Locuințe cu 3 camere executate silit, la vânzare la mai puțin de 30.000 euro, inclusiv în București

Locuințe cu 3 camere executate silit, la vânzare la mai puțin de 30.000 euro, inclusiv în București
Publicat: 29/01/2014, 11:40
Actualizat: 31/07/2014, 14:10

Ofertele băncilor de locuințe executate silit cuprind apartamente cu trei camere la prețuri de 30.000 de euro în Iași, Timișoara sau București, cu aceeași sumă pe piața liber putând fi achiziționată cel mult o unitate locativă cu două camere confort doi, potrivit Imobiliare.ro.

Pe de altă parte, persoanele care au un buget mai mare, de până la 50.000 de euro, pot cumpăra locuințe executate silit cu până la cinci camere, într-un bloc construit după anul 2000.

Printre cele mai interesante proprietăți aflate în executare silită, listate pe portalul imobiliar se numără, un apartament cu două camere, de 41 metri pătrați în zona Grivița-Gara de Nord, scos la vânzare de Smarthousing, divizia Volksbank de valorificare a activelor imobiliare, la un preț de pornire de 119.014 lei (circa 26.500 de euro). Locuința este situată la parterul unui bloc construit în anul 1965, iar valoarea sa de piață este estimată la 158.685 de lei (circa 36.000 de euro).

La un preț asemănător, respectiv 26.900 de euro, OTP Real Estate Services scoate la licitație un apartament cu trei camere. Locuința este situată în sudul Capitalei, zona Giurgiului, și are o suprafață utilă de aproape 63 de metri pătrați.

Cu o sumă suficientă pentru achiziția unui apartament cu două camere într-o zonă semicentrală a Bucureștiului, cei interesați de segmentul licitațiilor silite pot cumpăra unul cu patru camere, situat însă într-unul dintre cartierele mărginașe ale orașului. În zona Pantelimon, pe Imobiliare.ro este scos la vânzare un apartament cu patru camere, cu o suprafață de 76 de metri pătrați, la un preț de 215.904 lei (circa 48.000 de euro). Locuința este situată la etajul nouă al unui bloc ridicat în 1974, iar valoarea sa de piață se ridică la 287.872 de lei (64.000 euro).

În Timișoara, Volksbank scoate la vânzare un apartament cu trei camere la casă, la un preț de 118.713 lei (circa 26.500 de euro). Imobilul este situat pe strada Gheorghe Țițeica, are o suprafață utilă de 69 de metri pătrați și include o cotă indiviză de teren.

În zona de sud-vest a Timișoarei, în apropiere de Gara de Vest, un apartament cu patru camere are un preț de pornire de 35.200 de euro. Locuința are o suprafață utilă de 106 metri pătrați și este listată pe Imobiliare.ro de OTP Real Estate Services.

O altă ofertă atractivă se află în centrul istoric al orașului Brașov, zona Schei. Libra Bank organizează licitația pentru o mansardă de 52 de metri pătrați, amplasată într-o vilă de patrimoniu (așa-numita „Casa cu Dragoni”). Prețul de pornire pentru imobil este de 127.000 de lei (aproximativ 28.000 de euro). Clădirea din care face parte proprietatea a fost renovată recent și este situată chiar între Piața Sfatului și Dealul Tâmpa.

În Constanța, zona Energia, Leumi Bank scoate la vânzare un apartament cu două camere, construit în anul 2007. Prețul de pornire este de 23.000 de euro, ceea ce reprezintă o pondere de 75% din valoarea de piață a proprietății. Locuința are o suprafață de 45 de metri pătrați și este situată la mansarda unui bloc structurat pe P+4E+M.

În zona Balada, Smarthousing are la vânzare un apartament cu cinci camere într-un bloc ridicat în 2002, la un preț de pornire de 193.106 lei (aproximativ 43.000 de euro). Locuința ocupă 112 metri pătrați utili și este amplasată la demisol.

Totodată, în Cluj-Napoca, în apropiere de strada Oașului, pe Imobiliare.ro este prezentată o licitație pentru o garsonieră într-un bloc construit în 1980, la un preț de 53.625 de lei (aproximativ 12.000 de euro). Din prețul inițial a fost scăzută o pondere de 25%. Locuința are o suprafață de 22 de metri pătrați utili și este situată la parter.

Cu 25.000 de euro (113.250 lei) cei interesați pot să cumpere în Iași, pe Bulevardul Nicolae Iorga, un apartament cu trei camere, scos la vânzare de Smarthousing. Imobilul are o suprafață utilă de 53 de metri pătrați și este amplasat la ultimul etaj al unui bloc cu patru nivele.

Dacă duminică ar fi alegeri, tu cu cine ai vota?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Motivul pentru care un român nu mai are voie să calce timp de un an...
Gabi Bădălău, decizie RADICALĂ după ce a pierdut procesul cu Claudia Pătrășcanu! Ce urmează să...
FOTO. Gafă uriașă a uneia dintre cele mai frumoase femei
Anchetă în Timiș după ce, în spațiul public, au apărut informații că o tânără s-ar...
Doliu uriaș! A murit actorul din „Liceenii”. Anunțul trist a fost făcut de Teatrul Național...
VIDEO. Momentul în care cântăreața greacă Marinella se prăbușește pe scenă. Artista a suferit un...
Acuzații de „blat” la adresa Antena 1, după ce Nicolai Tand și Sorin Brotnei au...
Mihaela Rădulescu, apariție de infarct la 55 de ani. Decolteul uriaș a făcut victime! Fanii...
Debit triplu pe Dunăre şi Cod Roşu de ploi adus de ciclonul Ashley. Când se...
"Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de...
Parada de 1 decembrie 2024 ar putea fi mutată în altă zi! Care este motivul...
Pictorial de senzaţie cu cei mai obraznici 'iepuraşi' din România. Andreea Bălan, Anda Adam, Lavinia...
🔥 Preț bun la Dacia Duster III! Descoperă reducerile și dotările!
Premierul Marii Britanii se va întâlni cu Ursula von der Leyen pentru îmbunătăţirea relaţiilor cu...
Ultimele zile de PACE și primele zile de război în Europa
Pedeapsă pentru Băsescu. Fostul președinte al României NU a scăpat nepedepsit
Trucuri pentru curățat husa de la telefon. Cum devine impecabilă
Ce a putut să facă un român la ușa apartamentului său, pe scara blocului. Ceilalți...
Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare
A renunțat Flick la prieteni pentru relație? „Eram văzut ca eternul burlac, petrecăreț. Eram petrecărețul...
Surpriză de neuitat pentru Livia Eftimie! Cum i-a celebrat Spike ziua de naștere
BANCUL ZILEI. Bubulina către Bulă: - Să nu se însoare cu proasta aceea!
Inteligența Artificială poate face „81 de ani de muncă de detectiv în 30 de ore”