Horoscop financiar pentru săptămâna 17-23 februarie 2020. Banii cad din cer pentru această zodie

Horoscop financiar pentru săptămâna 17-23 februarie 2020. Banii cad din cer pentru această zodie
Publicat: 17/02/2020, 23:26

Horoscop săptămânal BANI și SUCCES, 17-23 februarie 2020. Ce impact are asupra banilor Mercur retrograd și Soarele în Pesti?

Iată horoscopul pentru bani și tendințele spre succes pe săptămâna 17-23 februarie 2020, conform influențelor date de mișcare și aspectele astrale ale planetelor în aceasta săptămână.

Horoscop pentru BANI și succes: energia Capricornului ne susține financiar

În săptămâna 17-23 februarie, energiile se schimbă substanțial: Soarele va intra în zodia Pesti, urmând o lună cu accent mai mare pe spiritualitate ; Mercur începe tranzitul de staționare retrogradă din 17 februarie tot în Pesti.

Energia determinatului Capricorn este activă și ne susține în plan profesional și financiar întrucât Marte, planeta acțiunii și energiei, a intrat pentru șase săptămâni în aceasta zodie unde nu a mai fost de 2 ani și unde se simte în mare putere, potrivit SfatulParintilor.ro.

Marte se alătură celorlalte planete Saturn, Pluto, Jupiter și Nodului Sud, deci pune multă presiune pe Capricorn. Toate aceste mișcări astrale au un cuvânt de spus în sectorul financiar și profesional al fiecărei zodii.

E vreme de dat bani, de făcut plati, de investit, sau din contra, e vreme de luat, de încasat, de sporit bani sau de avut grija mai mare de ei?

O zodie e foarte bine poziționată în Horoscop, în raport cu banii: Leii sunt foarte buni la a-și face bugete, atrag ușor bani și stiu să îi gestioneze. Ei vor economisi bani până când vor avea mai mult decât suficient că să își cumpere tot ce își doresc. Acesta e un mare talent al Leilor.

Horoscop săptămânal BANI BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Săptămâna aceasta este despre energia pe care o primești din Univers și care iți impactează viață profesionala. Poți lua în calcul să devii partener cu cineva pe care nu îl/o știi prea bine că să faci o treaba cât mai profesionist la job sau să te aliezi cu alții cu care te înțelegi.

Nu călca pe nimeni pe picioare că să nu declanșezi o lupta de putere. Ia-o ușurel, cu tact și lent și vei căștiga ce vrei. Construiește-ți strategiile cu înțelepciune.

Relația Berbecului cu banii : Berbecii sunt uluitor de eficienți în joburile lor și au predispoziția să facă, așadar, mulți bani din munca lor. Sunt însă destul de impulsivi și pot face multe cheltuieli neplanificiate. Pot să tina de un buget o vreme, însă daca ceva îi tentează, vor face acea cumpărătură.

Totuși, Berbecii sunt și înțelepți și stiu când să își puna singuri limita cu privire la suma cheltuita, așa încât să se mențină în echilibru.

Horoscop bani și succes TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Aspectele astrale ale săptămânii sunt importante pentru zodia ta, pentru că riști să iți strici eforturile depuse pentru o comunicare cât mai buna cu oamenii de care depind banii tai.

Fii prudent ce spui, nu te repezi, nu te exprima fară claritate, nu lasă gura să o ia înaintea gândirii. Felul în care câștigi banii curenți poate fi în schimbare.

Pentru cele mai bune rezultate, lasă-te călăuzit de flux, nu te opune fluviului vieții și nu te lupta cu morile de vânt.

Relația Taurului cu banii : Taurii adora lucrurile frumoase, le place să se răsfețe în ceea ce poate fi cumpărat cu banii și se bucura din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc și foarte mult și susținut că să își facă banii și sunt buni la a-i produce și atrage, dar sunt și mari pricepuți la a-i cheltui.

Din acest motiv, au tendință să aibă probleme cu bugetul ; nu suporta că cineva să le spună că nu pot avea ceva sau să nu își cumpere ceva pentru că e prea extravagant fata de ce au alții. În schimb, Taurii sunt generoși și fac cadouri scumpe și celorlalți. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci daca lucrurile devin prea dezechilibrate, își vor pune frană la cheltuieli. Dar trebuie să ajungă foarte aproape de acea limita că să simță cu adevărat pericolul financiar.

Horoscop săptămânal BANI GEMENI (21 mai – 20 iunie)

În aceasta săptămână, sunt energii puternice ce se ciocnesc în ceruri iar tu poți elimina din jurul sau viață ta oameni pe care nu îi suporți și pe care i-ai tolerat și așa prea mult. Este timpul să nu te mai ascunzi în spatele altora sau să pretinzi că ești amabil când nu acesta e adevărul tău.

Dacă lucrezi cu oameni cu care nu te înțelegi, se simte la rezultat. Dacă vrei să obții banii pe care îi dorești și meriti, este o săptămână în care trebuie să fii asumat și sincer.

Relația Gemenilor cu banii : În Gemeni exista o dubla personalitate și în legătură cu tema banilor. Pe de-o parte, exista o parte a lor care este foarte practica și prudenta financiar dar exista și cealaltă parte căreia îi place să riște, să își joace banii, să își încerce norocul prin mișcări nu foarte sigure financiar. Nu există o predicție care parte vă domina, poate fi oricare oricând.

Gemenii sunt foarte buni să își economisească banii, să îi cheltuiască cu înțelepciune și apoi, din senin, să apară o idee, o ocazie și să fie în stare să facă ceva nesăbuit cum ar fi să cumpere acțiuni fară să fie siguri că e bine sau să învestească într-o afacere instabila.

Citește continuarea pe SfatulParintilor.ro.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Dezvăluiri scandaloase în cazul profesoarei de sport care și-a abuzat doi elevi. Cum i-a ademenit...
BAC 2024 | Avem subiectele care au picat la limba maghiară, la proba de azi...
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant...
O fetiță de 3 ani din Constanța a ajuns la spital după ce a mâncat...
Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre vacanța cu Gabi Bădălău în Paris: 'Am fost cu iubirile mele!'...
DIETA-minune a lui Neti Sandu, pe care o respectă cu sfințenie! Ce SECRETE are la...
Ţara din Europa în care un şofer a rămas fără maşină după ce a condus...
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui...
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
Publicație britanică, despre Dacia Duster: Nu e mastodont electric de 400 CP...
Viktor Orban s-a întâlnit cu Vladimir Putin la Kremlin, în ciuda criticilor din partea liderilor...
Această INVENȚIE de acum 40.000 de ani a SCHIMBAT ISTORIA MODEI pentru totdeauna!
Codul Rutier se modifică. Legea care te lasă fără PERMIS Se aplică pe toți șoferii
România Pitorească. Micul colț de rai unde soarele răsare de două ori într-o zi
Vero Căliman, apariție sexy în costum de baie. Cum arată fosta Fetiță Zurli la plajă....
Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe...
Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A...
Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta...
BANCUL ZILEI. Bulă la ora de Anatomie. Profesoara: – Bulă, ce este coloana vertebrală?
Vulcanii Stromboli și Etna au erupt. Cum se prezintă situația?
×