(P) Nu risca renovând sau construind cu materiale proaste!

(P) Nu risca renovând sau construind cu materiale proaste!
Publicat: 05/08/2019, 15:15

Noroc că vremurile s-au schimbat, iar materialele de construcții se pot cumpăra acum online, din doar câteva clickuri.

Suntem încă in plin sezon cald, așa că putem profita de vremea bună pentru a ne îmbunătăți locuința și curtea. Iată ce lucrări vă recomandă specialiștii să aveți în vedere pentru a vă asigura confortul și siguranța care își vor pune amprenta asupra traiului zilnic inclusiv (sau mai ales) la iarnă.

Acoperiș

Poate prima și cea mai importantă condiție pentru un trai liniștit este să-ți asiguri, la propriu și la figurat, un acoperiș intact. Iată de ce vă recomandăm țigla metalică Mat Ice Viking Pruszynski, cu o durată de viață de 60 de ani și 30 de ani garanție pentru culoare și coroziune. Disponibilă în multiple culori mate, elegante, țigla Viking are o grosime de 0,5 mm și este acoperită de un strat de zinc de 275 gr.

Coș de fum

Pentru că, dincolo de confort, toți ne dorim o sursă sigură de încălzire, fără riscul emisiilor de noxe la interior, vă recomandăm un coș de fum Kaminhorn. De exemplu, sistemul EcoHORN, un produs de calitate superioară, ce include toate accesoriile necesare, compatibil cu toate tipurile de combustibil și are o funcție de auto-aerisire. EcoHORN are o tubulatură interioară de 200 mm diametru și rezistă la temperaturi de evacuare de până la 600 grade Celsius.

Gardul

De voie, de nevoie, trebuie să ne delimităm cumva proprietatea, iar alegerea sustenabilă ar fi să alegem un material durabil și estetic, care să necesite întreținere minimă. Iată de ce specialiștii recomandă șipca metalică din Aluzinc® sau tabla zincată prevopsită produsă de MTC Construct din Tecuci, companie cu o experiență de 16 ani pe piață. Având o grosime de 0,45 mm, șipca metalică se poate debita la diferite lungimi și este disponibilă într-o gamă largă de culori lucioase sau mate, fiind astfel o soluție deopotrivă robustă și aspectuoasă.

Adepții unui stil sofisticat pot opta pentru gardurile și porțile din fier forjat de la Sendone, panouri din tablă decupată cu diverse modele, alături de sistemele pentru porți automatizate – ideale pentru garaje.

Pardoseli exterioare

Deosebit de versatile sunt și dalele modulare de pavaj Arvore cu textura tip travertin, de la Star Stone. Disponibile în 4 dimensiuni și 12 piese, acestea pot fi folosite atât la interior, cât și la exterior, pentru amenajarea clădirilor, la placarea fațadelor, pereților interiori și exterior, pentru pardoseli, la pavarea curților sau a aleilor din grădini sau parcuri, pe terase, în zone pietonale, de agrement sau în jurul piscinei.

Semmerlock – Umbriano – un pic de extravaganță

Umbriano de la Semmelrock întruchipează finețea absolută în amenajarea suprafețelor exterioare. Aspectul său de marmură tăiată drept și granulația foarte fină de suprafață fac din fiecare piatră un unicat ce satisface cele mai exigente gusturi în materie de design exterior. Formele clare și simple, materiile prime utilizate, unicitatea fiecărei pietre conferă un caracter exclusivist întregii game de dale și pavaje Umbriano.

Semmelrock îl produce utilizând o tehnică unică de fabricație, patentată internațional, care oferă suprafeței un aspect marmorat natural și face ca fiecare piatră de pavaj sau fiecare dală să fie diferită. Marginile simple sunt parte a aspectului natural al pavajelor și dalelor Umbriano.

Suflete artistice, excentricii, cei plictisiți de „normalitate”, dar și proprietarii de case atrași de unicitate vor aprecia designul acestor dale.

Umbriano nu arată ca un capriciu al unui arhitect ambițios. Da, ele sunt maiestuoase, dar într-un mod foarte echilibrat. Grosimea dalelor Umbriano este de 5 cm și 8 cm, ceea ce le face potrivite atât pentru trafic pietonal, cât și pentru zone cu acces auto.

Un aspect deosebit, dar și o rezistență pe masură, oferă și gresia de exterior Klinker de la Premier Com adecvată pentru acoperirea teraselor de exterior, a treptelor și a scărilor. Fabricate dintr-un amestec special de materiale ceramice și arse la o temperatură de peste 1000º Celsius, plăcile Klinker rezistă foarte bine la umezeală și îngheț. În plus, este disponibilă într-o mulțime de nuanțe atractive, transformând curtea într-un adevărat punct focal pentru atenția oaspeților.

Tot pentru pardoseli exterioare puteți recurge la dușumeaua exterioară din lemn compozit (WPC), produsă de compania Bencomp. Disponibilă în mai multe nuanțe și dimensiuni, această dușumea este recomandată pentru uz casnic și trafic ușor, precum terase și piscine rezidențiale.

La mare căutare în amenajările exterioare sunt și fațadele placate cu piatră decorativă, în varianta Bran de la Stone Deco. Fabricată din materiale dure, după o tehnologie americană, aceasta nu reține apa, deci nu mucegăiește, și nu se erodează în timp, rezistând cu brio la variațiile de temperatură. În plus, culoarea este mult mai durabilă fiindcă este adăugată în compoziție. Dincolo de estetică însă, acest tip de piatră decorativă reprezintă și o bună soluție de izolație termică și fonică – așadar, multiple avantaje pentru locatarii beneficiari.

În speranța că recomandările Vindem-Ieftin.ro în ceea ce privește materiale de construcții vă vor fi utile, vă urăm spor la renovat! Voi ce trucuri știți pentru o renovare mai ușoară și mai rapidă?

„Produsele mai sus prezentate fac parte din conceptul Casa Premium – ocampanie de informare susținută de Casa de Comenzi Vindem Ieftin, ce încurajează comunicarea corectă și transparentă, pentru a ajutaconsumatorii să ia decizii documentate înainte de achiziția materialelorde construcții”.

Dacă duminică ar fi alegeri, tu cu cine ai vota?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un instalator austriac a găsit o comoară de 2,3 milioane de euro într-o locuință
Bianca Drăguşanu s-a dezlănţuit și… Gabi Bădălău a spus totul, după scandal: ordin de protecție?!...
FOTO. Ce imagini! Apariția decoltată şi transparentă a celei mai frumoase jurnaliste sportive din lume
Rusia, repetiție pentru un posibil atac nuclear. Ce sistem american poate distruge rachetele intercontinentale ale...
Andreea Nechita, fiica unui cunoscut dezvoltator imobiliar din Iași, a murit subit la doar 22...
Un bărbat a sunat la 112 să anunțe că un hoț i-a intrat în casă....
Putin a anunțat că Rusia a lovit Ucraina cu o nouă rachetă, cu nume de...
Răsturnare de situație! Silviu Prigoană nu ar avea un testament. Cine ar fi primit toată...
Data la care intră pensiile pe card în decembrie 2024. Ce se întâmplă cu cei...
România, lovită de un al doilea val de ninsori, ploi şi viscol de joi seara....
De ce s-a spânzurat Iasmina la 14 ani. Vărul fetei a dezvăluit: "A fost pedepsită"....
S-a vândut celebra banană lipită cu o bandă adezivă. Banalul fruct a fost cumpărat pentru...
Avem TESTAMENTUL lui Silviu Prigoană! Surpriză MAXIMĂ pentru Adriana Bahmuțeanu
Rovinieta NU se mai plătește înaintea efectuării călătoriei. Legea a intrat în vigoare
Guvernul anunţă prelungirea plafonării preţurilor la energie şi gaze pentru consumatorii vulnerabili
Află aici ADEVĂRUL! De ce pare totul PLAT dacă Pământul e rotund?
Banii vor fi virați direct pe cardurile românilor! Guvernul a aprobat măsura joi, 21 noiembrie
Furtuna de zăpadă Jari. Meteorologii sunt derutați de amploarea dezastrului
Cod roșu de viscol în mai multe județe ale țării! În ce zone sunt așteptate...
"Tata, nu!" Ultima discuție pe care Igor Cuciuc a avut-o cu Andreea, chiar înainte de...
Șocul dimineții pentru Mădălin Ionescu! Câinele familiei a evadat din curte. Ce s-a întâmplat cu...
VIDEO Ce a surprins Igor Cuciuc la mormântul fiicei sale: "Puișorul nostru"
BANCUL ZILEI. Soacra către ginerele BULĂ: -Ce-o fi văzut fata mea la tine?
Copiii neandethalieni ar fi colecționat fosile la fel cum cei de azi colecționează abțibilduri