Doi turiști români, care au plecat cu grupul în Turcia, au crezut că va petrece un concediu de vis. Dar în final, s-a dovedit a fi un concediu de coșmar.
Cei doi au plătit 2.000 euro pentru o cazare la un hotel de 5 stele, la „all inclusive”. Ce au găsit acolo?
Țeapă de 2.000 euro, cu mâncare stricată inclusă
Turiștii au avut parte de mâncare alterată și băutură proastă și au făcut toxiinfecție alimentară. Au apelat la o clinică medicală, iar costurile erau imense – 410 euro rețeta, 1.000 euro perfuzia.
Personalul hotelului a avut o atitudine deloc prietenoasă. Unul dintre turiști și-a făcut cunoscut cazul pe
Facebook:
Turiștii pățiți au postat și câteva fotografii cu mobilierul murdar din apartament și șezlongurile neglijate de pe plajă.
Ei mai spun că berea era proastă, iar cafeaua era „mizerabilă”.
Ce a pățit un alt turist român care a plătit 2.000 de euro pentru o vacanță la „all-inclusive” în Turcia: „Sunt ca niște CIUPERCI”
Un turist român a ales să împărtășească online impresiile sale despre vacanța „all inclusive” petrecută într-un resort din Turcia, după ce a plătit 2.000 de euro pentru o săptămână de relaxare. Deși majoritatea aspectelor au fost conform așteptărilor, anumite detalii au lăsat un gust amar. Bărbatul, care a călătorit împreună cu soția și copilul său, a apreciat curățenia hotelului și calitatea preparatelor servite. Camerele, dotate cu acces direct la piscină, și facilitățile generale ale resortului au fost, în mare parte, conforme cu descrierea oferită înainte de rezervare.
Cu toate acestea, turistul a avut câteva nemulțumiri legate de vacanța petrecută în Turcia, pentru care a plătit 2.000 de euro. Una dintre principalele probleme a fost legată de umbrelele de pe plajă, pe care le-a descris ca fiind „ciuperci de paie uscate” ce nu ofereau o protecție adecvată împotriva soarelui. De asemenea, acesta a considerat că umbrelele aveau o suprafață mică și un aspect neplăcut
.Un alt punct de nemulțumire a fost legat de restaurantul hotelului. Turistul a observat că pâinea era servită întreagă și că vizitatorii trebuiau să-și felieze singuri porțiile, folosind un prosop pentru a evita contactul direct cu pâinea. Acest sistem a fost considerat ineficient, mai ales că mulți turiști preferau să nu respecte regulile de igienă.„Ce nu mi-a plăcut: Umbrelele de pe plaja…sunt niște ciuperci de paie uscate. Suprafața mică, înalte și arată și urat…practic sunt degeaba, nu oferă nicio protecție împotriva soarelui.
Absolvent al Facultății de Istorie (2013-2016) și al programului de master „Istorie și Practică în Relații Internaționale” (2019-2021) la Universitatea din București, Alexandru Stan Bogdan ...
vezi toate
articolele