Horoscop 5 iulie 2024. SĂGETĂTORII iau decizii bune

Horoscop 5 iulie 2024. SĂGETĂTORII iau decizii bune
Publicat: 04/07/2024, 15:00

Adevărul situației va deveni clar. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de vineri, 5 iulie 2024.

Berbec

Deschide-te și dezvăluie mai mult din latura ta sensibilă. Cu cât ești mai dispus să împărtășești cu ceilalți, cu atât ei se vor simți mai confortabil să împărtășească lucruri cu tine. Capul și inima ta sunt în acord, așa că folosește acest lucru în avantajul tău. Folosește-ți mintea pentru a avea o abordare rațională a sentimentelor tale. Adevărul situației va deveni clar.

Taur

Lucrurile ar trebui să meargă bine pentru tine astăzi, atâta timp cât poți menține drama la un nivel minim. Poți sări peste orice obstacol din calea ta, așa că nu-ți face griji pentru nimic. Ai un spirit ascuțit, intuitiv, care este ancorat în lumea reală. Ocupă-te de detalii și planifică-ți următoarea mișcare importantă. Fă curățenie, organizează și aruncă lucrurile care nu îți mai servesc.

Gemeni

S-ar putea să fii nevoit să cobori la nivelul solului într-un mod destul de sobru. Poate că uiți o piesă importantă a unui obiectiv pe care ți l-ai propus. Aceasta este o zi bună pentru a-ți revizui progresul și a te ocupa de orice detaliu care necesită atenție. Păstrează-ți viu spiritul aventuros, dar ai cel puțin un picior pe pământ solid.

Rac

Ai o capacitate extraordinară de a înțelege mecanismele interne ale oricărei situații. S-ar putea să fie nevoie să oferi cuiva o verificare a realității pentru a te asigura că sunt pe aceeași pagină ca și tine. Folosește-ți criticile în mod constructiv, astfel încât să nu te îndepărtezi de oameni. Ajută la umplerea golurilor într-o situație care nu este pe deplin înțeleasă de toate părțile și mută proiectul la nivelul următor.

Leu

Nu spune nimic despre cineva pe la spatele său. Sentimentele sunt ușor rănite într-o zi ca aceasta. Oamenii vor ști instinctiv că ai spus lucruri negative despre ei. Fii sincer cu orice mărturisiri pe care ar trebui să le faci față de cineva drag. Fii sincer și deschis cu sentimentele tale.

Fecioară

Când vine vorba de decizii, fă ceea ce este mai bine pentru tine astăzi. Nu simți că trebuie să îndeplinești anumite sarcini doar din cauza vinovăției față de o situație din trecut. Fă lucrurile pentru că vrei să le faci, nu pentru că te simți obligat față de altcineva. Singura obligație pe care o ai este față de tine. Dacă este cu adevărat dorința ta să ajuți pe cineva, atunci fă-o, dar nu sacrifica prea mult din tine în acest proces.

Balanță

Este timpul să te liniștești de la activitățile rapide din ultimele zile și să te retragi într-o stare de spirit mai liniștită. Ocupă-te de detaliile la care nu ai reușit să te ocupi în timp ce erai plecat să te distrezi. Acum este momentul să te întorci spre interior și să reflectezi. Bazează-te pe rezervele tale interioare, spre deosebire de acțiunile tale îndreptate spre exterior. Rămâi cu picioarele pe pământ și lasă-ți emoțiile să lucreze cu latura ta rațională.

Scorpion

Aceasta este o zi excelentă în care gândirea ta este clară și emoțiile tale stabile. Folosește această combinație puternică dintre o stare de spirit solidă și sentimente pline de compasiune pentru a te exprima într-un mod sincer și pozitiv. Există o mare putere de partea ta care te ajută să îți urmărești obiectivele și să obții exact ceea ce îți dorești.

Săgetător

Întoarce-ți energia spre interior astăzi. Fă o listă detaliată a ceea ce trebuie să faci, în ordinea priorităților. Este timpul să faci inventarul și să te organizezi. Sunt favorizate proiectele orientate spre detalii, iar tu ai mult mai multă răbdare și concentrare decât de obicei. Încetinește ritmul și nu uita să miroși trandafirii când treci pe lângă ei.

Capricorn

Capul și inima ta lucrează în concert astăzi. Lucrurile se aranjează exact așa cum te așteptai. Ai încredere în tine. Mai mult ca sigur, ai soluția perfectă pentru fiecare situație. Poate că percepția ta incredibilă asupra circumstanțelor va prinde pe cineva cu garda jos. Fii pregătit pentru niște reacții surprinzătoare.

Vărsător

Intră în contact cu latura ta vulnerabilă astăzi. Nu pretinde să fii altcineva. Realizează că poți fi tu însuți și să te simți bine, fără a fi nevoie să acaparezi toată atenția. Stabilizează-ți mintea și creează-ți spațiu pentru a crește. Ia unele dintre sfaturile pe care le dai altora și aplică-le la tine.

Pești

Aceasta este ziua ta, așa că nu lăsa pe nimeni să ți-o ia. Cheia va fi să iei un avans în ceea ce privește orice obiective pe care dorești să le îndeplinești. Nu pierde timpul gândindu-te cum anume le vei îndeplini. Doar începe. Primul pas este cel mai important. Ești cu picioarele pe pământ chiar acum, ceea ce te ajută să înțelegi mai bine ce trebuie să faci.

Cu opt ani de experiență, Claudia Dumitrescu deține atestat de specialist astrolog, fiind absolventă a unor școli acreditate de astrologie. Este specializată mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
VIDEO. Se vinde o fostă vilă a lui Ceaușescu. Cât cere statul pe clădire, după...
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri...
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu...
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut...
Detaliul care a dus la prinderea criminalului din Brăila. Ce a început să facă după...
S-a transformat total în câteva luni: acuzată că a luat OZEMPIC pentru a slăbi! Vedeta...
Petruţa a plătit 12.000 de euro pe meditaţii şi a fost admisă pe poziţia 71....
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
Când și unde va avea loc înmormântarea lui Andrei Versace. Sicriul cu trupul neînsuflețit al...
Au peste 40 de ani, dar arată ca la 20. Ele sunt vedetele pentru care...
Cele mai ieftine SUV-uri cu transmisie automată. Care sunt rivalii lui DUSTER?
Războiul din Ucraina, ziua 881. Kievul primeşte în august 1,4 miliarde de euro din profiturile...
Obiceiul CIUDAT al lui Darwin! L-a ajutat să trăiască mai mult?
Adio, maestre! Marele actor s-a dus în ceruri. Era iubit și adorat de toți
Marele anunț pentru pensionari. Când vor primi bani în plus
Imagini din apartamentul în care Andrei Versace a fost găsit fără suflare. Ce se observă...
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace
Ce i s-a întâmplat Getuței Sterp în timp ce mergea la oi? Tânăra și soțul...
Fratele lui Andrei Versace rupe tăcerea după moartea lui: ”Nu a fost ucis, nu avea...
BANCUL ZILEI. Costică îl întreabă pe Mitică: –De ce porți verigheta pe mâna cealaltă?
Cum a plecat un medic român la război: Tată-meu mi-a dat sabia şi revolverul lui,...