Horoscop 21 septembrie 2024. ZODIA care nu trebuie să ia o decizie pripită

Horoscop 21 septembrie 2024. ZODIA care nu trebuie să ia o decizie pripită
FOTO - Caracter ilustrativ
Publicat: 20/09/2024, 15:00

Chestiunile legate de bani pot părea vagi astăzi. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă, 21 septembrie 2024. 

Berbec

Chestiunile legate de bani pot părea vagi astăzi. Incertitudinea cu privire la modul de gestionare a afacerilor tale te-ar putea chinui pe tot parcursul zilei. Planificarea pentru viitorul imediat ar putea fi, de asemenea, dificilă. S-ar putea să aștepți niște fonduri care s-ar putea să nu vină încă sau s-ar putea să nu fii sigur dacă trebuie să faci o anumită achiziție. Ține-te ocupat. Nu te poți grăbi, iar obsesia nu face bine.

Taur

Problemele din familie te pot face să te gândești la ideea de a te muta sau măcar de a face unele schimbări în gospodărie. Cineva apropiat nu a fost sincer cu tine, iar asta te face și pe tine să te simți un pic deprimat. Aruncă în aer cât mai multe idei, dar nu lua nicio decizie astăzi. Nu este momentul potrivit. Așteaptă până când vei avea o stare de spirit mai pozitivă și optimistă.

Gemeni

Intuiția și imaginația ta funcționează la un nivel foarte ridicat astăzi și este posibil să fii inspirat să scrii. Cu toate acestea, este puțin probabil să ai suficiente idei sau informații pentru a pune efectiv pixul pe hârtie. Nu este nicio grabă, totuși. Ia-ți ceva timp pentru a permite ideilor să se cristalizeze și pune-le pe hârtie mai târziu. Cineva într-o dispoziție proastă vă poate atrage într-o ceartă. Dă-o la o parte și spune că ești ocupat!

Rac

Este posibil să existe îndoieli cu privire la rezultatul unui proiect care înseamnă mult pentru tine. Acesta poate implica probleme financiare sau lipsa sprijinului din partea celorlalți de care ai nevoie pentru a-l finaliza. Îndoielile tale sunt cel mai probabil nefondate, dar nu strică să îți acoperi puțin pariurile și să cauți în altă parte ceea ce ai nevoie. Este posibil să fie vorba de o întârziere temporară. Toate semnele indică succesul.

Leu

Un grup de prieteni te poate invita să participi la un festival sau la un atelier care implică artele creative sau studiile metafizice, sau poate ambele. S-ar putea să te împotrivești la început, dar odată ajuns acolo vei găsi subiectul și instructorul captivant. După aceea, nu vei mai vrea să vorbești despre asta. Vei fi prea preocupat de gândurile tale. Notează-le. Vei dori să ți le amintești mai târziu.

Fecioară

Dacă te-ai gândit la o carieră în domeniul vindecării, al studiilor paranormale sau spirituale sau al artelor creative, astăzi ți-ar putea apărea ocazia de a transforma acest vis în realitate. Un prieten apropiat ți-ar putea deschide ușa. Propriile tale abilități psihice și artistice ar trebui să funcționeze la un nivel foarte ridicat, așa că nu te lăsa intimidat. Ești bun în ceea ce faci și este posibil să rămâi așa.

Balanță

Romantismul ar putea fi în mintea ta astăzi. Acest lucru s-ar putea datora unei recente întâlniri reușite cu un posibil partener. Vei dori să programezi o altă întâlnire, dar s-ar putea să te rețină ceva pentru că nu vrei să pari insistent. Apelează pe cine trebuie. S-ar putea să fii plăcut surprins de răspuns.

Scorpion

Un vis foarte frumos și romantic ar putea inspira activități artistice. S-ar putea să vrei să pictezi, să desenezi, să scrii, să compui muzică, să coși sau să gătești o rețetă nouă. Orice ai face, nu o vei face doar pentru propriul amuzament. Vei dori să le arăți munca ta celorlalți și să le ceri părerea și aprobarea. Perspicacitatea ta în afaceri ar putea fi la fel de activă ca și latura ta artistică.

Săgetător

Dragostea pe care i-o porți partenerului tău te face să te gândești la căsătorie. Nunta unui prieten ar putea contribui la aceste gânduri. Este posibil ca partenerul tău să aibă încă îndoieli cu privire la trecerea la următorul nivel de angajament, chiar dacă nu există nicio îndoială că te iubește cu adevărat. Ai răbdare și ține-ți gura. Vei ști când va fi momentul potrivit.

Capricorn

Astăzi ai putea experimenta o dorință puternică de a-ți curăța psihicul de traume din trecut care te limitează. S-ar putea să te decizi să te înscrii la un seminar sau un atelier de lucru de un anumit fel. Dacă te înscri astăzi, toate semnele arată că nu numai că vei obține rezultatele dorite, dar vei cunoaște și persoane noi și interesante. Printre aceștia s-ar putea afla un potențial partener. Dă-i drumul și distrează-te.

Vărsător

Preocupările legate de casă sau de mama ta ar putea însemna că trebuie să ai de-a face cu niște persoane destul de neplăcute sau de neîncrezătoare. Lipsa de cunoștințe te-ar putea pune într-o dilemă cu privire la modul de abordare a situației. Ar fi o idee bună să te pregătești adunând toate faptele de care ai putea avea nevoie. Rămâi centrat și concentrat și folosește-ți forța interioară pentru a spera la ce este mai bun pentru toți cei implicați.

Pești

Apropierea unui vizitator foarte special te-ar putea determina să faci curățenie temeinică în casă. După aceea, ai putea căuta modalități noi și interesante de a o îmbrăca cu câteva plante noi, perne sau alte elemente decorative. Acest lucru poate fi obositor, dar cu siguranță merită. Când prietenul tău va sosi, se va simți ca acasă. Muncește din greu și apoi fă-te că arăți bine.

Cu opt ani de experiență, Claudia Dumitrescu deține atestat de specialist astrolog, fiind absolventă a unor școli acreditate de astrologie. Este specializată mai mult

Dacă duminică ar fi alegeri, tu cu cine ai vota?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Motivul pentru care un român nu mai are voie să calce timp de un an...
Gabi Bădălău, decizie RADICALĂ după ce a pierdut procesul cu Claudia Pătrășcanu! Ce urmează să...
FOTO. Gafă uriașă a uneia dintre cele mai frumoase femei
Anchetă în Timiș după ce, în spațiul public, au apărut informații că o tânără s-ar...
Doliu uriaș! A murit actorul din „Liceenii”. Anunțul trist a fost făcut de Teatrul Național...
VIDEO. Momentul în care cântăreața greacă Marinella se prăbușește pe scenă. Artista a suferit un...
Acuzații de „blat” la adresa Antena 1, după ce Nicolai Tand și Sorin Brotnei au...
Mihaela Rădulescu, apariție de infarct la 55 de ani. Decolteul uriaș a făcut victime! Fanii...
Debit triplu pe Dunăre şi Cod Roşu de ploi adus de ciclonul Ashley. Când se...
"Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de...
Parada de 1 decembrie 2024 ar putea fi mutată în altă zi! Care este motivul...
Pictorial de senzaţie cu cei mai obraznici 'iepuraşi' din România. Andreea Bălan, Anda Adam, Lavinia...
🔥 Preț bun la Dacia Duster III! Descoperă reducerile și dotările!
Premierul Marii Britanii se va întâlni cu Ursula von der Leyen pentru îmbunătăţirea relaţiilor cu...
Ultimele zile de PACE și primele zile de război în Europa
Pedeapsă pentru Băsescu. Fostul președinte al României NU a scăpat nepedepsit
Trucuri pentru curățat husa de la telefon. Cum devine impecabilă
Ce a putut să facă un român la ușa apartamentului său, pe scara blocului. Ceilalți...
Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare
A renunțat Flick la prieteni pentru relație? „Eram văzut ca eternul burlac, petrecăreț. Eram petrecărețul...
Surpriză de neuitat pentru Livia Eftimie! Cum i-a celebrat Spike ziua de naștere
BANCUL ZILEI. Bubulina către Bulă: - Să nu se însoare cu proasta aceea!
Inteligența Artificială poate face „81 de ani de muncă de detectiv în 30 de ore”