Foarte aproape de Capitală, în orașul Pantelimon (județul Ilfov), producătorul de ciocolată Heidi a deschis un magazin de unde vizitatorii pot cumpăra diferite dulciuri, dar unde pot participa și la un seminar despre cum se prepară ciocolata, scrie Ziarul Financiar.
La doi pași distanță de acest magazin, se află și fabrica Heidi de unde ciocolatele simple sau cele cu diferite semințe sau fructe ajung în magazinele din Taiwan, Rusia sau Brazilia.
Un seminar la magazinul Heidi Chocoworld durează o oră sau două, iar numărul celor care pot participa nu poate să depășească zece persoane. Înainte de a începe lucrul propriu-zis, unul dintre ciocolatierii Heidi le face participanților o scurtă introducere în istoria ciocolatei, o piață care în România a ajuns la circa 300 de milioane de euro anual, dar care mai are suficient spațiu de creștere în contextul în care un român nu consumă anual mai mult de două kilograme de ciocolată.(
)Citește articolul integral în Ziarul Financiar.