Horoscop 29 septembrie 2024. ZODIA care are parte de multe realizări

Horoscop 29 septembrie 2024. ZODIA care are parte de multe realizări
Publicat: 28/09/2024, 15:00

Ți-ai putea face mulți prieteni. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de duminică, 29 septembrie 2024.

Berbec

Ești atras de cineva care are legătură cu munca ta? Dacă da, romantismul cu această persoană ar putea fi în viitorul tău imediat. Nu fi surprins dacă colegul tău pare să manifeste brusc interes pentru tine. Ce faci în legătură cu asta depinde de situația ta, dar cel puțin vei fi flatat. Ți-ai putea face un nou prieten.

Taur

Ai putea să te simți energic și determinat. Există ceva la care simți că trebuie neapărat să lucrezi astăzi. Sunt șanse să nu te poți debarasa de această convingere, așa că cel mai bine ar fi să îți sufleci mânecile și să te apuci de treabă. Fără îndoială, vei obține mai multe realizări decât de obicei și vei fi mândru de rezultate.

Gemeni

Ai sentimentul inconfortabil că ar trebui să faci ceva, dar nu te poți gândi ce anume? Acest sentiment ar putea să vă deranjeze toată ziua. Cel mai bine este să încerci să îți amintești. Încearcă să stai într-o cadă cu apă fierbinte. Lăsă-te pe spate, închide ochii și lasă apa să curgă în jurul tău. S-ar putea să nu îți amintești chiar acum, dar probabil că îți va veni în minte mai târziu.

Rac

Ești implicat într-o activitate de grup importantă, probabil cu prieteni apropiați? Dacă da, s-ar putea să lucrezi la o sarcină vitală, care implică probabil comunicarea. Un partener de dragoste ar putea fi, de asemenea, implicat. Poți fi destul de intens în astfel de momente, așa că nu te manifesta prea dur cu cei din jur. Folosește-ți toate abilitățile interpersonale, fii un bun ascultător și ar trebui să realizezi ceea ce îți dorești.

Leu

Chestiunile legate de carieră te pot forța să intri în atenția publicului exact atunci când ai prefera să te izolezi și să lucrezi singur. Acest lucru ar putea fi frustrant, dar de el ar putea depinde beneficii financiare semnificative. Așa că ieși din carapace și întâlnește-te cu publicul! În cele din urmă, te vei bucura că ai făcut-o. Ți-ai putea face niște contacte extraordinare și chiar niște prieteni noi.

Fecioară

Atitudinea celorlalți față de tine poate părea că se schimbă. S-ar putea să nu fii sigur ce înseamnă acest lucru. Adevărul este că te schimbi, iar unora dintre prietenii tăi s-ar putea să le placă ceea ce devii, iar alții să se simtă mai puțin confortabil. Nu poți opri ceea ce se întâmplă. Va fi un proces foarte pozitiv pe termen lung. Doar că s-ar putea să fie dificil acum. Ai răbdare cu prietenii tăi și cu tine însuți.

Balanță

O serie de posibilități profesionale și personale diferite și neașteptate s-ar putea să te facă să fii puțin confuz cu privire la direcția pe care vrei să o urmezi. Este posibil să te confrunți cu o alegere de un anumit fel, dar în acest moment nu ești foarte sigur de direcția pe care vrei să o urmezi. Nu te grăbi. Nu este necesar să faci totul astăzi. Așteaptă câteva zile, analizează-ți opțiunile și apoi ia o decizie.

Scorpion

Astăzi s-ar putea să te confrunți cu o alegere. S-ar putea să te gândești în termeni de relocare pentru a avansa în carieră, dar ai putea fi confuz în ceea ce privește opțiunile tale. S-ar putea să te lupți cu mai multe opțiuni. Este puțin probabil ca aportul membrilor familiei să te ajute în acest moment. Așteaptă câteva zile și apoi gândește-te serios la ceea ce vrei să faci.

Săgetător

O problemă intelectuală se poate dovedi confuză, iar lectura și cercetarea dezvăluie informații contradictorii. S-ar putea, de asemenea, să auzi niște bârfe care nu ți se par tocmai corecte. Aceasta nu este ziua în care să crezi tot ce citești sau auzi sau să încerci să dai sens la ceva care te-a nedumerit. Vei fi într-un spațiu mai bun mai târziu. Pune-le deoparte pentru câteva zile și apoi abordează-le.

Capricorn

Confuzia legată de bani ar putea fi în mintea ta astăzi. Acest lucru nu înseamnă neapărat că finanțele tale sunt în haos. Sunt șanse să te confrunți cu opțiuni necunoscute în ceea ce privește viitorul tău financiar, astfel că s-ar putea să nu fii în măsură să iei niciun fel de decizie. Nu simți că trebuie să o faci astăzi. Cel mai bine ar fi să așteptați câteva zile, până când vei fi ceva mai concentrat, pentru a-ți analiza opțiunile.

Vărsător

O relație pe care poate că ai format-o de curând s-ar putea să te pună pe gânduri astăzi. Ar putea fi vorba de o relație romantică sau de un alt fel de cunoștință. S-ar putea să nu fii sigur în ce direcție vrei să se dezvolte această implicare. Nu este o zi în care să te gândești prea mult la asta deoarece lucrurile nu vor deveni clare astăzi.

Pești

S-ar putea să te simți oarecum sub așteptări. Probabil că ești stresat și ai nevoie de odihnă. Preocupările legate de muncă ar putea fi, de asemenea, confuze. S-ar putea să ai o mulțime de sarcini de făcut și să nu fii sigur de unde să începi. Poate că nu ar trebui să începi deloc astăzi. Poate că trebuie să îți iei o zi liberă pentru a te odihni și apoi să te apuci de treabă mâine, când te vei simți din nou în apele tale. Gândește-te la asta!

Cu opt ani de experiență, Claudia Dumitrescu deține atestat de specialist astrolog, fiind absolventă a unor școli acreditate de astrologie. Este specializată mai mult

Dacă duminică ar fi alegeri, tu cu cine ai vota?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ce ar face Ungaria dacă ar fi atacată de Rusia. Răspunsul șocant dat de un...
Pensionarii născuți în acești ani primesc pensii cu 400 de lei mai mici. Vezi calculul...
FOTO. Actriță de filme interzise a spus dacă ar petrece o noapte cu Gigi Becali!...
Scenariul negru al unui război cu Rusia. Generalul Bălăceanu: „Am putea pierde cel puțin 30.000...
Gabriela a murit într-un accident, iar soțul ei, pompier chemat la intervenție, a leșinat când...
O fetiţă româncă din Marea Britanie a înregistrat două recorduri mondiale pentru lungimea părului ei
Medvedev amenință „țările mici” din NATO cu lovituri nucleare tactice: „Acel stat nu va mai...
Ce mâncau Nicolae și Elena Ceaușescu la micul-dejun, de fapt. Românii duceau lipsa acestor alimente,...
Cum arăta Gabriela Prisăcariu înainte să devină celebră. Nici că o recunoști! Soţia lui Dani...
ANM anunţă furtuni puternice în Bucureşti. Când va fi lovită Capitala de vremea extremă, cu...
A fost împușcat la ieșirea din sediul unei televiziuni
Un TIR a intrat într-o casă, iar șoferul a rămas încarcerat! Ce a încercat șoferul...
Pictorial de senzaţie cu cei mai obraznici 'iepuraşi' din România. Andreea Bălan, Anda Adam, Lavinia...
Luminile de zi sau faza scurta? Ce trebuie să aprinzi când circuli pe șoselele din...
România se pregăteşte de ploile masive din weekend. Coduri emise de ANM şi INHGA. A...
Fenomen EXTREM de rar observat la acceleratorul de la CERN
Ungaria, la ani lumină de România! Budapesta ne-a luat complet fața. Ungurii i-au cucerit pe...
Valea Oltului, închisă din nou. Anunț de ultimă oră
Un român rătăcit în munți a sunat la 112, dar salvatorii nu se așteptau la...
A fost împușcat la ieșirea din sediul unei televiziuni
Raluca Podea, mărturisiri șocante despre tatăl ei, la mai bine de un an de la...
Motivul pentru care David Popovici a refuzat un cadou de mii de euro
BANCUL ZILEI. Bulă, în pat cu fata unui fermier din Vaslui: - Bulă, încetează sau...
A fost publicată cea mai detaliată hartă în infraroșu a Căii Lactee