Horoscop 25 octombrie 2024. TAURII se simt nesiguri în relație

Horoscop 25 octombrie 2024. TAURII se simt nesiguri în relație
Publicat: 24/10/2024, 15:00

Nu lăsa nesiguranța să pună stăpânire pe tine. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de vineri, 25 octombrie 2024.

Berbec

Ai putea avea un talent artistic pe care nu l-ai exploatat încă. Astăzi s-ar putea întâmpla evenimente care să te determine să vrei să încerci. Acesta este un moment bun, deoarece inspirația ta este ridicată. Nu te judeca prea aspru dacă eforturile tale nu se potrivesc cu așteptările tale. Lasă-te puțin mai moale. Este nevoie de mai multă experiență înainte de a-ți putea potrivi cu adevărat viziunea cu abilitățile tale.

Taur

Este posibil ca membrii familiei să dorească să facă schimbări în casa ta, cum ar fi remodelarea, redecorarea sau reamenajarea, dar ar putea exista dezacorduri cu privire la schimbările necesare. Fiecare va avea o idee diferită. Aceasta nu este o zi bună pentru a face astfel de planuri. Este puțin probabil că se va ajunge la un acord acum. Amână planificarea pentru altă dată.

Gemeni

Comunicarea greșită cu un partener romantic te-ar putea face să scrii sau să citești poezii de dragoste sau un fel de poveste. Este mai important să clarifici neînțelegerea cu persoana specială din viața ta. Înveselește-te. Nu lăsa nesiguranța să pună stăpânire pe tine. Totul nu este atât de rău pe cât pare. Sfârșitul zilei ar putea aduce o împăcare emoționantă.

Rac

Un prieten apropiat sau un grup cu care ești asociat ar putea avea probleme cu banii. S-ar putea să vi se ceară ajutorul, dar fii prudent. Este îndoielnic că persoana sau organizația va fi capabilă să te plătească înapoi. Un obiectiv la care ai lucrat ar putea fi blocat, dar aceasta nu este ziua potrivită pentru a încerca să îl demarezi. Este posibil să îți lipsească informațiile. Ia-ți o zi liberă și apoi rezolvă problema.

Leu

Îți plac oamenii, dar uneori poți fi foarte critic. Astăzi s-ar putea să îți fie greu să te integrezi într-un grup. Dinamica grupului s-ar putea să nu te atragă. Tot ce vrei să faci este să te rupi. Încearcă să depășești acest sentiment și să-ți observi rezistența. Încearcă să îți găsești locul în grup și să joci alături de el fără să te prefaci.

Fecioară

Confuzia cu privire la chestiuni metafizice sau spirituale te-ar putea face să cauți claritate prin cercetare. Discuțiile cu prietenii s-ar putea dovedi benefice, dar este important să îți amintești că ei ar putea fi la fel de surprinși ca și tine. Discuțiile interesante și tehnologia vor face diferența. Un prieten s-ar putea dovedi nedemn de încredere, așa că fii atent la persoanele cu care împărtășești confidențe acum.

Balanță

Dorința de a te întâlni cu prietenii este puternică astăzi, dar s-ar putea să nu o poți face în modul în care ai sperat. Ai putea fi întârziat de restanțele de la serviciu sau de treburile casnice, sau alte restricții ți-ar putea sta în cale. Nu dispera, totuși. Te poți distra în continuare așa cum ai planificat. Implică-te în tot ceea ce trebuie făcut și scoate totul din drum. S-ar putea să poți face ceea ce ai vrut să faci până la urmă.

Scorpion

Ceva important pentru tine se schimbă. Începi să te îndoiești dacă există sau nu un viitor în asta. Poate fi vorba de o carieră sau de o relație romantică. Confuzia îți poate domina gândurile astăzi. Nu te simți confortabil cu un viitor incert. Trebuie să te gândești mult la asta înainte de a lua o decizie. Ține-te bine.

Săgetător

Un disconfort fizic vag te poate face să nu te simți bine. Cel mai probabil, nu eșticu adevărat bolnav. Ești obosit și stresat, dar poți trece peste zi. Deziluzia față de cineva pe care l-ai admirat ar putea fi, de asemenea, în mintea ta. S-ar putea să cauți pe altcineva drept model de urmat. Te vei simți mai bine mâine!

Capricorn

O întâlnire romantică mult așteptată poate fi anulată sau se poate dovedi mai puțin satisfăcătoare decât ai sperat. Pot apărea îndoieli cu privire la viitorul acestei relații. Aceasta nu este ziua potrivită pentru a lua decizii finale cu privire la chestiuni serioase de acest gen. Așteaptă câteva zile până când te simți ceva mai încrezător și apoi decide-te.

Vărsător

Un vizitator al casei tale poate aduce informații nesigure. Nu lua de bun tot ceea ce spune această persoană. În ceea ce privește romantismul, pasiunile tale sunt mari și nevoia ta de intimitate cam la fel. Este puțin probabil ca astăzi să ai parte de întâlniri cu adevărat romantice, cel puțin satisfăcătoare. Dacă ți se ivește ocazia, ar fi bine să stabilești o întâlnire pentru mai târziu.

Pești

O scrisoare sau un apel telefonic ar putea veni de la un prieten apropiat sau de la un partener romantic. Persoana poate fi confuză și mai degrabă chinuită emoțional. Fii amabil! Dacă te-ai gândit să scri ceva, aceasta este ziua potrivită. Imaginația ta zboară foarte sus. Lasă cuvintele să curgă și nu te preocupa prea mult de gramatică și structură acum. Poți edita mai târziu.

Cu opt ani de experiență, Claudia Dumitrescu deține atestat de specialist astrolog, fiind absolventă a unor școli acreditate de astrologie. Este specializată mai mult

Dacă duminică ar fi alegeri, tu cu cine ai vota?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un tunel lăsat în paragină timp de 32 de ani a redevenit prioritate. Autoritățile alocă...
De ce a fost eliberată Laura Crișan, de fapt. Ce le lipsește procurorilor de la...
FOTO. Imagini incendiare cu cea mai frumoasă participantă la Power Slap
O mare bancă, prezentă și în România, concediază 9.000 de oameni în urma digitalizării și...
Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu...
Horoscop săptămânal 28 octombrie - 4 noiembrie 2024 cu Mihai Voropchievici. Zodiile care au noroc...
„Nu există alimente minune care cresc imunitatea”. Cum ai grijă de sistemul imunitar în sezonul...
Ce intenționa să facă Laura Crișan cu casa moștenită de la părinți. Un martor i-a...
Pensionarii care vor lua în plus 320 de lei de la 1 ianuarie 2025. Anunțul...
Trecem la ora de iarnă 2024. Cum se dă ceasul la noapte, 26 spre 27...
Cine sunt victimele accidentului de pe DN 2 Urziceni-Buzău? Un minor de 14 ani și...
Accident grav pe DN2, în județul Ialomița! Doi oameni și-au pierdut viața, iar alți trei...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
O altă persoană își parchează mașina în fața curții tale? Ce poți face, legal
Coreea de Nord spune că trimiterea militarilor în Rusia ar fi în conformitate cu normele...
DE CE România încă NU A RENUNȚAT la ora de iarnă?
Ora de iarnă 2024. Se dă ceasul înapoi cu o oră, ora 4:00 devine ora...
Marele mister din jurul unei biserici. Fenomene inexplicabile
Dani Oțil, în lacrimi în timpul unui podcast. Ce l-a emoționat atât de tare: „Sunt...
Cine sunt victimele accidentului de pe DN 2 Urziceni-Buzău? Un minor de 14 ani și...
VIDEO Câți invitați vor veni la nunta lui Iancu Sterp. Mama Geta spune cum se...
Mario Fresh, ținta unui comentariu jignitor! Răspunsul său a devenit viral
BANCUL ZILEI. Niște canibali îl prind pe BULĂ: - Plătești 100 de $, iei bătaie...
Diplomatul francez care a trăit atât ca bărbat, cât și ca femeie