Horoscop 19 august 2024. RACII iau decizii importante

Horoscop 19 august 2024. RACII iau decizii importante
Publicat: 18/08/2024, 15:00

Se pare că se apropie un termen limită sau un proiect în care timpul este esențial. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de luni, 19 august 2024.

Berbec

Aceasta poate fi o zi intensă, mai ales dacă îți urmezi instinctele și spui ceea ce trebuie spus celor dragi. Este posibil să existe unele probleme nerezolvate acasă. Tu și frații tăi trebuie să le abordați? Dacă da, astăzi este ziua potrivită. Te poți aștepta la unele reacții emoționale. Acest lucru va fi epuizant la început, dar în cele din urmă terapeutic.

Taur

Acesta este exact genul de zi care îți place – intensă și supraîncărcată, exact ca tine! Se pare că se apropie un termen limită sau un proiect în care timpul este esențial. Vei avea multe de făcut și nu prea mult timp în care să o faci. Acesta este momentul în care ești cel mai productiv. Nu uita să bei multă apă și să mănânci. Chiar și supereroii au nevoie de combustibil pentru a-și îndeplini eroismele.

Gemeni

Ești o persoană organizată, disciplinată. Nimeni care te cunoaște nu te-ar contrazice. Dar sunt momente când trebuie să te relaxezi puțin, iar acesta este un astfel de moment. Uită de muncă, de treburile casnice și de toate obligațiile tale zilnice. Ai muncit prea mult în ultima vreme. Trăiește puțin. Ia-ți o vacanță. Nu te gândi la asta ca fiind iresponsabil. Gândește-te la asta ca la a fi uman!

Rac

Astăzi s-ar putea să fie nevoie să iei niște decizii importante. Ești exigent cu prietenii și cei dragi. Te-ai gândit vreodată de ce? Este posibil să le ceri mai mult decât îți ceri ție, iar asta nu pare corect, nu-i așa? Astăzi, perspicacitatea și inspirația îți vor arăta cum poți îndrepta acest lucru. Coboară-ți standardele pentru alții sau ridică-ți standardele pentru tine.

Leu

Este posibil să te gândești la tot ceea ce trebuie să faci pentru a îți îmbunătăți situația la locul de muncă. Ți-ai exprimat clar cererile, dar nimeni nu pare să fie atent. Poate că te-ai adresat persoanelor nepotrivite. Aceasta ar putea fi exact scuza de care ai avut mereu nevoie pentru a deveni propriul tău șef. Ai creativitate și idei de afaceri solide. De ce să nu vezi dacă le poți combina pe amândouă?

Fecioară

Ești sensibilă și impresionabilă. S-ar putea să nu apreciezi atmosfera intensă care se creează, dar s-ar putea să fie exact ceea ce ai nevoie pentru a te motiva. Da, ești pe cale să te confrunți cu multă presiune, dar poți face față. Gata cu planificarea, gata cu întârzierile, gata cu privitul în spațiu. Pune-ți centura și fă-ți treaba. Poți să ai fantezii în timpul liber.

Balanță

Una este să rămâi pe poziții, cu totul altceva este să faci asta fără să iei în considerare părerile celorlalți. Oamenii ar putea resimți această încăpățânare. Astăzi ești încurajat să te uiți bine la tine. Exersează să asculți mai degrabă decât să vorbești și s-ar putea să fii uimit de ceea ce înveți. Și ceilalți oameni au opinii. Unele dintre ele sunt valide. Imaginează-ți asta!

Scorpion

Astăzi s-ar putea să te confrunți cu unul dintre aspectele mai dure ale personalității tale, Scorpion. Poate fi un mic șoc când se întâmplă așa ceva. Se poate ca temperamentul tău să se aprindă sau să te lupți cu sentimente de gelozie. În mod normal, ești stăpân pe emoțiile tale, iar pierderea controlului în orice fel este supărătoare. Nu te îngrijora. Ești om ca toți ceilalți. Învață ce poți din această experiență și mergi mai departe.

Săgetător

Astăzi nu te vei simți la fel de optimist ca de obicei. Nu este nimic pentru care să fii îngrijorat. Doar că ai multe de făcut și nu te poți abține să nu fii concentrat pe ele. Cu siguranță ești conștiincios! Vezi dacă nu poți ieșii să te distrezi puțin după ce îți termini sarcinile. Ai meritat o pauză.

Capricorn

Te simți altruist astăzi. Ești dornic să faci ceea ce poți pentru alții. Acum poți pune în aplicare toate acele viziuni nobile de voluntariat pentru o cauză nobilă. Este timpul să faci ceva muncă adevărată. Vei fi uimit de cât de bine te simți să aduci o contribuție directă. Să-ți petreci timpul tăind legume într-o cantină pentru săraci este mult mai satisfăcător decât să trimiți un cec.

Vărsător

Copiii sunt evidențiați astăzi, fie ai tăi, fie ai altcuiva. Ai putea fi într-una dintre profesiile vindecătoare. Dacă ești asistent medical sau medic, ai putea avea ocazia să faci o mare diferență în viața unuia dintre pacienții tăi. Dacă ești părinte, vezi dacă poți petrece mai mult timp cu copiii tăi. Cu toții veți beneficia de ceva timp de calitate împreună.

Pești

Ai un spirit generos. Iar astăzi te simți deosebit de altruist. În sfârșit, ai șansa de a-ți ajuta semenii într-un mod foarte real, direct. Uită de obiective mari și viziuni nobile. Nu încerca să îți propui să eradichezi foametea în lume. Poți merge la un adăpost local și ajuta la pregătirea unei mese pentru câteva zeci de oameni. Contactul personal îți va face bine.

Cu opt ani de experiență, Claudia Dumitrescu deține atestat de specialist astrolog, fiind absolventă a unor școli acreditate de astrologie. Este specializată mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
FOTO O descoperire în Scoția ar putea elucida unul dintre cele mai mari mistere ale...
'Ăla-i amantul tău?' Ilie Năstase și Ioana, mega-scandal în fața blocului: 'Te-am văzut'😱
Cine moștenește averea uluitoare a lui Alain Delon. Actorul pasionat de sport a stabilit clar...
Columa lui Traian, clădită la Roma cu aurul dacic. Cât de reală este povestea războaielor...
Cătălin a căzut 300 de metri în gol pe Munții Bucegi! Cum s-a întâmplat tragedia?!
Răspunsul lui David Popovici pentru Marcel e viral: 'Medalionur de AUR 😂
Misterioasa moarte a lui Mozart: de ce boală suferea! A decedat la 35 de ani...
Super Lună Albastră, mâine în România. Cum apare fenomenul şi de unde poate fi văzut
18 august 2024, ziua în care o legendă s-a ridicat la ceruri. Alain Delon a...
Doliu în lumea cinematografiei! Alain Delon s-a stins din viață la vârsta de 88 de...
DOLIU IMENS! A MURIT cea mai iubită actriță din Generația de Aur
Scade valabilitatea permisului auto? Guvernul a dat aviz pozitiv acestei legi
Cel puţin nouă morţi în urma unui atac israelian în sudul Libanului
Viața de FILM a lui Alain Delon! A trăit printre gangsteri și prostituate
Vladimir Putin a dat ordinul. Decizia finală luată astăzi, pe 18 August
Ce probleme îți produce mâncatul rapid. Sfaturile medicilor
Descoperirea incredibilă făcută de un pompier din Bistrița-Năsăud. Cum a putut găsi o icoană a...
"Ultima misiune pentru Roberta". Ea este polițista de 21 de ani, ucisă de remorca unui...
Emilia Ghinescu, despre viața în casa părintească și greutățile prin care a trecut mama ei....
Bătaie generală la concertul lui Babasha din Cernavodă! O polițistă a fost rănită și transportată...
BANCUL ZILEI. Învățătoarea îl întreabă pe Bulă: -Bulă, ce ne dă porcul?
Chinezii susțin că au creat aurul mai rezistent