Horoscop 22 august 2024. ZODIA care merge într-o vacanță cu familia

Horoscop 22 august 2024. ZODIA care merge într-o vacanță cu familia
FOTO - Caracter ilustrativ
Publicat: 21/08/2024, 15:00

Petrece timp cu cineva drag. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de joi, 22 august 2024.

Berbec

Lucrurile ar trebui să meargă destul de bine în departamentul dragoste. Urmărește proiecte creative în medii sociale. Cu cât petreci mai mult timp cu alții, cu atât vei fi mai împlinit până la apusul soarelui. Ești alimentat de energia celorlalți. Petrece timp cu oamenii pe care îi iubești și vei avea un sentiment solid al valorii de sine.

Taur

Ține-ți mintea ocupată cu sarcinile de bază care trebuie făcute. Poți realiza multe lucruri prin multitasking, scriind un plan și respectându-l. Nu lipsesc lucrurile care trebuie făcute, așa că nu mai amâna. Dacă te simți blocat în ceva, nu îți fie teamă să ceri ajutor. Prietenii și colegii de muncă sunt cele mai mari resurse ale tale în acest moment.

Gemeni

Ești într-un punct culminant emoțional. Lucrurile ajung la un punct critic. Micile probleme din relațiile tale pe care le-ai ignorat se întorc să te bântuie. Cineva ar putea încerca să te înșele în acest moment sau poate doar așa se simte. Nu deveni excesiv de paranoic. Nu toată lumea vrea să te prindă.

Rac

S-ar putea să te simți confuz. Dacă este așa, respiră adânc și încetinește. A fi frenetic nu va face decât să te învârtă în cerc. Inima și mintea îți bâzâie în toate direcțiile, așa că încearcă să te liniștești. Nu simți că trebuie să vii cu vreo soluție anume. Încercarea de a pune lucrurile la punct nu va face decât să te frustreze și să îți irosească timpul.

Leu

Îmbrățișează-i pe cei dragi. Lasă-ți inima să-ți arate calea. Lucrurile vor curge în calea ta dacă le lași. Nu încerca să te lupți cu norocul care vine. Dacă încerci să forțezi ușa să se deschidă, aceasta nu se va clinti. Bate ușor și se va deschide de la sine. Mintea ta este rapidă astăzi. Pune lucrurile în mișcare într-o direcție pozitivă. Sari pe spirala ascendentă a succesului.

Fecioară

Ascultă păsările astăzi. Ele au un cântec pentru tine, spunându-ți să fii fericit. Fă-ți timp să faci lucruri care te fac să te simți bine. Conectează-te cu oameni creativi și proiecte care îți face latura artistice să prospere. Păstrează lucrurile ușoare și înălțătoare. S-ar putea să fie greu să iei o decizie în legătură cu ceva acum, dar nu lăsa asta să te împiedice să fii productiv.

Balanță

Există putere în spatele inimii tale și s-ar putea să te prezinți mai energic decât de obicei în departamentul de dragoste și romantism. Aceasta este o zi bună pentru a face un pas îndrăzneț către cineva. Focul tău interior arde mai strălucitor ca niciodată. Împărtășește această căldură. Răspândirea iubirii tale se va asigura că oamenii sunt fericiți să îți țină de cald în zilele în care focul tău se stinge.

Scorpion

S-ar putea să simți că inima ta necesită un pic mai multă atenție decât de obicei. Ar putea exista o persoană dragă apropiată care este chiar mai nevoiașă decât tine. Oricum ar fi, această situație va provoca tensiune într-o relație importantă. Dacă nu ești implicat în prezent cu cineva, acest lucru este probabil spre bine. Lucrurile nu sunt întotdeauna așa cum par.

Săgetător

Lucrurile merg bine în viața ta sentimentală astăzi, dar numai dacă le lași să se întâmple. Trebuie mai întâi să îți deschizi brațele pentru a da și a primi. Dacă brațele tale sunt pline de rufe, va fi mai greu pentru oameni să te îmbrățișeze. Du-ți hainele la curățat și păstrează-ți brațele libere pentru a primi dragostea de care ai nevoie. Amintește-ți că a dărui este la fel de important ca a primi.

Capricorn

Petrece timp cu cineva drag astăzi, dar păstrează lucrurile ușoare. Nu merge prea adânc și nu te aștepta ca ceilalți să simtă neapărat lucrurile pe care le simți tu. S-ar putea să te simți jignit când ceilalți nu îți acordă atenția pe care crezi că o meriți. Nu o luați personal. S-ar putea ca ceilalți să fie deconcentrați și lipsiți de atenție. Nu te aștepta la angajamente majore sau conversații profunde în acest moment.

Vărsător

Dragostea este în aer pentru tine. Vei fi răsplătit generos pentru că ai atât de multe lucruri de oferit. Răspândește-ți dragostea peste tot. Sari din loc în loc și de la persoană la persoană, primind zâmbete de plăcere. Lasă-ți grijile deoparte. Există toate motivele să fii fericit. Râsul te menține tânăr.

Pești

Te simți indecis când vine vorba de o situație romantică. S-ar putea să îți pui întrebări despre cum să procedezi. Nu te lăsa copleșit de toate posibilitățile. Ia lucrurile pas cu pas. Cu cât citești mai mult în fiecare gest mic, cu atât te vei înnebuni mai tare. Nu alerga în cerc. Confruntă problemele.

Cu opt ani de experiență, Claudia Dumitrescu deține atestat de specialist astrolog, fiind absolventă a unor școli acreditate de astrologie. Este specializată mai mult

Dacă duminică ar fi alegeri, tu cu cine ai vota?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Motivul pentru care un român nu mai are voie să calce timp de un an...
Gabi Bădălău, decizie RADICALĂ după ce a pierdut procesul cu Claudia Pătrășcanu! Ce urmează să...
FOTO. Gafă uriașă a uneia dintre cele mai frumoase femei
Anchetă în Timiș după ce, în spațiul public, au apărut informații că o tânără s-ar...
Doliu uriaș! A murit actorul din „Liceenii”. Anunțul trist a fost făcut de Teatrul Național...
VIDEO. Momentul în care cântăreața greacă Marinella se prăbușește pe scenă. Artista a suferit un...
Acuzații de „blat” la adresa Antena 1, după ce Nicolai Tand și Sorin Brotnei au...
Mihaela Rădulescu, apariție de infarct la 55 de ani. Decolteul uriaș a făcut victime! Fanii...
Debit triplu pe Dunăre şi Cod Roşu de ploi adus de ciclonul Ashley. Când se...
"Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de...
Parada de 1 decembrie 2024 ar putea fi mutată în altă zi! Care este motivul...
Pictorial de senzaţie cu cei mai obraznici 'iepuraşi' din România. Andreea Bălan, Anda Adam, Lavinia...
🔥 Preț bun la Dacia Duster III! Descoperă reducerile și dotările!
Premierul Marii Britanii se va întâlni cu Ursula von der Leyen pentru îmbunătăţirea relaţiilor cu...
Ultimele zile de PACE și primele zile de război în Europa
Pedeapsă pentru Băsescu. Fostul președinte al României NU a scăpat nepedepsit
Trucuri pentru curățat husa de la telefon. Cum devine impecabilă
Ce a putut să facă un român la ușa apartamentului său, pe scara blocului. Ceilalți...
Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare
A renunțat Flick la prieteni pentru relație? „Eram văzut ca eternul burlac, petrecăreț. Eram petrecărețul...
Surpriză de neuitat pentru Livia Eftimie! Cum i-a celebrat Spike ziua de naștere
BANCUL ZILEI. Bubulina către Bulă: - Să nu se însoare cu proasta aceea!
Inteligența Artificială poate face „81 de ani de muncă de detectiv în 30 de ore”