Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 13 decembrie 2021. Marte intră în zodia Săgetător

Publicat: 13/12/2021, 06:00

Horoscopul zilei de 13 decembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Marte, planeta acțiunii și a determinării, își începe astăzi tranzitul prin zodia Săgetător, tranzit care va continua până pe 24 ianuarie 2022. În toată această perioadă vom da dovadă de multă energie, vom fi dornici de cunoaștere și explorare a unor noi domenii. Este o perioadă favorabilă călătoriilor, aventurilor, noilor experiențe de viață, o perioadă care ne deschide noi orizonturi.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Te vei bucura de tranzitul lui Marte în sectorul cunoașterii, al filozofiilor de viață și al străinătății. Cum Marte îți este și guvernator, îți vei recăpăta energia și vei deveni foarte determinat să cunoști lucruri noi, noi persoane, să studiezi domenii noi și să acumulezi sau aprofundezi informații.

Horoscop zilnic Taur

Tu vei avea parte de tranzitul lui Marte în sectorul intimității și al banilor deținuți împreună cu ceilalți, în special cu partenerul de viață. În următoarea perioadă, va crește pasiunea în dormitor și, pe de altă parte, vei fi și foarte determinat să intri în posesia unor bunuri materiale, să-ți îmbunătățești veniturile prin diverse mijloace. Posibile tensiuni legate de viața intimă.

Horoscop zilnic Gemeni

Marte îți va tranzita sectorul relațiilor și căsniciei și pentru tine poate începe o perioadă în care atenția și energia vor fi canalizate fie către consolidarea relației de cuplu, fie către găsirea unui partener de viață. S-ar putea ca în cuplu și în relațiile rpofesionale să devii mai competitiv, mai orgolios, dar și mai conflictual.

Horoscop zilnic Rac

Tu vei avea parte de acest tranzit al lui Marte prin sectorul muncii și sănătății. Astfel, îți vei canaliza toată energia pentru a-ți îndeplini cât mai conștiincios activitățile la job, vei deveni foarte responsabil, determinat și hotărât. Pe de altă parte, acest tranzit te-ar putea suprasolicita foarte mult și din acest motiv va trebui să acorzi toată atenția necesară odihnei și relaxării.

Horoscop zilnic Leu

Marte în Săgetător îți va activa sectorul iubirii și al creativității și vei fi dornic de noi experiențe în dragoste, dornic să cunoști noi persoane. Cei care au deja o relație vor fi determinați să o consolideze. Nu este exclus ca cei singuri să intre în aventuri amoroase, chiar sexuale. Creativitatea și zona artistică pot cunoaște o înviorare și poți avea succes în aceste zone.

Horoscop zilnic Fecioară

Cu Marte în Săgetător începe o perioadă în care nevoile tale vor fi mult mai legate de propria persoană, de consolidarea statutului în cămin. Nu sunt excluse tensiunile cu familia. Energia ta va fi canalizată către activitățile legate de locuință. Este foarte probabil ca unii nativi să se ocupe de renovarea, redecorarea casei sau chiar să facă o mutare.

Horoscop zilnic Balanță

Acest tranzit al lui Marte prin Săgetător te va susține în toate activitățile care presupun studiu, aprofundarea cunoștințelor, cercetare, învățare și predare. Poți fi foarte direct în comunicarea cu cei din jur și poți spune lucrurilor pe nume fără să te gândești prea mult la consecințe, maia les în cuplu.

Horoscop zilnic Scorpion

Pentru tine, tranzitul lui Marte, guvernatorul tău secundar, va fi de bun augur și îți va aduce toată energia și determinarea de care ai nevoie pentru a-ți îmbunătăți situația financiară. Vei munci mai mult și cu mai multă sârguință pentru a face bani, însă ține cont că și cheltuielile vor crește. Unii nativi se pot lupta pentru niște drepturi salariale.

Horoscop zilnic Săgetător

Marte își va începe tranzitul prin zodia ta și pentru tine va începe o perioadă energică, în care determinarea de a explora lucruri noi va fi foarte mare. Poți pleca în călătorii, te poți axa pe studiu în vederea afirmării unor calități personale și poț deveni excesiv de pasional și dornic de aventuri.

Horoscop zilnic Capricorn

Tranzitul lui Marte prin Sîgetător nu este de bun augur pentru tine, dat fiind că-ți activează sectorul subconștientului și al trecutului. Poți traversa o perioadă de tumult interior, în care ai putea să te întorci în trecut, să reiei sau să reanalizezi situații din trecut în care ai acționat într-un anume mod. Încearcă să nu te lași afectat de frici, temeri, obsesii și vicii.

Horoscop zilnic Vărsător

Relațiile cu prietenii vor deveni centru de interes pentru tine, odată cu tranzitul lui Marte prin Săgetător. Îți vei canaliza energia pentru a lega noi relații de prietenie, pentru a-ți consolida relațiile deja existențe, însă ține comt că pot să apară și conflicte în naturaj. Poți pune la cale planuri îndrăznețe de viitor și te poți dedica cu mai multă energie proiectelor tale.

Horoscop zilnic Pești

Ai șansa de a te face remarcat din punct de vedere profesional în această perioadă în care Marte îți tranzitează sectorul carierei. Energia și determinarea de care vei da dovadă acum vor fi mari, în efală măsură cu ambițiile profeisonale. Ai curajul și îndrăzneala necesare să-ți atingi obiectivele și scopurile propuse, dar ai grijă și la imagine.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Descoperirea care ne face să regândim modul în care a apărut viața pe Pământ”. Ce...
Ipoteză bulversantă lansată în cazul morții lui Andrei Pârvan A fost otrăvit Versace?! 😲
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate...
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut...
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele...
Mantea și-a dezvăluit DIETA specială pe care o respectă! Arată fabulos la 38 de ani
Dentista Marina Gavril ar fi fost ucisă la comandă. Luni a fost înmormântată în R....
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
Detalii terifiante din ancheta crimei de la Brăila! Unde a fost descoperit ADN-ul suspectului care...
Au peste 40 de ani, dar arată ca la 20. Ele sunt vedetele pentru care...
Cele mai ieftine SUV-uri cu transmisie automată. Care sunt rivalii lui DUSTER?
Oamenii de ştiinţă sunt uimiţi de „oxigenul întunecat” din adâncurile oceanului Pacific
Eveniment RAR deasupra Antarcticii! S-a întâmplat BRUSC
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în...
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Imagini din apartamentul în care Andrei Versace a fost găsit fără suflare. Ce se observă...
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace
Cât au plătit Tavi Clonda și Gabriela Cristea pentru o cursă de la aeroport la...
Cine sunt părinții lui Andrei Versace și cu ce se ocupă? Povestea unui imperiu imobiliar...
BANCUL ZILEI. Costică îl întreabă pe Mitică: –De ce porți verigheta pe mâna cealaltă?
Un fost astronaut NASA ar putea fi următorul președinte al Statelor Unite