„Deschidem un street food park care va fi deschis zilnic, pe toată perioada anului, în care vom avea 20 de vendori. Proiectul e parte a grupului de restaurante din București, MGC. Nu închiriem spații, ci le administrăm noi pe toate. Vor fi specialități de bază de fructe de mare, burgeri, mâncare chinezească, clătite și multe alte specialități”, a spus Paul Nicolau, proprietarul Wahaka Street Food Park.
Antreprenorul Paul Nicolau speră la vânzări totale de circa 100.000 de euro pe lună cu Wahaka Street Food Pak. Parcul de restaurante se întinde pe suprafață de circa 2.000 metri pătrați și este acum în curs de amenajare, urmând să fie deschis pe 28 septembrie 2017.
„Noi am tot participat la tot felul de festivaluri și am vazut că există o deschidere mare a publicului către street food și am luat decizia de a deschide un street food park, de a găti în față oamenilor. Targetul nostru în ceea ce privește vânzările este de 100.000 de euro pe lună. O să fie și o piață de pește în interior, iar pe timpul iernii Taverna Racilor se mută în interior, în hala, pe conceptul: Omul vede peștele viu, eu îl gătesc imediat și i-l aduc pe farfurie”, a spus Paul Nicolau.