Horoscop 24 iulie 2024. SĂGETĂTORII sunt nehotărâți

Horoscop 24 iulie 2024. SĂGETĂTORII sunt nehotărâți
Publicat: 23/07/2024, 15:00

Acordă-le celor dragi atenția de care au nevoie. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de miercuri, 24 iulie 2024.

Berbec

Dacă există o problemă cu partenerul tău, acesta este un moment bun pentru a o rezolva. Nu te reține doar pentru a menține echilibrul în relație. Nu-ți sacrifica liniștea doar pentru a nu zgudui barca. Refuzul de a înfrunta realitatea doar pentru a menține o fațadă ușoară nu face bine nimănui. Fii complet sincer cu tine, cu sentimentele tale și cu ceilalți oameni.

Taur

Intensitatea zilei poate aduce o opoziție neașteptată. Fie că este verbalizată sau nu, confruntările sunt destul de reale. Nu subestima emoțiile unei persoane dragi. Fă față acestor probleme și fii realist în ceea ce privește soluțiile lor. Nimeni nu se așteaptă ca tu să ai toate răspunsurile, așa că nu pretinde asta. Cu toții suntem oameni și cu toții facem greșeli.

Gemeni

Acordă-le celor dragi atenția de care au nevoie astăzi. Nu lăsa să treacă încă o zi fără să le spui că îi iubești. Viața este scurtă și devine tot mai scurtă cu fiecare zi care trece. Fii confruntațional cu privire la o problemă serioasă care trebuie abordată. Ești responsabil pentru sentimentele tale. Nu face pe victima. Nu vei face decât să simți mai multă durere și resentimente mai târziu.

Rac

Nu fugi de tensiune astăzi. Orice stres emoțional pe care îl simți va fi agravat dacă nu este abordat imediat. Fii în momentul prezent cât timp momentul este aici. Cu cât înfrunți mai mult prezentul, cu atât vei regreta mai puțin în viitor. Rezolvă orice situație dificilă care apare și mergi mai departe. Este posibil ca oamenii să nu îți înțeleagă nevoile și preocupările până când nu le exprimi clar.

Leu

Nu te mai ascunde în spatele barierei tale intelectuale. Jocurile nu te vor duce nicăieri. Adevărata putere este să te ridici în picioare și să demonstrezi că poți spune ceea ce simți în orice situație, mai ales în ceea ce privește o persoană dragă apropiată. Dacă simți nevoia să spui ceva, spune-o. Nu aștepta ca situația să escaladeze până la o ceartă nesănătoasă înainte de a-ți exprima în sfârșit sentimentele.

Fecioară

Nu mai încerca să simți emoțiile celorlalți și concentrează-te pe ale tale. A fi empatic este cu siguranță lăudabil, dar la un moment dat trebuie să dai piept cu muzica și să te uiți în oglindă. Fă o distincție clară între nevoile tale și cele ale celorlalți. Exprimă-ți sentimentele. Cere ajutor dacă ai nevoie de el. Ceilalți oameni nu sunt cititori de gânduri. Probabil că habar nu au ce simți.

Balanță

Poate părea că niciuna dintre cele două părți ale patului nu este cea potrivită pentru a te trezi astăzi. Singura soluție poate fi să te întorci în țara viselor, dacă poți. Dacă nu poți, concentrează-te pe inima ta, pentru că încearcă să îți spună că are nevoie de atenție. Emoțiile pot fi la cote înalte, așa că ai grijă cum te tratezi pe tine și pe ceilalți.

Scorpion

S-ar putea să simți că ești trădat de o persoană iubită astăzi. Poate că vorbele tale sunt folosite împotriva ta în așa fel încât să te facă să arăți ca tipul cel rău. Când vine vorba de a face o replică în numele tău, lasă cealaltă persoană să știe că o confrunți cu privire la comportamentul său.

Săgetător

S-ar putea să spui un lucru într-un minut și opusul în următorul. De cele mai multe ori sari de la o problemă la alta fără probleme, dar astăzi probabil că oamenii îți vor cere socoteală. Gândește-te la ceea ce vrei să spui înainte de a o spune. Nu-ți spune toate gândurile cu voce tare pentru ca ceilalți să te poată auzi. Procesul tău continuu de gândire ar putea fi confundat cu analiza ta finală. Ar putea apărea confuzia.

Capricorn

Tensiunea din aer ar putea fi ceea ce ai nevoie pentru a deveni mai conștient de problemele subconștiente care îți afectează comportamentul. Sunt multe lucruri pe care trebuie să ți le scoți din piept. Cu cât poți fi mai sincer în legătură cu durerea pe care oamenii ți-au provocat-o, cu atât mai multă iubire va curge în viitor. Deschide canalele de comunicare.

Vărsător

Nu mai fi un tolerant pentru cineva la care ții. Este posibil să lași pe cineva să continue un comportament de dependență periculos doar pentru că vrei să eviți o confruntare. Realizează că acest comportament nu face bine nici unuia dintre voi. Cu cât continui să perpetuezi minciuna, cu atât mai mult va afecta toate părțile implicate. Fii deschis și sincer cu îngrijorările tale.

Pești

Este posibil să ai unele probleme cu mâncarea. Poate că sentimentul tău de prețuire de sine nu este la cel mai înalt nivel, iar tu încerci să compensezi acest lucru sabotându-ți relația cu corpul tău. Mâncarea este hrană sănătoasă de care ai nevoie pentru a supraviețui. Corpul tău merită respect, iar tu trebuie să-i oferi combustibilul adecvat de care are nevoie pentru a fi sănătos.

Cu opt ani de experiență, Claudia Dumitrescu deține atestat de specialist astrolog, fiind absolventă a unor școli acreditate de astrologie. Este specializată mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Descoperirea care ne face să regândim modul în care a apărut viața pe Pământ”. Ce...
Detaliul care a dus la prinderea criminalului din Brăila. Ce a început să facă după...
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o...
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut...
Rechinii din largul coastei Braziliei au fost testați pozitiv la cocaină. Experții trag un semnal...
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi...
S-a transformat total în câteva luni: acuzată că a luat OZEMPIC pentru a slăbi! Vedeta...
Câţi bani ar putea primi elevii care au luat nota 10 la Bacalaureat sau la...
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
Misterul morții lui Andrei Versace. Avocatul Adrian Cuculis a explicat principalele ipoteze: „Ar putea să...
Au peste 40 de ani, dar arată ca la 20. Ele sunt vedetele pentru care...
Cele mai ieftine SUV-uri cu transmisie automată. Care sunt rivalii lui DUSTER?
Gafă de proporţii comisă de Adidas: a creat un model de încălţări în amintirea JO...
Un telescop de pe orbita Pământului, LOVIT de un obiect cu viteză foarte mare
Vestea care a distrus-o pe Simona Halep: A fost ca și cum mi-ai înfipt un...
Cum au fost păcăliți pensionarii. Abia acum s-a aflat
Imagini din apartamentul în care Andrei Versace a fost găsit fără suflare. Ce se observă...
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace
Cât au plătit Tavi Clonda și Gabriela Cristea pentru o cursă de la aeroport la...
Fratele lui Andrei Versace rupe tăcerea după moartea lui: ”Nu a fost ucis, nu avea...
BANCUL ZILEI. Costică îl întreabă pe Mitică: –De ce porți verigheta pe mâna cealaltă?
Comoara găsită de roverul Curiosity pe Marte după ce a crăpat o stâncă