Horoscop 21 mai 2024. ZODIA care poate muta munții din loc

Horoscop 21 mai 2024. ZODIA care poate muta munții din loc
Sursa foto: Pixabay/JPerqu
Publicat: 20/05/2024, 15:00

Există o diferență între vina sănătoasă și vina toxică. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de marți, 21 mai 2024.

Berbec

Toată lumea are nevoie să fie iubită, dar nu ar trebui să fie singurul tău obiectiv în viață. Nu este sfârșitul lumii dacă farmecele tale cad pe linie moartă din când în când. Astăzi ai putea fi tentat să fii puțin mai puțin fermecător și seducător cu cei din jur. Unii ar putea spune chiar că nu te comporți ca de obicei. Ignoră-i. Un pic de autoindulgență din când în când nu face rău nimănui.

Taur

Există zile în care puțină mustrare îți poate face bine, iar aceasta ar putea fi una dintre acele zile. Este ca și cum planetele îți vorbesc despre sinceritate și te duc departe de capcanele superficialității și popularității. Lucrurile care sunt importante pentru tine astăzi sunt concepte mult mai profunde de umanitate și compasiune.

Gemeni

Voința ta înflăcărată te poate ajuta să muți munții din loc. Dar știi deja asta. Atunci când este combinată cu optimismul tău legendar, este un instrument puternic de care nu te poți lipsi. Astăzi vei culege roadele muncii tale asidue din ultima lună, în fiecare aspect al vieții tale. Focul care arde în interiorul tău și care îți dă determinarea ta incredibilă are limitele sale. Nu-l folosi în mod abuziv.

Rac

Ziua de astăzi ar putea descuraja chiar și cele mai arzătoare pasiuni. Chiar dacă unii spun că ești cam rece, să știi că sub atâta gheață arde un adevărat vulcan. Astăzi s-ar putea să te regăsești din nou la distanță de sentimentele tale, ca și cum ți-ai recăpăta controlul asupra emoțiilor. Ai grijă să nu fii prea cinic în privința lucrurilor.

Leu

Ar trebui să încerci să fii tolerant față de pozițiile sociale și politice ale altora. S-ar putea să ai de-a face cu anumite persoane ale căror planuri personale sunt puse în pericol de evenimente independente de voința lor. Nu-i judeca. Nu apăra imediat un punct de vedere fără să te gândești cum afectează situația viața celeilalte persoane.

Fecioară

Aceasta este o zi pentru îndoieli, pentru a pune acele întrebări dificile la care trebuie să răspunzi. Dacă îți place să meditezi, gândește-te să petreci ceva mai mult timp în acest sens. Ai putea învăța multe despre tine însuți. Vei vedea întreaga paletă de emoții umane la alți oameni, de la bucurie la dezamăgire. Unde te încadrezi tu?

Balanță

Ai acumulat tensiune nervoasă și stres. Din nefericire, nu vei putea conta pe cei din jurul tău pentru a face lucrurile mai bine. Este posibil ca ceea ce vrea partenerul tău și ceea ce îți dorești tu să nu coincidă. Ar putea fi momentul să te gândești la o reenergizare a relației voastre. Ce-ar fi să planificați un weekend departe doar pentru voi doi?

Scorpion

S-ar putea să simți tensiuni fizice și emoționale astăzi. Îți faci timp să ai grijă de corpul tău? Cineva a pus multă presiune pe tine în ultima vreme? Ești o persoană satisfăcută din punct de vedere emoțional? Modul în care te simți fizic este un bun indicator al stării tale mentale. Încearcă să fii puțin mai blând cu tine însuți și vei vedea beneficii imediate.

Săgetător

Oamenii adoră să fie cu tine pentru că ai un farmec natural. Dar astăzi s-ar putea să nu te simți deosebit de fermecător sau să nu ai chef să vorbești cu cineva. S-ar putea să ai un secret în interior care țipă să iasă la iveală. Dacă cineva îți face confidențe astăzi, crezi că și tu ai putea să i le faci? Ar trebui să primești un răspuns la această întrebare astăzi.

Capricorn

Partenerul tău s-ar putea să fie peste tine astăzi! Ai chef să asculți? Ești interesat ? Probabil că nu. S-ar putea să fi avut o zi grea și să ai chef de puțin timp de liniște împreună. Nu ești la înălțimea pretențiilor pe care partenerul tău le poate avea față de tine. Nu trebuie să îți faci griji în acest sens. Tuturor li se întâmplă din când în când.

Vărsător

Ești adesea mișcat de emoții. Îți plac situațiile care te fac să te simți viu. Astăzi, viața ta amoroasă îți poate oferi exact acest tip de sentiment de aventură. Dacă este cazul, nu te lăsa atât de mult cuprins de emoții încât să devină prea mult pentru tine. Există conceptul de prea mult dintr-un lucru bun!

Pești

Ești o persoană de ajutor, însă în relațiile tale, de multe ori pari să confunzi a ajuta cu a fi părinte. Ai tendința de a face mult sacrificiu de sine. Astăzi ai putea învăța cum să spui „nu’ atunci când simți că partenerul tău a depășit limitele a ceea ce poți oferi. Dacă faci acest lucru, s-ar putea să redescoperi ceva esențial pe care poate l-ai pierdut pe parcurs – ego-ul tău.

Cu opt ani de experiență, Claudia Dumitrescu deține atestat de specialist astrolog, fiind absolventă a unor școli acreditate de astrologie. Este specializată mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Filmul crimei din Brăila. Doctorița a fost ucisă în 33 de secunde. Cum a încercat...
DEZVĂLUIRI NOI | Ce au descoperit legiștii sub unghiile Marinei, dentista din Brăila. Cât ar...
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate...
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut...
Restaurantele din Paris, pustii ca în pandemie înainte de Jocurile Olimpice. Proprietarii sunt furioși: „O...
Andrei Versace, dator la CĂMĂTARI?! Un prieten rupe tăcerea despre sursa de venit a influencerului:...
Mantea și-a dezvăluit DIETA specială pe care o respectă! Arată fabulos la 38 de ani
Vremea se schimbă radical în România, de la mijlocul săptămânii. ANM a emis prognoza meteo...
Doctorița, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
Nuntă transformată în tragedie, în Botoșani. O femeie a decedat după ce fiica ei a...
Au peste 40 de ani, dar arată ca la 20. Ele sunt vedetele pentru care...
Cele mai ieftine SUV-uri cu transmisie automată. Care sunt rivalii lui DUSTER?
Cine îl va înlocui pe Joe Biden? Numele cele mai importante ce ar putea să...
REVOLUȚIE în electronică! Au anunțat o descoperire remarcabilă!
Mașinile interzise pe șosele. Ordinul UE pentru cei care alimentează cu motorină. Când devine lege
Schimbări în supermarketuri. Noi obligații pentru producători
Ce a putut să își pună un român la fereastră, fără să îi pese de...
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace
Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online....
Oana Moșneagu și Vlad Gherman, regrete după nunta de vis. Ce ar schimba dacă ar...
BANCUL ZILEI. Costică îl întreabă pe Mitică: –De ce porți verigheta pe mâna cealaltă?
Warren Buffett spune că ar putea rezolva „în 5 minute” una dintre marile probleme ale...