Horoscop 16 septembrie 2024. ZODIA care nu stă departe de conflicte

Horoscop 16 septembrie 2024. ZODIA care nu stă departe de conflicte
Publicat: 15/09/2024, 15:00

Astăzi ai putea petrece mult timp căutând un obiect pierdut. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de luni, 16 septembrie 2024.

Berbec

Astăzi s-ar putea să consideri necesar să refuzi o invitație la un eveniment social, iar gazda ar putea, din anumite motive, să pară ofensată. Prietenul tău este probabil suprasolicitat și stresat și este predispus să reacționeze exagerat la aproape orice situație. Relaxează-te puțin. Explică-i lucrurile prietenului tău și apoi propune-i să vă întâlniți altă dată. Asta e tot ce poți face acum.

Taur

Ai mers mult pe jos în ultima vreme? Dacă da, ai putea fi destul de obosit. Acest lucru ți-ar putea afecta considerabil nivelul de energie, ca să nu mai vorbim de capacitatea ta de a face ceva la serviciu. Concentrează-te pe sarcini de rutină care necesită puțină gândire și care pot fi făcute stând jos. Stai departe de orice ceartă! Relaxează-te într-o baie fierbinte în seara asta.

Gemeni

În cadrul unui eveniment ai putea să-ți găsești partenerul de viață. Dacă ai deja un partener, s-ar putea să te simți neglijat și neiubit, ca și cum prietenul tău face asta pentru a te răni. Probabil că nu este cazul. Partenerul tău încearcă doar să fie sociabil și nu își dă seama că te supără. Socializați puțin. Prietenul tău ar putea avea aceeași reacție ca și tine și să vină la fugă!

Rac

Uneori faci lucrurile pe dos? Ești prins în cursa cu șobolani a încercării de a avea mai mulți bani și siguranță, cu ideea că în cele din urmă vei câștiga libertatea de a face ceea ce te face fericit? Factorul fericirii funcționează de fapt invers. Mai întâi trebuie să fii cine ești și apoi să întreprinzi acțiunile necesare pentru a avea ceea ce îți dorești cu adevărat.

Leu

Un apel furios de la cineva care locuiește departe s-ar putea să te prindă cu garda jos astăzi. În mintea ta, persoana nu are niciun motiv să fie furioasă și exagerează. Probabil că nu va asculta de rațiune. Spune cât de calm poți că vei lua legătura mâine și apoi închide. Dă-i timp acestei persoane să se calmeze înainte de a încerca să clarificați lucrurile.

Fecioară

Astăzi ai putea petrece mult timp căutând un obiect pierdut. Acest obiect poate avea doar valoare sentimentală. Totuși, este important pentru tine să îl găsești. Aceasta nu este o zi bună pentru căutări. Ești într-o stare destul de frenetică și te-ai putea uita direct la el fără să-l vezi. Așteaptă până mâine pentru a căuta. Ceea ce cauți este probabil în apropiere și doar ascuns într-un fel sau altul.

Balanță

O ceartă minoră sau o despărțire ar putea avea loc cu un partener de dragoste, probabil din cauza a ceva care pare banal. Este posibil să te enerveze până la punctul în care s-ar putea să nu mai vrei să vezi niciodată această persoană. Mergi la un antrenament sau la o plimbare rapidă pentru a-ți limpezi mintea, pentru a-ți pune în mișcare endorfinele și pentru a privi situația mai obiectiv. Apoi telefonează-i prietenului tău și rezolvați problema.

Scorpion

Prea mult stres din cauza suprasolicitării ți-ar putea pune nervii pe jar astăzi. Când cineva face o remarcă deplasată, ai putea vedea o insultă acolo unde nu se intenționează. Nu deveni atât de nervos încât să îți imaginezi trădători în spatele fiecărei uși. Lucrează singur, dacă poți, și fă o plimbare pentru a-ți limpezi mintea. Acest lucru te va pune într-o stare de spirit mai bună și într-un spațiu mai relaxat.

Săgetător

S-ar putea să izbucnească certuri între membrii grupului tău. S-ar putea să te întrebi care este marea problemă, din moment ce motivul disputei pare destul de stupid. Se pare că este important pentru ei! Dacă te simți în stare, scoate-ți prietenii din haosul lor emoțional și privește subiectul mai obiectiv. S-ar putea să nu-i calmezi, dar cel puțin tu vei fi făcut ceva!

Capricorn

Cineva ar putea să sară peste responsabilități astăzi făcând ca sarcinile suplimentare să le revină tuturor celorlalți, inclusiv ție. Acest lucru ar putea stârni ceva furie și resentimente și cu siguranță va provoca mai mult stres. Deleagă sarcinile dacă poți. Pune-le pe ale tale în ordinea urgenței și apoi ia-le pe rând, încet și cu atenție. Dacă cele mai puțin importante trebuie să aștepte până mâine, așa să fie!

Vărsător

Dacă ți-ai planificat să pleci într-o călătorie în curând, fă o listă cu ceea ce trebuie să faci în prealabil și bifează fiecare sarcină pe măsură ce o îndeplinești. Altfel, ai putea intra în panică în ultimul moment pentru că ai uitat ceva important. Rămâi calm chiar dacă pare imposibil. Este mai puțin probabil să uiți ceva dacă rămâi concentrat.

Pești

Este posibil să fi fost îngrijorat de bani în ultima vreme. Astăzi, un membru al familiei ar putea face o cheltuială pe care tu o consideri inutilă și iresponsabilă. Înainte de a te înfuria, află că s-ar putea ca totul să nu fie așa cum pare! Dacă privești situația cu obiectivitate, s-ar putea să vezi că nu ești într-o situație financiară extrem de dificilă și că cheltuiala nu a scos atât de mult din visteria familiei.

Cu opt ani de experiență, Claudia Dumitrescu deține atestat de specialist astrolog, fiind absolventă a unor școli acreditate de astrologie. Este specializată mai mult

Dacă duminică ar fi alegeri, tu cu cine ai vota?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Mister total după întoarcerea avionului spațial secret al Chinei pe Pământ. „Este prea avansat pentru...
Alimentul pe care românii ar trebui să îl mănânce zilnic toamna, potrivit dr. nutriționist Mihaela...
Ion Țiriac și-a cumpărat avion de peste 60.000.000 de euro
Un vlogger cunoscut arată lumii întregi cum se trăiește în Ucraina, la granița cu Rusia....
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda!...
VIDEO Noi imagini șocante din Chișinău: oamenii au fost luați de viituri în plină stradă
Orașul de pe litoralul românesc în care un apartament cu 2 camere costă doar 5.000...
Pași simpli de urmat pentru a afla online ce vechime în muncă ai acumulat pentru...
LIVE TEXT. Bilanţul inundaţiilor din Galaţi a crescut la 5 morţi. O persoană dată dispărută...
"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța!...
Școli închise în România luni și marți, din cauza inundațiilor. Localitățile în care elevii nu...
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Este legal să depășești coloana de mașini? Cum se face, corect, o depășire?
Doliu în lumea fotbalului din România: A murit Gigi Mulţescu
O peșteră din Franța RĂSTOARNĂ tot ce s-a știut despre oameni
Bărbatul cu care a apărut Simona Halep. Cei doi s-au sărutat (FOTO)
Secretul unui ou făcut perfect. Nu e atât de simplu
Mama a doi copii a vândut casa și locuiesc într-un cort. Ce spune despre cheltuielile...
Încă o victimă a Șacalului. Mama fetei a spus adevărul gol-goluț: "A dus-o într-o casă...
VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor,...
Imaginile durerii la Galați în urma inundațiilor! Mii de animale pierdute și oameni rămași fără...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Iubito, ce mâncăm azi? Bubulina: - Crize de nervi la grătar...
Pas important pentru Telescopul Roman, anunță NASA