Horoscop 15 august 2024. SCORPIONILOR li se deschid noi uși în plan profesional

Horoscop 15 august 2024. SCORPIONILOR li se deschid noi uși în plan profesional
Publicat: 14/08/2024, 15:00

Acțiunile tale pot lua o întorsătură bruscă. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de joi, 15 august 2024.

Berbec

Nu-ți băga nasul în treburile altora astăzi. Acordă-le celorlalți spațiul lor și lasă-i să rezolve lucrurile singuri. Nu simți că trebuie să câștigi atenția tuturor. Fă ceea ce trebuie să faci și recompensele tale vor veni la momentul potrivit. Acțiunile tale ar putea fi scoase din curs de ceva neașteptat. Fii atent la ceva sălbatic și bizar care ți-ar putea ieși în cale.

Taur

Cere ceea ce ai nevoie și vei primi. Nu aștepta ca recompensele să vină la tine. Aceasta este una dintre acele zile în care acțiunile vorbesc mai tare decât cuvintele. Nu te aștepta ca ceilalți să îți citească gândurile. Dacă vrei ceva, du-te după el. Este posibil ca un element neașteptat să își facă loc în ziua ta, așa că fii pe fază.

Gemeni

Privește răsăritul astăzi. Deschide ochii la frumusețea din jurul tău și lasă-te inspirat să treci la acțiune. Cineva ar putea încerca să îți arunce o minge curbă, așa că fii pregătit. Ai o inimă generoasă pe care ar trebui să o împărtășești liber. Natura ta serviabilă îi va atrage pe ceilalți la tine și te va ajuta să patinezi fără efort de-a lungul zilei. Predă-i cuiva o lecție pe care știi că trebuie să o învețe.

Rac

Ia legătura cu un prieten de care nu ai mai auzit de ceva vreme. Cineva așteaptă vești de la tine. Surprinde-l sau surprinde-o cu o expresie neașteptată de iubire. Bazează-te pe harta ta interioară și nu-i lăsa pe alții să te scoată din curs. Nu pierde timpul. Fii mereu cu ochii pe obiectivele tale. Ceilalți oameni joacă un rol cheie în buna desfășurare a acestei zile, dar nu-i lăsa să te manipuleze.

Leu

Ai grijă în privința manierelor și deschide uși pe care nu le-ai mai deschis până acum. Menține-ți principiile și integritatea pe măsură ce te aventurezi în lumi necunoscute. Nu da vina pe oameni fără să le acorzi o șansă corectă. Nu-i judeca pe ceilalți. Acordă-le o cantitate egală de respect. S-ar putea să îți fie greu să te menții pe o bază solidă astăzi, dar ar trebui să încerci.

Fecioară

S-ar putea să mergi în multe direcții diferite astăzi, așa că încearcă să rămâi concentrat. Petrece ceva timp lângă apă, chiar dacă este doar cada ta, și reconectează-te cu adevăratul tău sine. Cu cât îți integrezi mai mult natura interioară cu comportamentul exterior, cu atât vei atrage mai mult oamenii și situațiile care te pot ajuta în călătoria ta.

Balanță

Acțiunile tale pot lua o întorsătură bruscă astăzi, așa că fii atent. Aceasta poate părea la început o curbă enervantă pe drum, dar dacă continui să mergi, vei vedea că acest curs de acțiune este exact cel pe care trebuie să îl urmezi. Aceasta nu este o zi în care să stai deoparte și să privești. Adună-te și fă ceva înainte de a fi tu cel asupra căruia se acționează.

Scorpion

Ești capabil să realizezi destul de multe astăzi, atâta timp cât tu ești cel care acționează. Nu lăsa alte persoane să fie la conducere. Puterea ta poate veni în izbucniri energetice, neregulate, așa că folosește acest lucru în avantajul tău. Menține-ți capul echilibrat și vei putea să tai prin munca ta de peste zi ca un cuțit cald prin unt. Orice ai face, nu renunța.

Săgetător

Menține-ți integritatea. Alte persoane îți pot suspecta motivele, așa că asigură-te că nu le dai niciun motiv să se îndoiască de tine. Fii încrezător în acțiunile tale și respectă-ți promisiunile. Există o cantitate mare de putere sub centura ta, dar este neregulată. Fă pauze în timpul zilei pentru a-ți aduna energia și a te reorienta.

Capricorn

Acțiunile lente și constante sunt susceptibile de a câștiga cursa astăzi. Pot apărea situații neașteptate care să te scoată din curs, dar nu le lăsa. Rămâi pe drumul tău și încearcă să nu cedezi în fața energiei sălbatice și neregulate din jurul tău. Rămâi la metodele tradiționale și ferește-te de vânzătorii ambulanți care încearcă să îți vândă monede de lemn. Ești mai deștept decât atât.

Vărsător

Dacă nu ești de acord cu ceea ce face grupul astăzi, nu o face. Câștigă-le respectul în felul tău, nu forțându-te să intri într-un tipar în care nu te potrivești. Menține-ți integritatea și acționează cu încredere. Dacă ești încrezător în acțiunile tale, ceilalți își vor pune încrederea în tine. Nu-ți compromite convingerile.

Pești

Obține odihna de care ai nevoie. Menține-ți controlul deplin asupra minții și corpului asigură-te că dormi suficient. Acțiunile tale de astăzi ar trebui să fie metodice. Nu încerca să experimentezi cu ceva despre care nu știi nimic. Asigură-te că înțelegi complet situația înainte de a sări cu ambele picioare.

Cu opt ani de experiență, Claudia Dumitrescu deține atestat de specialist astrolog, fiind absolventă a unor școli acreditate de astrologie. Este specializată mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ce spun procurorii britanici despre motivul pentru care românul a atacat și înjunghiat fetița de...
Schimbare RADICALĂ pentru Mihaela Borcea! Cum a apărut la plajă după problemele de sănătate. Ce...
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie...
Românii nu au dreptul la o moarte demnă. Medic: Ne trebuie testament medical. Pacient: Dumnezeu...
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în...
Se urează “la mulți ani” pe 15 august, de Sfânta Maria Mare? Explicațiile preotului
De ce ar fi înjunghiat-o Ioan Pintaru pe fetița de 11 ani din Anglia. Ce...
Ce pensie va încasa un român care a muncit 40 de ani cu carte de...
Și-a parcat mașina într-un loc în care aveau acces doar maşinile de poliţie. Ce a...
Cutremurător! Au murit Dani și Dragoș! Sfârșit crunt pentru băieții de 18 ani
O adolescentă din Suceava și-a pus capăt zilelor de clanța ușii, după ce ar fi...
Pictorial de senzaţie cu cei mai obraznici 'iepuraşi' din România. Andreea Bălan, Anda Adam, Lavinia...
Polițiștii maghiari vânează mașinile cu numere românești? Pățania unui șofer din Cluj
Suspiciune de sabotaj la o baza militară germană. Unitatea de lângă Köln a fost închisă
SEMNAL găsit deasupra Pământului! Este ULUITOR ce au văzut
Mașinile interzise din 24 august. S-a decis în România: Interes național
Mare problemă la recalcularea pensiilor. Avertismentul care ar putea schimba tot
Momentul cu Dani și Mădălina de la Insula Iubirii, așa cum nu a putut fi...
Ireal ce au găsit polițiștii în mașina jandarmului care s-a împușcat în cap! Breaking news!
Cât a dat Gabriela Cristea pe un prânz pentru patru persoane în portul din Corfu....
Motivul pentru care Regele Charles al III-lea nu vine în România anul acesta
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-a costat 10.000 de euro atunci când soţia mea a fost...
Veste proastă despre planetele din Calea Lactee