Horoscop 17 octombrie 2024. ZODIA care-și face noi prieteni

Horoscop 17 octombrie 2024. ZODIA care-și face noi prieteni
Publicat: 16/10/2024, 15:00

Energiile de astăzi vor aduce noroc și succes. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de joi, 17 octombrie 2024.

Berbec

Un viitor eveniment social pe care intenționezi să îl găzduiești în casa ta ar putea inspira o redecorare minoră astăzi. Ai putea decide să zugrăvești sau să adaugi câteva plante sau tablouri noi. Simțul tău estetic este bun, așa că nu amâna. Fă-o în timp ce imaginația îți curge în voie. Vei fi foarte mulțumit de rezultate, iar acestea nu vor fi pierdute de oaspeții tăi!

Taur

Un mesaj foarte iubitor ți-ar putea veni de la o femeie, posibil mama ta. Dacă este vorba despre o scrisoare, aceasta ar putea continua pe mai multe pagini. Dacă este un apel telefonic, conversația ar putea dura mult timp. Încearcă să îți programezi ceva timp liber. Oricine ar fi această persoană, acest contact va face o diferență foarte pozitivă în relația voastră.

Gemeni

O mică sumă de bani ar putea veni astăzi, posibil prin eforturile unei femei. Este posibil să fi așteptat acest lucru de mult timp, așa că vei simți ușurare. S-ar putea să ai planuri precise pentru bani. Poate că sunt destinați unui scop anume sau poate că îi vei investi. Oricare ar fi, vei dori să sărbătorești.

Rac

Energiile de astăzi vor aduce noroc și succes. Noi oportunități de creștere a statutului și a veniturilor ți-ar putea ieși în cale. În același timp, ți-ai putea face noi prieteni, inclusiv o persoană mai în vârstă decât tine care ar putea fi un potențial partener de dragoste. Aceasta ar trebui să se dovedească a fi o zi norocoasă pentru tine, de la prietenie la dragoste, de la educație la afaceri.

Leu

Atunci când ceilalți nu par să se poată decide ce cale să urmeze, va deveni crucial ca tu să te ridici și să fii forța decidentă. Fii atât de agresiv pe cât trebuie să fii astăzi pentru a pune lucrurile în mișcare. Elementele sunt deja la locul lor. Ceea ce este necesar acum este un pic de urmărire. Ești în poziția perfectă pentru a oferi această piesă lipsă din puzzle.

Fecioară

Este posibil ca astăzi, capul tău să plece într-o mie de direcții diferite. S-ar putea să nu ai prea mult timp să te oprești și să te gândești la următoarea mișcare. Lucrurile vor apărea brusc și va trebui să fii capabil să reacționezi rapid. Cu cât te mișți mai repede, cu atât mai puțin timp vei avea la dispoziție pentru a reacționa. Din acest motiv, este posibil să iei în considerare un traseu secundar, unde lucrurile curg ceva mai încet.

Balanță

Ești apt să te simți curajos din punct de vedere emoțional, așa că profită de acest sentiment, extinzându-l către persoanele din jurul tău. Încearcă să nu te neliniștești și să nu te pripești. Bucură-te de locul în care te afli chiar în acest moment. Nu te stresa în legătură cu lucrurile pe care simți că trebuie să le faci. Fii mulțumit de tine, indiferent de ceea ce vei ajunge să realizezi.

Scorpion

Cel mai mare vis al tău se află în fața ta, însă un obiect mare îți stă în cale. Atunci când te uiți într-o parte, obiectivul este doar parțial vizibil. Când te uiți în cealaltă parte, cealaltă parte a visului devine clară, dar tot nu ai imaginea completă. În loc să lucrezi cu o viziune întunecată, scapă de lucrul care se află direct în calea ta.

Săgetător

Norocul și prosperitatea sunt la îndemâna ta acum. Singura problemă este că s-ar putea să nu observi pentru că ești prins într-o dramă emoțională care îți ocupă întreaga ființă. Nu te preocupa de probleme care nu te privesc în mod direct. Timpul și energia ta sunt prea prețioase. Ține-ți mintea concentrată pe cele mai mari obiective ale tale.

Capricorn

S-ar putea să cazi într-o groapă fără fund. Ai grijă să nu oferi atât de mult din tine încât să îți epuizezi resursele interne. S-ar putea să crezi că ceilalți oameni vor fi la fel de generoși în a se oferi ție. Nu presupune acest lucru. Este mai bine să presupui că nu vei primi nimic în schimb. Joacă-ți cărțile din acest punct de vedere și s-ar putea să fii puțin mai conservator.

Vărsător

Nu vorbi doar despre călătorii grandioase în jurul lumii – începe să le planifici. Dacă nu începi să economisești resurse și să îți rezervi timp pentru visele tale, s-ar putea ca acestea să nu devină niciodată realitate. Astăzi este un moment bun pentru a pune lucrurile în mișcare. Este posibil ca atitudinea ta să fie mai flexibilă și vei descoperi că acest mod de gândire te va aduce la oamenii și locurile care te pot ajuta cel mai mult.

Pești

Gândește-te la tine ca la un mare pionier care traversează pentru prima dată frontiera. Recunoaște-te ca fiind persoana importantă care ești. Crede în tine, în drepturile și opiniile tale. Indecizia ar putea să îți împiedice acțiunile. Nu o permite. Adoptă o poziție activă în orice moment. Fii curajos în fața greutăților cu care te-ai putea confrunta astăzi. Vei fi răsplătit atunci când o vei face.

Cu opt ani de experiență, Claudia Dumitrescu deține atestat de specialist astrolog, fiind absolventă a unor școli acreditate de astrologie. Este specializată mai mult

Dacă duminică ar fi alegeri, tu cu cine ai vota?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cazul celor trei frați dați dispăruți: situația lor era în atenția autorităților. Tatăl lor, vizat...
PRIMELE IMAGINI de la nunta lui Theo Rose cu Anghel Damian Nu o să îți...
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30...
O femeie a reciclat sticlele adunate de la pelerinii din Iași. Câți bani a reușit...
România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră
Profesoară de matematică arestată după ce s-a aflat că are o relație cu un elev....
„Nu mai am putere”. Cum a supraviețuit bărbatul care a plutit 67 de zile pe...
Cutremur în showbiz! Andreea Esca, la Asia Express? Cum ar putea trăda știrista Pro TV...
Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari, apariție spectaculoasă la un eveniment privat. Cât de bine...
Cum să economiseşti eficient 12.000 de lei în 10 ani
Detalii șocante despre eleva din Călărași moartă din cauza unei provocări: "Poate era obosită"
Cutremur cu magnitudinea de 6 în această dimineață în Turcia! Cât de puternic s-a resimțit...
S-a renunțat la schimbarea orei. Ce face România la final de octombrie
Iei amendă pentru depășirea limitei de viteză cu 9 km?
Peste 100 de percheziţii la persoane şi instituţii din Suceava, între care Spitalul Rădăuţi
Totul a fost MINCIUNĂ! Marele ADEVĂR despre Columb, aflat abia ACUM
Andreea Marin a fost internată în spital. De ce boală cumplită suferă fosta Zână a...
Zona din România unde ustură ca să parchezi. Prețurile au luat-o razna
Un caz de meningită meningococică descoperit la școală i-a alertat pe părinții din România. Boala...
„Îmi vine să plâng! Aici vreau să mor!” Florin Piersic, cu ochii plini de lacrimi,...
FOTO Nunta lui Theo Rose în imagini. "Așa cum am visat. Simplu și cu sens!"
Acuzații grave împotriva lui Kanye West legate de o petrecere organizată de P. Diddy! Fosta...
BANCUL ZILEI. Bulă: – Frate.. cum este în Anglia .. te-ai obișnuit să conduci cu...
Asteroidul care ne-ar putea ajuta să găsim a cincea forță fundamentală din Univers