Primul contact pe care românca l-a avut cu mediul corporatist din România a avut loc la vârsta de 19 ani. Atunci s-a angajat prima oară și a realizat că munca în bancă, văzută din exterior ca fiind una a abundenței și a succesului, se desfășoară în realitate sub presiune, în condiții de stres, iar exigențele erau unele pe măsură.
Ambițioasă, românca a văzut însă totul ca pe o provocare și nu s-a lăsat învinsă. Așa a ajuns să urce pe scara profesională, să ocupe și funcția de manager de direcție, și să câștige un salariu de 3.000 de euro, potrivit ziare.com.
La un moment dat, a realizat însă că nu își mai dorește să lucreze într-o corporație, ci că vrea să pună bazele propriei sale afaceri.
„Ultimii 3 ani, marcați de criză, au generat un climat de
„Prin ce am învățat și studiat, eu am fost primul meu client. Și o spun cu mândrie – cu rezultate impresionante”, adaugă ea.
Acum, Andrada Dan a dezvoltat o serie de programe care îi ajută pe clienții săi să își depășească blocajele, să își descopere talentele și să obțină curajul de a acționa. Programele sunt destinate corporatiștilor care vor să își deschidă un business, tinerelor care vor să își crească încrederea în sine și să își descopere feminitatea și femeilor care vor să își găsească jumătatea.