În 2044, anul în care ar putea exista horoscop pentru ROBOȚI, apar transformările majore pentru nativii a patru zodii din cauza lui Pluto

În 2044, anul în care ar putea exista horoscop pentru ROBOȚI, apar transformările majore pentru nativii a patru zodii din cauza lui Pluto
Publicat: 22/09/2024, 10:00
Actualizat: 22/09/2024, 10:26

Pluto, planeta puterii și transformării, traversează semnul Vărsătorului pentru următoarele două decenii.La nivel global, acest tranzit aduce schimbări majore în structurile sociale și redefinește felul în care societatea funcționează. Planeta pitică, considerată cândva cea de-a noua planetă de la Soare, are nevoie de aproximativ 248 de ani pentru a-și încheia o orbită completă în jurul zodiacului.  

Tranzitul lui Pluto în Vărsător, pe care îl trăim în prezent în 2024 și care va dura până în 2044, sugerează că ne aflăm într-o altă eră a transformării profunde. Sistemele din domeniile științei și tehnologiei, precum și cele din finanțe și surse de energie, ar putea fi reconstruite cu o abordare mai rațională, algoritmică, colectivă și futuristă, în special în sfera inteligenței artificiale și a descoperirilor legate de spațiul cosmic.

De asemenea, este posibil ca, în această perioadă, călătoriile comerciale în spațiu să devină mai populare, inclusiv posibilitatea cazărilor pe orbita Pământului. Poate că, în următorii 20 de ani, vom fi surprinși de dezvăluirea unor forme de viață extraterestră inteligente și avansate… cine știe?

Este posibil ca în această nouă fază a lumii să fim martori la progrese semnificative în domeniile roboticii, geneticii și, mai ales, al inteligenței artificiale. De fapt, observând deja lucrurile care ne sunt accesibile și care sunt puse în aplicare, va fi dificil să ne imaginăm ceva care să nu fie posibil în următoarele două decenii.

Va exista horoscopul pentru roboți?

Deși roboții și cyborgii cu inteligență artificială nu au personalitate în sensul uman sau un moment specific al nașterii, ceea ce le-ar putea lega de un semn zodiacal, nu este exclus ca în 2044 să apară un „horoscop” special conceput pentru aceste entități. Într-un viitor în care inteligența artificială și cyborgii vor juca un rol important în societate, ar putea exista o tendință de a adapta și extinde concepte astrologice pentru a reflecta interacțiunea om-mașină.

Un „horoscop” pentru roboți ar putea, mai degrabă, să reflecte date importante legate de programare, configurare sau momentul activării lor. În loc să fie guvernați de planete, roboții ar putea fi influențați de evenimente tehnologice majore, cum ar fi actualizările software sau dezvoltările în domeniul inteligenței artificiale. Un astfel de „horoscop” ar putea aborda predicții despre performanța, integrarea și adaptarea roboților într-un anumit mediu tehnologic sau social.

Astfel, în viitorul dominat de tehnologie, un horoscop pentru roboți ar fi mai mult o metaforă, menită să ofere un cadru simbolic pentru interacțiunile dintre oameni și IA, și nu un sistem tradițional astrologic.

Pluto în Vărsător: Nu s-a mai întâmplat de la vremea revoluțiilor din Franța și SUA

Pe plan personal, patru semne zodiacale vor experimenta o călătorie interioară profundă și transformatoare în această perioadă de douăzeci de ani. Reflectând asupra lecțiilor din trecut, nu a fost o coincidență că ultimul tranzit al lui Pluto prin Vărsător a coincis cu Revoluția Franceză, dar și cu Revoluția Americană și Independența Statelor Unite, promulgarea drepturilor omului și alte evenimente globale de mare impact.

De fapt, sfârșitul secolului al XVIII-lea a fost marcat de agitație la nivel mondial, cu numeroase revolte. Aceasta a fost o perioadă în care multe capete au căzut în Franța, odată cu căderea Bastiliei, întrucât oamenii simțeau că liderii lor erau prea deconectați de ideile și nevoile vremii.

Dacă schimbările propuse de diverse cicluri și tranzite ale planetelor transpersonale au zguduit paradigmele globale începând din 2019, Pluto (împreună cu un viitor ciclu Saturn-Neptun) sigilează acest acord, susținând ideea de răsturnări în această perioadă, de la pandemia de coronavirus la războaiele din est. Pluto este cea mai lentă planetă din sistemul solar, iar influența sa în astrologie este resimțită sporadic de-a lungul anilor, decadelor și generațiilor.

Taur – Transformări în carieră

Taurii vor resimți transformarea în zona carierei și a imaginii publice. În următorii douăzeci de ani, este esențial să nu se atașeze rigid de un singur drum profesional, pentru că vor trece prin numeroase schimbări.

Pluto le va deschide calea către adevărata lor chemare, iar acest tranzit este un moment ideal pentru a se confrunta cu puterea autentică pe care o pot manifesta.

Este o perioadă care cere flexibilitate și deschiderea către noi posibilități profesionale.

Leu – Dragostea în anul 2044 va fi diferită

Pentru Lei, schimbările vor apărea în relații. La finalul acestui tranzit, modul în care își trăiesc parteneriatele va fi complet diferit. Relațiile vor juca un rol esențial în evoluția lor, fie într-un sens pozitiv, fie într-unul negativ.

Această călătorie îi va învăța să renunțe la nevoia de control fără a-și pierde puterea în fața iubirii. Pentru a atinge transformarea optimă, este important să colaboreze cu partenerul lor, pentru a atinge obiective comune.

De asemenea, trebuie să recunoască faptul că nevoile lor sunt la fel de importante ca cele ale partenerului. În acest timp, sunt posibile și schimbări semnificative în parteneriatele de afaceri.

Scorpion – Provocări în viața de familie

Scorpionii vor experimenta transformări legate de casă și familie. Legătura cu rădăcinile ancestrale este un aspect central al identității lor, dar poate fi și sursa celor mai mari dureri.

În această perioadă, vor avea ocazia să lucreze la vindecarea relațiilor de familie. Transformarea poate implica și locuința fizică.

Chiar dacă fundația pare să se clatine, această etapă le oferă șansa de a redefini ce înseamnă pentru ei „acasă” și de a găsi un loc unde să-și pună rădăcinile.

Vărsător – Vor privi lumea cu alți ochi în anul 2044

Pentru Vărsători, această perioadă va fi una de transformare profundă a sinelui. După douăzeci de ani, nu vor mai fi aceleași persoane și vor privi lumea cu alți ochi.

Cu toate acestea, pentru a trece prin această schimbare, au nevoie de curaj. Vor întâlni situații care îi vor face să se îndoiască de propria lor valoare și identitate.

Lumea din jurul lor s-ar putea să nu pară mereu prietenoasă, dar trebuie să aibă încredere că această transformare este necesară pentru creșterea lor.

La final, vor ieși din acest tranzit pregătiți să zboare cu aripile deschise,  notează collective.world.

Absolvent al Facultății de Istorie (2013-2016) și al programului de master „Istorie și Practică în Relații Internaționale” (2019-2021) la Universitatea mai mult

Dacă duminică ar fi alegeri, tu cu cine ai vota?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Motivul pentru care un român nu mai are voie să calce timp de un an...
Gabi Bădălău, decizie RADICALĂ după ce a pierdut procesul cu Claudia Pătrășcanu! Ce urmează să...
FOTO. Gafă uriașă a uneia dintre cele mai frumoase femei
Anchetă în Timiș după ce, în spațiul public, au apărut informații că o tânără s-ar...
Doliu uriaș! A murit actorul din „Liceenii”. Anunțul trist a fost făcut de Teatrul Național...
VIDEO. Momentul în care cântăreața greacă Marinella se prăbușește pe scenă. Artista a suferit un...
Acuzații de „blat” la adresa Antena 1, după ce Nicolai Tand și Sorin Brotnei au...
Mihaela Rădulescu, apariție de infarct la 55 de ani. Decolteul uriaș a făcut victime! Fanii...
Debit triplu pe Dunăre şi Cod Roşu de ploi adus de ciclonul Ashley. Când se...
"Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de...
Parada de 1 decembrie 2024 ar putea fi mutată în altă zi! Care este motivul...
Pictorial de senzaţie cu cei mai obraznici 'iepuraşi' din România. Andreea Bălan, Anda Adam, Lavinia...
🔥 Preț bun la Dacia Duster III! Descoperă reducerile și dotările!
Premierul Marii Britanii se va întâlni cu Ursula von der Leyen pentru îmbunătăţirea relaţiilor cu...
Ultimele zile de PACE și primele zile de război în Europa
Pedeapsă pentru Băsescu. Fostul președinte al României NU a scăpat nepedepsit
Trucuri pentru curățat husa de la telefon. Cum devine impecabilă
Ce a putut să facă un român la ușa apartamentului său, pe scara blocului. Ceilalți...
Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare
A renunțat Flick la prieteni pentru relație? „Eram văzut ca eternul burlac, petrecăreț. Eram petrecărețul...
Surpriză de neuitat pentru Livia Eftimie! Cum i-a celebrat Spike ziua de naștere
BANCUL ZILEI. Bubulina către Bulă: - Să nu se însoare cu proasta aceea!
Care este cel mai mare vinovat pentru cazurile de cancer din lume?