dristor Kebab. Deși plătim chirie mai mare, aici facem cel mai mult profit pentru că vânzările sunt foarte mari. Lumea nu se uită la preț, ci la calitate”, mai spune administratorul La Haleală.

Prețurile pentru o șaorma mică de pui sau vită se situează între 12 și 18 lei.

Citește articolul integral în Business Magazin

 

Citește și