Horoscop 28 septembrie 2024. RACII au parte de noi oportunități în carieră

Horoscop 28 septembrie 2024. RACII au parte de noi oportunități în carieră
Sursa foto: Playground.com
Publicat: 27/09/2024, 15:00

Noi oportunități de carieră apar pe scenă pentru a-ți trezi ambiția. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă, 28 septembrie 2024.

Berbec

Astăzi s-ar putea să fii mai atras de forme de artă neobișnuite. Poate că expozițiile artiștilor locali ți-au atras atenția sau poate că ți-ai dezvoltat gustul pentru muzica alternativă. Filmele cu o mulțime de efecte speciale ar putea, de asemenea, să te atragă. Dacă ești astfel înclinat, aceasta este o zi bună pentru a începe să înveți despre oricare dintre aceste domenii.

Taur

Un vechi prieten pe care nu l-ai mai văzut de mult timp ar putea veni în vizită astăzi. Acest lucru ar trebui să fie o surpriză, dar probabil te vei bucura să vezi această persoană. Ai putea achiziționa o nouă piesă de echipament de vreun fel – un computer sau un centru de divertisment acasă. Casa ta ar trebui să fie ocupată, dar te vei distra.

Gemeni

O invitație neașteptată din partea unui prieten te-ar putea face să mergi într-o scurtă călătorie, poate pentru a vizita această persoană. Conversațiile cu prietenii ar trebui să se dovedească interesante și lămuritoare. O parte din tine s-ar putea schimba pentru totdeauna în bine. Noi interese, poate umanitare, ți-ar putea ieși în cale. Este o zi plină, plină de satisfacții.

Rac

Noi oportunități de carieră apar pe scenă pentru a-ți trezi ambiția. S-ar putea să dai peste niște posibilități neobișnuite de avansare pe care nu le-ai luat în considerare până acum. Acest lucru poate fi un pic intimidant, dar și incitant. Este puțin probabil să renunți la vreo șansă până nu o iei în considerare. Succesul și norocul sunt indicate.

Leu

De cele mai multe ori este bine să ai opinii puternice și să fii independent. Chiar și așa, sunt alte momente în care această atitudine îndepărtează persoanele pe care speri să le apropii. Există o atitudine încăpățânată, dar sensibilă, în lumea ta romantică, cu care ți-ar putea fi greu să te descurci. Poate că tu ai o abordare mai rațională a lucrurilor, în timp ce persoana iubită are o abordare mai emoțională.

Fecioară

Distracția, entuziasmul, romantismul și dragostea sunt toate teme cheie susceptibile de a avea prioritate, dacă ai ceva de spus despre asta – și ai. Nu lăsa pe altcineva să-ți dicteze calea în locul tău. Știi ce vrei, așa că nu spune că nu-ți pasă când o faci. Iubirea vine spre tine. Învață cum să o apuci.

Balanță

Astăzi s-ar putea să te îndrăgostești la prima vedere. Poate de cineva pe care nu l-ai mai întâlnit niciodată sau de un vechi prieten pe care brusc îl vezi într-o lumină nouă. De asemenea, ai putea afla ceva minunat pe care nu l-ai știut până acum despre un partener actual. Indiferent cum se manifestă, ziua de astăzi este de bun augur pentru romantism. Arată din ce în ce mai bine toată ziua. Dacă este posibil, ieși cu partenerul tău în seara asta!

Scorpion

Astrele indică faptul că dragostea și romantismul sunt în favoarea ta. Vei constata că acest domeniu al vieții tale merge bine. Orgoliul iubitei tale are nevoie să fie mângâiat. Cu toate acestea, nu îl răsfățați până în punctul în care partenerul tău devine egocentric și ajunge să nu țină cont de toate dorințele și nevoile tale.

Săgetător

Latura ta sensibilă este scoasă la iveală. Ești ca un dansator pe scenă și accepți acest rol cu plăcere! Există o combinație grozavă de energii la lucru care te lasă să devii mai realist în ceea ce privește dragostea și să o abordezi cu fler și curaj dramatic. Fii mai expresiv când vine vorba de nevoile și dorințele tale.

Capricorn

Ieși din carapacea ta și fii mândru de latura ta sensibilă. Deși te poți simți vulnerabil când vine vorba de dragoste și romantism, asta nu înseamnă că trebuie să o ascunzi. S-ar putea să crezi că toți ceilalți au totul în acest departament, dar nu te lăsa păcălit. Ei sunt la fel de nesiguri ca și tine! Dă-i drumul și lasă această latură a personalității tale să strălucească. Să-ți recunoști vulnerabilitatea este minunat de atrăgător.

Vărsător

Nu ar trebui să ai nicio problemă în a obține ceea ce dorești în majoritatea domeniilor. A sosit momentul să preiei conducerea. Din nefericire, ar putea exista o parte importantă a vieții tale care nu merge exact conform planului, iar aceasta este dragostea și romantismul. Este posibil să te lovești de o atitudine teribil de încăpățânată pe care nu reușești să o străpungi. S-ar putea să fie vorba de propria ta persoană.

Pești

Distracție plăcută alături de cei dragi. Lasă grijile deoparte. Nu te gândi la posibilele consecințe negative ale faptului că te simți bine. Concentrează-te pe distracția și entuziasmul momentului. Ai capacitatea de a crea legături fantastic de puternice între tine și partenerul tău. Dragostea este în favoarea ta, așa că acționează cu încredere. Nu există niciun motiv să te simți rău sau nesigur în vreun fel. Ține capul sus.

Cu opt ani de experiență, Claudia Dumitrescu deține atestat de specialist astrolog, fiind absolventă a unor școli acreditate de astrologie. Este specializată mai mult

Dacă duminică ar fi alegeri, tu cu cine ai vota?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ce ar face Ungaria dacă ar fi atacată de Rusia. Răspunsul șocant dat de un...
Vedeta pe care fanii abia o mai recunosc. Ar fi ajuns așa din cauza fostei...
FOTO. Gafă uriașă a uneia dintre cele mai frumoase femei
Femeia din Bacău aflată în comă, care și-a revenit brusc și a început să cânte....
Scene cumplite în pușcărie, după ce Gabriel de la "Puterea Dragostei" și-a înmormântat soția ucisă...
Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, consideră un păcat cununiile oficiate sâmbăta. „Cei care fac rămân mereu...
Vine iarna în București. Pe ce dată cade prima zăpadă în Capitală, potrivit meteorologilor Accuweather
Categoria de români care riscă să nu mai primească pensia începând cu 1 octombrie 2024
Noua prognoză a hidrologilor: Debitul Dunării la intrarea în ţară, în creştere. Ce debit va...
"I-a murit creierul" Cel mai monstruos culturist din lume a decedat. Ilia avea 36 de...
Cum a fost surprinsă Kate Middleton după terminarea ședințelor de chimioterapie. Fratele prințesei de Wales...
Pictorial de senzaţie cu cei mai obraznici 'iepuraşi' din România. Andreea Bălan, Anda Adam, Lavinia...
Luminile de zi sau faza scurta? Ce trebuie să aprinzi când circuli pe șoselele din...
Premierul Marii Britanii se va întâlni cu Ursula von der Leyen pentru îmbunătăţirea relaţiilor cu...
Obiect CIUDAT, detectat pe radare în timp ce trecea pe lângă Pământ
A explodat bomba despre Klaus Iohannis. S-a aflat ce a făcut președintele României: 18 ani...
Cununiile, interzise sâmbăta: Mirii pot atrage asupra lor un blestem
Ea este femeia care și-a ”pedepsit” soțul pentru infidelitate cu o nouă iubită, care e...
"Ea era rece, moartă, iar el abia respira" Ana Maria a murit în beci, lângă...
A renunțat Flick la prieteni pentru relație? „Eram văzut ca eternul burlac, petrecăreț. Eram petrecărețul...
FOTO. Mesajul transmis de Serhat Akin după ce fost împuşcat la ieșirea dintr-un studio TV:...
BANCUL ZILEI. Bulă, în pat cu fata unui fermier din Vaslui: - Bulă, încetează sau...
Ce a găsit Telescopul Spațial James Webb la periferia Căii Lactee?