Horoscop 4 august 2024. ZODIA care va merge într-o vacanță de vis

Horoscop 4 august 2024. ZODIA care va merge într-o vacanță de vis
FOTO - Caracter ilustrativ
Publicat: 03/08/2024, 15:00

Există momente în care fiecare simte puternic unde îi este destinul. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de duminică, 4 august 2024.

Berbec

Este ușor să îți imaginezi un prieten care vine la tine acasă să bea o cafea și ajunge să îți transmită ție toată energia sa. Să sperăm că acest lucru nu se întâmplă prea târziu seara pentru că vei avea apoi probleme în a adormi! Această energie va da un mare impuls proiectelor tale. Vei porni într-o cruciadă! Alege cu atenție.

Taur

Este posibil să simți o nevoie urgentă de a-ți folosi energia fizică, ceea ce aduce în discuție sportul în viața ta. Faci suficientă mișcare? Dacă nu, acesta ar putea fi un moment bun pentru a te înscrie la o sală de sport. Chiar mai bine ar fi să participi la o activitate sportivă de grup. Găsește una care îți place și pune-te în mișcare.

Gemeni

O zi ca aceasta ar trebui să-ți ofere demonstrația perfectă a unui vechi adevăr – oamenii uită repede dificultățile pe care le-au avut în viață și își amintesc mult timp perioadele de fericire. Vei fi debordant de energie. Întrebarea este acum ce ai de gând să faci cu ea? Există multe domenii în care ți-ai putea cheltui energia. Trebuie să începi de la zero.

Rac

Ai dorința de a face o călătorie departe de locul în care locuiești? Ți-ar plăcea să trăiești în Europa sau în Asia? Acestea sunt dorințe pe care le poți avea în acest moment pentru că ești în plin proces de lărgire a câmpului tău de posibilități. Vezi dacă poți pune serios pe picioare un proiect de acest gen. Oamenii vor fi încrezători în soliditatea ta în acest moment.

Leu

Ce se întâmplă în relațiile tale de obicei amiabile? Se pare că ești în căutarea unei lupte. S-ar putea ca cineva să-ți fi furat o poziție de lider pe care ți-o doreai? Ai tendința să îți placă să fii în fruntea grupului, iar acum te confrunți cu rezistență. Așa că implică-te într-un nou proiect de grup, astfel încât toată lumea să se împace. Gândește-te să pleci într-o călătorie.

Fecioară

Există momente în care fiecare simte puternic unde îi este destinul, iar astăzi va fi unul dintre aceste momente. Este posibil ca în curând să vrei să dai vieții tale o orientare fundamental diferită, care va fi valabilă timp de mai mulți ani. Nu doar profesia ta va fi afectată, ci fiecare domeniu din viața ta – locul în care locuiești, relațiile și copiii.

Balanță

Astăzi este o zi excelentă pentru a acționa asupra unor lucruri care se pregătesc în creierul tău de ceva timp. Poate că te-ai simțit nesigur pe tine. Este în regulă să te predai și să recunoști că pur și simplu nu ai toate răspunsurile. Folosește asta ca pe o oportunitate de a te restructura și reconstrui. Îmbrățișează necunoscutul mai degrabă decât să te temi. Acesta este un moment excelent pentru a te îndrepta spre el.

Scorpion

Astăzi s-ar putea să fii influențat de o persoană (probabil un bărbat) care emană genul de determinare care este produsă de o combinație de forță spirituală și intelectuală și de credință. Despre asta este vorba atunci când se vorbește despre un lider de mare integritate. Întâlnirea cu această persoană este de natură să te inspire să te angajezi într-o lucrare bună, poate o organizație caritabilă.

Săgetător

S-ar putea să fi avut tendința de a-ți urma rutina zilnică letargic în ultima vreme, dar astăzi ceasul deșteptător te trezește. Este posibil să înțelegi că este nevoie urgentă de ajutorul tău și că nu este timp de pierdut. Te poți aștepta să investești o mare cantitate de energie într-un singur obiectiv, bine definit. Dacă de obicei rătăcești de la un proiect la altul, aceasta va fi o schimbare pentru tine.

Capricorn

Ziua va fi destul de agitată. Există o oarecare probabilitate să te simți obligat să rezolvi în cele din urmă o chestiune plictisitoare, fie detaliile unui proiect, fie o problemă legată de viața ta domestică. Nu te vei odihni până nu vei termina și nu te vei lăsa distras, indiferent cât de mult vei fi ademenit să te alături celorlalți. Singurul lucru care va conta pentru tine va fi rezolvarea acestei probleme.

Vărsător

Ziua care urmează va fi încercată pentru tine. Vei avea un foc care îți face ravagii în interior. S-ar putea să ai un discurs de ținut sau un spectacol privat de susținut pentru cei dragi. În orice caz, va trebui să te dovedești pe tine însuți și nu vei cruța nicio energie în această încercare. Vei fi complet epuizat până la sfârșitul zilei. Plănuiești să te odihnești.

Pești

Te poți aștepta la o zi încărcată. Nu programa nimic în plus! Casa, familia sau partenerul este posibil să te solicite foarte mult. De fapt, energia ta poate fi întinsă până la punctul de rupere, așa că ai grijă să îți păstrezi ceva putere în rezervă. Dacă te dăruiești complet lor, nervii tăi vor fi distruși!

Cu opt ani de experiență, Claudia Dumitrescu deține atestat de specialist astrolog, fiind absolventă a unor școli acreditate de astrologie. Este specializată mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
FOTO. Ce este în cutia primită de medaliații Jocurilor Olimpice 2024 de la Paris. „Aș...
Acest român a comandat o salată, într-o tavernă din Thasos. A rămas cu gura căscată...
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au...
Ultimele imagini cu Nicu Covaci în viață! Familia și prietenii i-au fost alături până la...
Medicul care l-a tratat pe Nicu Covaci face dezvăluiri despre ultimele zile ale legendarului solist
Greșeala majoră comisă de ucigașul doctoriței din Brăila. Îl va costa mult, azi și-a aflat...
Dieta Ginei Pistol cu 4 mese pe zi. Cum arată soția lui Smiley acum, după...
Regretul cu care a murit Nicu Covaci. Liderul trupei Phoenix s-a stins la 77 de...
De ce a murit, de fapt, Nicu Covaci: Nu mă doare nimic, dar sunt așa...
Vești proaste pentru românii care se pensionează anticipat. Câți bani vor pierde din pensie dacă...
Pictorial de senzaţie cu cei mai obraznici 'iepuraşi' din România. Andreea Bălan, Anda Adam, Lavinia...
Cât costă să faci un test de droguri rapid? Medicamente și alimente care ies pozitiv...
Ce loc ocupă România în clasamentul medaliilor la Jocurile Olimpice de la Paris
A rupt TĂCEREA! SECRETE închise în LABORATORUL unui ALCHIMIST, făcute publice!
Proprietarii de apartamente au interzis. Cei care stau la bloc nu mai au voie. Se...
Vin marile schimbări pentru aceste zodii. Viața li se întoarce pe dos
Noi imagini cu Teodora Marina Marcu de la Insula Iubirii sezonul 6! Cum arată în...
Acum sunt colegi în ceruri! Rareș și Bogdan, agenți de poliție, au murit împreună. Alexandra,...
Oana Ioniță, despre cum i-a spus fiicei sale cine este tatăl ei adevărat. „Ea se...
Maria Constantin, dezvăluiri surprinzătoare despre momentele în care a fost înselată chiar în propria casă:...
BANCUL ZILEI. O blondă intră tremurând într-o farmacie: - D..d..doaaamnăă..a..veve..ți vi..vibratoare?
Harta „Pădurii de Hidrogen” sprijină teoria existenței materiei întunecate