DEZBATERE Trump – Harris. Cine a fost mai prezidențiabil? / „Trump, liderul de care întreaga lume are nevoie. Harris, fără un plan concret”

DEZBATERE Trump – Harris. Cine a fost mai prezidențiabil?  / „Trump, liderul de care întreaga lume are nevoie. Harris, fără un plan concret”
Publicat: 11/09/2024, 14:53
Actualizat: 11/09/2024, 15:35

„Am văzut un președinte stăpân pe sine, un lider cu valori profunde, ancorat în realitatea americană, având o viziune clară pentru fiecare cetățean, un lider esențial nu doar pentru America, ci și pentru întreaga lume.” Este mărturia lui Marian Cucșa, liderul Partidului Republican din România, care a analizat pentru Gândul prestația lui Donald Trump și a Kamalei Harris în cadrul ultimei dezbateri politice din SUA, subliniind performanța solidă a fostului președinte american.

Marian Cucșa a lăudat prestația lui Donald Trump în cadrul ultimei dezbateri politice din SUA, subliniind că fostul președinte american este un lider important pe scena internațională.

Atât eu, cât și colegii mei republicani din România, am perceput foarte bine prestația lui Donald Trump. Viziunea și proiecția lui Donald Trump includ susținerea antreprenorilor locali, protejarea fiecărui cetățean și scăderea taxelor și impozitelor.

În ceea ce privește politica externă, bineînțeles că militează pentru pace. Trump este foarte interesat să aducă pacea și să pună capăt conflictului din Ucraina, precum și altor conflicte care au izbucnit sub conducerea lui Biden și Kamala Harris.

În opinia noastră, atât Kamala Harris, cât și Biden sunt vinovați de ceea ce se întâmplă în Ucraina și în alte zone de conflict. Vor sau nu vor, realitatea este următoarea: cât timp Donald Trump a fost președinte, a fost pace în lume. Acum vedem tot mai multe conflicte, a explicat liderul Partidului Republican din România.

„Kamala Harris, un candidat la prezidențiale slab pregătit”

Referindu-se la punctele slabe ale fiecărui candidat, Marian Cucșa a criticat prestația Kamalei Harris, considerând-o slab pregătită.

Kamala Harris, în afară de a repeta mesajul progresist și de a continua politica lui Biden, nu are un plan coerent și serios pentru Statele Unite, a spus liderul republicanilor din România.

În contrast, el a subliniat că Trump s-a descurcat bine, deși poate ar fi trebuit să fie mai atent la începutul dezbaterii și să puncteze aspectele esențiale de la început, nu doar pe parcurs.

Întrebat dacă Donald Trump a reușit să o pună în dificultate pe Kamala Harris, Marian Cucșa a afirmat: „Trump a venit cu o proiecție clară pentru americani, dorind să facă America măreață din nou. Kamala Harris, neavând un plan clar pentru fiecare american, a fost în mod evident în dificultate, deoarece probabil agenda ei este trasată de alții.”

În ceea ce privește criticile aduse candidatului republican, Marian Cucșa a punctat că mai multe instituții media cu orientare democratică au fost părtinitoare

Atât prima dezbatere, cea cu Joe Biden, cât și cea de acum câteva ore au fost organizate pe terenul democraților, nu pe terenul republicanilor. Știm bine că Kamala Harris nu ar accepta o dezbatere la posturile de televiziune simpatizante și susținătoare ale republicanilor.

În dezbaterea de aseară, s-a văzut clar că moderatorul a favorizat-o pe Kamala Harris. Dacă presa democrată îl critică pe Donald Trump, este evident că îl va critica și dacă nivelul de trai va crește în America, pentru că nu le convine ca americanii să o ducă mai bine, a concluzionat liderul Partidului Republican din România.

Dezbaterea Harris-Trump: Cine a câștigat?

Potrivit instituțiilor media din SUA, Kamala Harris a dictat termenii confruntării cruciale cu Donald Trump, probabil singura dezbatere dintre cei doi înainte de ziua alegerilor de peste opt săptămâni.

Cu toate astea, candidații care triumfă pe scena dezbaterilor nu câștigă întotdeauna alegerile. Donald Trump a fost considerat pierzătorul dezbaterii cu Hillary Clinton, acum opt ani, dar a câștigat Casa Albă în cele din urmă. La fel şi George W. Bush în 2004.

CITEȘTE ȘI:

Principalele declarații din dezbaterea Kamala Harris – Donald Trump. Evenimentul ar putea decide câștigătorul alegerilor din SUA

La ce CONCLUZII au ajuns Donald Trump și Kamala Harris după dezbatere. Trump: „Am ajuns o țară de râsul lumii”

Olga Borșcevschi
Absolventă a Universității de Stat din Republica Moldova, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Borșcevschi Olga a debutat în presă la televiziunea Realitatea TV Moldova și la site-ul Evenimentul mai mult

Dacă duminică ar fi alegeri, tu cu cine ai vota?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
VIDEO Primele declarații ale lui Alfred Bulai privind acuzațiile de agresiune sexuală. Cum s-a apărat...
EXCLUSIV | Cine este noul ”Burlac”? Am aflat toate detaliile show-ului: ”S-au înscris la casting...
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată...
Ciobănia și barbaria ne-au făcut români. Factorii suprinzători și decisivi în formarea poporului român
Ultimul mesaj cutremurător lăsat de Ana-Maria, soția lui Gabriel Vasiliu de la „Puterea dragostei”, înainte...
Cum au „citit” experții limbajul corpului în timpul dezbaterii Harris-Trump. Ce mesaje au transmis cei...
Filmul crimelor din Constanța a fost realizat de anchetatori. Detalii macabre oferite de Șacalul: cu...
Pelinel, mai sexy la 43 de ani! Soția lui Borcea se menține într-o formă de...
Ce arată necropsiile tinerelor ucise de "Şacalul". Denisa și Delia au sfârșit în același fel
„Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu...
Ce arată necropsiile în cazul tinerelor ucise de „Șacalul”. Denisa și Delia au avut parte...
A murit maestrul naiului din România! Artistul s-a stins din viață după ce a făcut...
La ce temperatură trebuie schimbate anvelopele de vară cu cele de iarnă
Ce au spus Harris şi Trump când microfoanele lor au fost oprite
Ce s-a întâmplat înainte? Momentul în care primul avion lovește pe 11 septembrie
Simona Halep, în culmea fericirii. Imaginea postată de sportivă: ,,Împlinită ești”(FOTO)
Alfred Bulai i-a șocat pe judecători. Ce se întâmplă la SNSPA
Asia Express, sezonul 7. Reacția lui Victor Slav și a iubitei lui după ce au...
Ea este Denisa, românca stewardesă găsită moartă într-un apartament din Japonia. Avea doar 30 de...
VIDEO Ar mai îmbrăca Oana Niculescu Mizil rochia de mireasă pentru a doua oară? „Sunt...
Motivul pentru care actorii de la Bollywood au refuzat să joace în filmul "Phir Milenge"....
BANCUL ZILEI. Bulă vorbește la telefon cu soția: - Acum sunt în pat cu o...
Astronomii au observat în detaliu fără precedent bulele de gaz de pe suprafața unei stele,...