Prima pagină » Știri externe » Cerere de căsătorie în pandemie. Un infirmier a pus marea întrebare într-un mod inedit

Cerere de căsătorie în pandemie. Un infirmier a pus marea întrebare într-un mod inedit

Cerere de căsătorie în pandemie. Un infirmier a pus marea întrebare într-un mod inedit

Un infirmier din Torre Santa Susanna (Italia) și-a cerut iubita în căsătorie cu un mesaj scris pe costumul de protecție anti-Covid-19, pe care îl poartă non-stop la spital.

Infirmierul a fost unul din primele persoane care au avut coronavirus, s-a vindecat și apoi a fost vaccinat, scrie alephnews.ro.

După ce s-a vindecat, acesta a revenit la muncă, unde a fost și vaccinat, scrie Repubblica.

„Am înțeles că viața reală e făcută din lucruri mici și simple”, mărturisește infirmierul.

Giuseppe Pungente și-a cerut soția în mod inedit, cu un mesaj scris pe uniforma de protecție: „Carmeli, te măriți cu mine?”

O cerere în căsătorie scrisă pe uniforma anti-Covid pe care o poartă de aproape un an, în lupta cu pandemia.

Infirmierul de la secția de pneumologie a spitalului Ostuni a considerat că viața trebuie să meargă înainte.

Cadrul medical a postat fotografia pe Facebook și a etichetat-o pe aleasa inimii sale.

„Printre primii pozitivi la Covid, în prima linie a luptei împotriva virusului și printre primii vaccinați, am înșeles că viața este formată din cele mai mici și simple lucruri: cei mai apropiați prieteni, familia și viitoarea familie, alături de tine”.

Femeia nu a putut să răspundă decât… „DA!”.

A fost inventat testul care detectează COVID-19 în 10 secunde! Ce spun specialiștii

Cercetătorii turci susțin că au inventat un test ultra-rapid pentru COVID-19, cu o acuratețe de 99%, care oferă rezultatul în doar 10 secunde și care într-un final ar putea înlocui testele PCR, relatează Euronews.

Diagnovir, testul dezvoltat de cercetătorii de la Universitatea Bilkent, este un kit de diagnosticare despre care se spune că folosește nanotehnologia pentru a detecta COVID-19.

În primul rând, este prelevată o probă cu un tampon din gura pacientului, apoi se amestecă cu o soluție și se adaugă la un cip de detectare a agentului patogen, potrivit Euronews. Se detectează prezența agenților patogeni cu o precizie ridicată.

Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții ... vezi toate articolele

Citește și