Horoscop 18 iunie 2024. ZODIA care avansează în carieră

Horoscop 18 iunie 2024. ZODIA care avansează în carieră
Publicat: 17/06/2024, 15:00

Emoțiile și acțiunile tale sunt bine aliniate. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de marți, 18 iunie 2024.

Berbec

Aceasta este o zi minunată. Te simți puternic din punct de vedere emoțional. Ai toată energia disponibilă pentru a fi folosită. Nu pierzi această oportunitate simulând o durere de cap și stând acasă fără să faci nimic. În loc să analizezi totul și să critici viața celorlalți, privește-o pe a ta și vezi ce alegeri poți face chiar acum.

Taur

Nimic nu pare să se potrivească așa cum îți dorești. Mintea ta rațională îți spune că lucrurile sunt în regulă și că ai undă verde pentru a continua cu planurile tale. Dar există o voce în interiorul tău care îți sugerează contrariul. Poate că ai o bănuială că planul tău este defect într-un fel. Poate că ignori o anumită durere din inima ta, ținând-o secretă, când în realitate trebuie să o lași să iasă.

Gemeni

Ești mult mai puternic emoțional decât de obicei. Vei fi surprins de evenimentele, gândurile și conversațiile pe care le ai. De cele mai multe ori, îi urmezi pe alții. Te lași dus de val. Ești relaxat și ești fericit cu aproape orice. Astăzi, însă, vrei să preiei conducerea și să le arăți celorlalți cum ar trebui să se facă lucrurile. Oamenii ar fi nebuni să nu te urmeze astăzi.

Rac

Deși aceasta poate fi o zi în care tot ce vrei să faci este să te relaxezi, s-ar putea să nu simți că poți. O voce îți spune să muncești. Poate că ești inspirat să faci curățenie în dulap, să schimbi peisajul sau să speli geamurile. Pune aceste sarcini deoparte. Munca manuală forțată nu este calea de urmat astăzi. Dacă ai de gând să pui atâta energie în ceva, pune-o în distracție.

Leu

S-ar putea simți ca o zi făcută doar pentru tine. Ești puternic din punct de vedere emoțional. Simți că ești capabil să sari clădiri înalte dintr-o singură mișcare. Abordează toate acele proiecte care îți plac. Ai o mare cantitate de energie și încredere în favoarea ta. Vei reuși în aproape orice vei încerca, așa că nu irosi acest moment uitându-te doar la televizor.

Fecioară

Energia ta ar putea fi un pic împrăștiată. Deși zilele tale sunt pline de activități, te duci la culcare în fiecare seară cu sentimentul că nu ai făcut nimic. Este timpul să îți stabilești prioritățile. Examinează toate lucrurile pe care le faci pentru alții și cele pe care le faci pentru tine. S-ar putea să fii surprins de dezechilibrul pe care l-ai creat în lumea ta. Folosește această zi pentru a face lucruri pentru tine și nu pentru alții.

Balanță

Emoțiile și acțiunile tale sunt bine aliniate, ceea ce înseamnă că ai șanse să faci lucruri care sunt mai în ton cu adevăratele tale convingeri. Această minunată aliniere a energiilor te va ține ocupat și te va feri de probleme. Atâta timp cât ești sincer cu tine însuți, nimeni nu te poate contrazice cu ceea ce faci sau cine ești. Nu există niciun motiv pentru care să îți găsești scuze în legătură cu ceva.

Scorpion

Este posibil să te simți blocat emoțional. Poate simțiți că natura ta sensibilă și iubitoare nu este pe deplin apreciată. Ziua de astăzi este energică și plină de viață, dar ai prefera să stai acasă și să te relaxezi. Cea mai bună strategie este să faci exact asta. De ce este atât de greu pentru unii oameni să vadă că a nu face nimic înseamnă de fapt a face ceva – a te relaxa? Nu lăsa pe nimeni să te convingă să faci ceva ce nu vrei să faci.

Săgetător

Se simte că ai mai multă armură emoțională, ceea ce te va ajuta să faci față unei bătălii iminente. Undeva, în lumea ta, se pregătește un conflict. Poate că nu este evident, poate că nu este mare, dar este acolo. Astăzi ești mai pregătit să te confrunți cu lucrurile la vedere. Ai un arsenal mai mare de arme, iar glumele tale ingenioase și agresive sunt la cote maxime.

Capricorn

S-ar putea să simți că ți s-au epuizat resursele și vrei să arunci prosopul. Nu renunța încă. Poate că astăzi nu este cea mai bună zi din viața ta, dar asta nu înseamnă că ar trebui să renunți la toată lumea și să devii un pustnic. S-ar putea să fii mai morocănos decât de obicei, dar îți vei reveni. S-ar putea să fie nevoie să fii puțin mai adaptabil pentru a te descurca astăzi.

Vărsător

Energia ta este la cote înalte și ai o mare cantitate de foc pe care o poți folosi pentru a transforma orice. Ai o capacitate minunată de a transforma o situație proastă într-una bună. Știi exact cum să ridici moralul celorlalți atunci când sunt la pământ. Astăzi, anumite probleme pot fi un pic prea emoționale pentru ca tu să le gestionezi confortabil. Există un ton agresiv, combativ la unele persoane. Ține garda sus.

Pești

De fiecare dată când aduci în discuție un subiect sensibil, important sau profund, cineva îl strivește? S-ar putea să simți că nu relaționezi bine cu alte persoane astăzi. Este posibil să vrei să te scufunzi mai adânc în probleme, în timp ce alții preferă să zgândăre suprafața. Există multe moduri de a vedea aceleași lucruri și de a aborda aceleași probleme. Găsește oameni care văd lucrurile în felul tău, mai degrabă decât să te lupți cu cei care nu o fac.

Cu opt ani de experiență, Claudia Dumitrescu deține atestat de specialist astrolog, fiind absolventă a unor școli acreditate de astrologie. Este specializată mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Grecii sunt furioși peste măsură. Luni au primit cea mai proastă veste posibilă pentru ei
Telefonul banal care i-a adus moartea lui Gheorghe Băicuș, militarul care și-a pierdut viața în...
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de...
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit...
FOTO O româncă a câștigat al șaptelea titlu de Miss Fitness Universe. Anca are 37...
La nicio lună de la moartea Ancăi Molnar, Claudiu Molnar este din nou în doliu...
Imagini ȘOCANTE cu Emily Burghelea, după accidentul petrecut în vacanță. A fost desfigurată și are...
Perle la Bac 2024: "Din păcate, eu am învăţat doar poezia Luceafărul"
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
Edward Iordănescu se desparte de echipa națională a României după un parcurs istoric la EURO...
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
Nou indicator RUTIER, introdus în România! Ce faci dacă-l întâlnești?
Ciolacu: Singura constantă e că pe 8 decembrie trebuie să fie alegerile generale
Poveste plină de COMPASIUNE despre cum își îngrijeau oamenii de NEANDERTHAL COPIII BOLNAVI
Cod Rutier 2024. Nu ai dreptul să spui NU polițistului. Se suspendă instant permisul auto
Schimbare radicală de vreme în România. Scăpăm de un mare chin
Primele declarații ale soțului Ilenei Stana Ionescu după moartea actriței. Andrei Ionescu e sfâșiat de...
Un asteroid se apropie de Pământ! NASA a făcut anunțul cu puțin timp în urmă
Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat...
Gestul cutremurător făcut de soțul Ancăi Molnar la trei săptămâni de la moartea ei: ”Totul...
BANCUL ZILEI. Profesorul: - Bulă, dacă într-un măr sunt 3 viermi și tu mănânci unul,...
În ce țară a fost introdusă săptămâna de lucru de șase zile?
×