Carmen Harra: Următorul președinte al SUA va fi o femeie. În România va câștiga politicianul care și-a anunțat candidatura pe ultima sută de metri

Carmen Harra: Următorul președinte al SUA va fi o femeie. În România va câștiga politicianul care și-a anunțat candidatura pe ultima sută de metri
Publicat: 12/09/2024, 18:58
Actualizat: 12/09/2024, 22:16

Carmen Harra a prevestit: Următorul președinte al Statelor Unite nu va fi doar o femeie, dar și un candidat din zodia Dragonului.

Iar în România, următorul președinte va fi politicianul care își va anunța candidatura în ultima clipă, iar anul 2024 va fi unul de schimbare, dar nu cu aceeași magnitudine ca în 1989.

Carmen Harra: „Nu baţi un Dragon în Anul Dragonului!”

Sursa Foto: Profimedia
Sursa Foto: Profimedia

Carmen Harra, contactată de FANATIK, a dezvăluit că a cunoscut-o pe Kamala Harris în 2019 și au schimbat câteva vorbe, cu aproximativ doi ani înainte să preia funcția de vicepreședinte al SUA. Cântăreața de muzică ușoară, pop-dance, latino și populară și scriitoare stabilită în Statele Unite ale Americii din anul 1983, fiind clarvăzătoare și expertă în paranormal, horoscop, numerologie și spiritualitate, a declarat pentru FANATIK:

2024 este un an feminin și anul Dragonului. Dacă te uiți dintr-un punct spiritual, Kamala este Dragonși nu poți niciodată să bați pe cineva Dragon în Anul Dragonului. Eu am spus la un podcast făcut de Comedy Central, în februarie, și m-au întrebat între Biden și Trump cine ajunge și am zis că niciunul. Dacă o luăm spiritual, ea câștigă în fața lui. Nimeni nu se gândește că 2024 e an feminin, are energie feminină. Femeia e avantajată în fața bărbatului. Întâi am crezut că e Hillary, dar uite că n-a fost ea, deși ea a câștigat, în teorie, nu el, dar de data asta el e halit. Românii îl iubesc pe Trump și n-am să înțeleg de ce. El e un narcisist din ăsta malign”. 

Donald Trump și Kamala Harris sunt la egalitate, potrivit ultimului sondaj realizat de New York Times și Siena College.  Cele mai multe sondaje (RealClearPolitics, Race to the WH, Decision  Desk HQ, 270toWin) o dau pe candidata democrată câștigătoare. Allan Lichtman, un istoric american specializat pe istoria președinților SUA, a estimat că învingătorul alegerilor din acest an va fi Kamala Harris.

Dar Nate Silver, expertul în sondaje estimează că pentru Trump  sunt 64% șanse să câștige alegerile prin obținerea mai multor voturi de la Colegiul Electoral. În 2016, deși Hillary a obținut 65 milioane voturi populare, a pierdut alegerile pentru că Trump, cu 62 milioane de voturi populare, a obținut mai multe voturi electorale și mai multe state: 304 la 227.

Carmen Harra, despre alegerile din România: „Zarurile au fost aruncate”

Sursa Foto: Profimedia
Sursa Foto: Profimedia

Carmen Harra știe cine va fi noul preşedinte al României. La emisiunea  “Online Story by Cornelia Ionescu”, celebra prezicătoare a făcut o serie de predicții bazate pe numerologie. Harra a spus că, anul acesta, anul 8, unul al judecății și al seismelor politice, la alegeri, lucrurile nu vor mai sta la fel ca în trecut, ci, în mod cu totul neașteptat, pe ultima sută de metri, totul se va schimba, cu un candidat nou, care va avea prima șansă.

„Alegerile se întâmplă într-un an karmic. Românii își doresc schimbare. Energia feminină vedem că începe să prindă forță în lumea întreagă. Este un an de revoltă. Eu nu mai văd PNL și PSD la conducere. Lumea vrea altceva, nu ce s-a ales până acum. Jumătate din populația României este peste hotare. Simt că românul vrea să se trezească, vrea o schimbare majoră. În câteva luni, în România, vor avea loc schimbări uriașe, la care nu ne așteptăm. Poate să apară și cineva peste noapte. Așteptați-vă la neașteptat. Anul acesta vine cu multe surprize. Diaspora joacă un rol în aceste alegeri. Oamenii nu își mai doresc președinți și regi. Vrem să trăim altfel, vrem un alt sistem. 2024 declanșează un proces de transformare. Am stat 2000 de ani în întuneric și vom intra în lumină”, a prevestit Carmen Harra, la WOWnews

Predicția ar face referire la Mircea Geoană, politicianul independent și fostul secretar adjunct al NATO care și-a anunțat candidatura pe ultima sută de metri, înainte de depunerea candidaturilor.  Sondajele realizate de CIRA și Verifield, efectuate chiar la comanda PNL și USR, îl dau câștigător pe Marcel Ciolacu, candidatul PSD, cu 21-25%. Pe locul 2 s-ar situa Nicolae Ciucă, candidatul PNL având între 16 și 17%, potrivit CIRA. Dar potrivit Verifield, pe locul 2 s-ar poziționa candidatul independent Mircea Geoană, cu 17,8%, în timp ce candidatul PNL ar obține 5,9%.

Alte predicții: Al Treilea Război Mondial, un risc major în următorii 9 ani. O eră de lumină va începe din 2033

Clarvăzătoarea mai spune că din anul 2033, România va intra într-o eră a iluminării care va dura 2000 de ani. Pentru anul 2024, clarvăzătoarea a prevestit că prințul William are mari șanse să ajungă pe tronul Marii Britanii, dar și despre riscurile unui conflict de proporții care este iminent în următorul deceniu. 

Sursa Foto: Profimedia
Sursa Foto: Profimedia

Carmen Harra spune că lumea stă pe un butoi de pulbere, iar pentru a intra într-o eră de prosperitate, trebuie să traverseze o perioadă de haos. Clarvăzătoarea estimează că al Treilea Război Mondial va debuta din Orientul Mijlociu și se va extinde în Europa, și ulterior, în întreaga lume. De la masacrul din 7 octombrie 2023 comis de gruparea teroristă Hamas, Israel a bombardat enclava palestiniană din Fâșia Gaza, iar în prezent întreprinde operațiuni în Cisiordania și bombardează sudul Libanului controlat de Hezbollah, o altă grupare teroristă. Cele două grupări sunt sprijinite de Iran, statul inamic al Israelului.

Pe 13-14 aprilie 2024, Iranul a bombardat Israelul. Israel a ripostat, asasinând un comandant secund din Hezbollah și se bănuiește că ar fi contribuit la uciderea liderului Hamas. Carmen Harra afirmă că „Orientul Mijlociu” este nucleul bătăliilor în următorul război mondial.

„În lume sunt conflicte puternice care din nefericire ar putea să ducă în 2024 la un război mondial de proporții. Pericolul este extrem de mare însă să sperăm că ne protejează divinitatea și că nu se va ajunge acolo. Putem doar să ne rugăm!

2024 este un an karmic și anii karmici aduc la lumină experiențele trecutului și de obicei conceptul ăsta karmic se referă la a se repetă anumite experiențe de-a lungul timpului și războiul s-a creat undeva în Orientul Mijlociu, cu foarte multă vreme în urmă. De acolo a pornit nucleul bătăliilor și de acolo s-a extins în Europa, iar și pericolul de a se extinde în lumea întreagă este acum mai mare ca oricând în anul viitor

Cam acestea sunt datele, nu sunt prea grozave dar omenirea mai are încă 10 ani de luptă, de luptă cu sine, de luptă cu trecutul, de luptă de a schimbă gândirea și a vindecă acțiunile greșite de-a lungul timpului. Pentru a intra într-o perioadă luminoasă și stabilă trecem întâi prin purgatoriul ăsta și prin partea de haos. Deci eu susțin că pericolul unui al treilea război mondial este foarte-foarte mare în viitorul apropiat. Să sperăm că nu se va întâmpla! Nu este o incidență de 100%, dar din nefericire lumea stă pe un butoi de pulbere iar următorii ani sunt periculoși, nu numai 2024!”, a spus Carmen Harra.

Citește și: Carmen Harra, previziuni cutremurătoare: ”Vom fi luați prin surprindere”

Absolvent al Facultății de Istorie (2013-2016) și al programului de master „Istorie și Practică în Relații Internaționale” (2019-2021) la Universitatea mai mult

Dacă duminică ar fi alegeri, tu cu cine ai vota?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Motivul pentru care un român nu mai are voie să calce timp de un an...
Gabi Bădălău, decizie RADICALĂ după ce a pierdut procesul cu Claudia Pătrășcanu! Ce urmează să...
FOTO. Gafă uriașă a uneia dintre cele mai frumoase femei
Anchetă în Timiș după ce, în spațiul public, au apărut informații că o tânără s-ar...
Doliu uriaș! A murit actorul din „Liceenii”. Anunțul trist a fost făcut de Teatrul Național...
VIDEO. Momentul în care cântăreața greacă Marinella se prăbușește pe scenă. Artista a suferit un...
Acuzații de „blat” la adresa Antena 1, după ce Nicolai Tand și Sorin Brotnei au...
Mihaela Rădulescu, apariție de infarct la 55 de ani. Decolteul uriaș a făcut victime! Fanii...
Debit triplu pe Dunăre şi Cod Roşu de ploi adus de ciclonul Ashley. Când se...
"Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de...
Parada de 1 decembrie 2024 ar putea fi mutată în altă zi! Care este motivul...
Pictorial de senzaţie cu cei mai obraznici 'iepuraşi' din România. Andreea Bălan, Anda Adam, Lavinia...
🔥 Preț bun la Dacia Duster III! Descoperă reducerile și dotările!
Premierul Marii Britanii se va întâlni cu Ursula von der Leyen pentru îmbunătăţirea relaţiilor cu...
Ultimele zile de PACE și primele zile de război în Europa
Pedeapsă pentru Băsescu. Fostul președinte al României NU a scăpat nepedepsit
Trucuri pentru curățat husa de la telefon. Cum devine impecabilă
Ce a putut să facă un român la ușa apartamentului său, pe scara blocului. Ceilalți...
Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare
A renunțat Flick la prieteni pentru relație? „Eram văzut ca eternul burlac, petrecăreț. Eram petrecărețul...
Surpriză de neuitat pentru Livia Eftimie! Cum i-a celebrat Spike ziua de naștere
BANCUL ZILEI. Bubulina către Bulă: - Să nu se însoare cu proasta aceea!
Ce va căuta misiunea Europa Clipper de la NASA pe unul dintre sateliții lui Jupiter?